Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка! - Бебеправим - Тема 356

• 26 100
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Аз с такава чертичка изтърчах веднага за ЧХГ, бих отишла на мига в Токуда.

# 586
Аз се взирам,но не знам къде трябва да стои втората черта честно казано, та не съм надеждно мнение.Хич не съм по тестовете, защото после ме болят очите от взиране в бялата лента. Даже предния месец реших и аз да направя един тест 2 дена преди Ц , ей така от многото истории с щастлив и неочакван край, не че имах симптоми, нещо. То го лепих на прозореца, то го носих на всички лампи, то отгоре с телефон го снимах...
Стискам палци и чакам да повториш утре сутрин и даже аз , недоскива, да видя двете чертички !!! Simple Smile

# 587
Flushed аз съм явно голям кьорчо. Признавам си, че нищо не виждам, даже се информирах къде трябва да е втората черта. Дори сянка не виждам. Може ли някой, който вижда черта да огради където трябва да е за нас слепите мишки?

# 588
Jo, знаех си, че всичко ще е ок! Ти си истински боец, няма как бебетата ти да не приличат на майка си. Прегръщам ви силно и ти желая най-прекрасната бременност на света! ❤️💞❤️
Относно позите, аз забременях първия път отгоре, а втория в доги стайл(който не ми е любим, тъй като съм с обърната матка). Не съм лежала, не съм вдигала крака, не сме ползвали специални гелове. Според мен женския оргазъм допринася за по-лесното забременяване.
Батмам, аз не виждам чертичка, но на снимка винаги излиза по-бледа. Аз бих направила кръвен. Стискам палци.
За накрая оставих и моята изненада! Ръся ви с розов прашец от едно сладко сънливо бебче, което заспиваше през цялата ФМ и ни затрудни доста с измерванията!

# 589
Момичета пуснах поста да се посмеете на лудостта ми. Ясно ми е, че теста за ову е отрицателен, а теста за бременност си е чиста доза лудост. Няма как толкова рано, особено че сме с опиити над година, а понеделник имам час за АГ. Просто исках да покажа лудостта на човек, който очаква от толкова време и чака "знака". Кръвен няма да правя, поради факта, че хич не вярвам, че е станало, а и Токуда ми е малко далечко. Просто така не ви ли се струва на случеи в които много момичета имат надежди. Аз бях в много такива случеи и от страх, че нещо ще се случи и едва ли не, го" губих" и всеки път ме напираше на рев. Е сега някак си ми е спокойно, защото знам, че няма нищо, имам си час за АГ и някак си се смях искренно като видях тази изпарителна. Съжалявам, че някой го е взел на сериозно, но много момичета изпадат точно в такива заблуждения. Горе главата, чудеса се случват, а аз очаквам моето чудо след доктора, да излезнат и исзледванията и да видим какво ще правим. До тогава съм на мотото "Мечтите са безплатни".

# 590
батмам, моята чертичка на 1ви ден закъснение беше дори още по-невидима!
Виждам втора черта на теста ти, и си е розов отенъка... Имала съм изпарителни на тези тестове,но са сиви чертите!
Стиснати палчета! Аз бих пуснала кръвен или най-малко бих направила още един тест.
Когато се тествах и ми излезе такива черта направих около 7-8 такива тест-ленти(имах цял пакет от ибей хаха).

# 591
Йо, благодаря че писа, радвам се и ти се възхищавам, колко фин човек си, представям си какво ти е било. Моля пиши пак, да не те разпитваме всички по отделно. С усещането съм, че всичко ще бъде наред Flowers Cherry Blossom
Батмам аз не виждам нищо, което не значи съответно че няма нищо.
Сиси мерси взимам от прашеца. И аз мислех да пиша за женския оргазъм, мога да постна едно клипче от ТЕД, където говорят за такова изследване .. върху свинете SmirkSmirkSmirk

# 592
Хубав уикенд, момичета, дано е слънчево времето. Най-вече в душите ви Nature Sun With Face

# 593
Джули мерсиии, тъкмо си мислех как е петъъък, как ММ е отпуска 2 седмици, щракането по график свърши, ще ходим на мореее(ама с дьетето де)!
Желая и на теб повечко лондонско слънце! Хубав отпускарски месец на всички, aз ще наминавам, основно след 2 седмици да направя сАобщение каква сме я свършили! Grinning
Дано има много плюсове този месец ей богу!

# 594
Добре, де...Аз, че съм психо-психо съм, ама...
Всеки месец, като ми дойде, си проверявам евентуален термин и винаги е на много важна дата за мен.
Ако (хипотетично 😁) този път стане, терминът е изчислен за 06.05.20 (имен ден има мой Гошко 😁), и на всичкото отгоре, за тест ще съм на моя рожден ден.
Дали няма да ми е най-скапаният рожден ден, а?
Размишлявам си с вас, просто...

# 595
Батмам, виждам сянка на горната снимка.. Дано все пак не е само сянка! Хубаво е, че не се вглъбяваш много, за да не се товариш, но все пак стискам палци да се е получило! 😘

# 596
Аudrei, аз пък го гледах при хора по дискавъри. Спомням си, че една жена се беше съгласила да проследят какво се случва в нея при оргазъм. Сложиха й контрастно вещество и проследиха как при получаването на оргазъм мускулните спазми засмукват и насочват контраста към тръбата в която има яйцеклетка. Повечето бели престилки бяха изненадани.

# 597
Добро утро, момичета! Revolving Hearts
Батмам, аз лично нищо не виждам, но ти пожелавам скоро да се похвалиш с видими черти! Flowers Hibiscus
Сиси, минавам под прашеца ти! Живи и здрави и лека бременност! Flowers Hibiscus
Меги, пожелавам ти да те сполети радостта и на РД да бъдеш двойно щастлива! Flowers Hibiscus
По темата с оргазмите - ние гледаме първо той, после аз. Идеята е тази, за която fillme е писала Simple Smile Позите при нас не включват мисионерската Grinning А може би трябва..
Последно да пожелая на всички успех и дано завали дъжд от плюсове! Flowers Four Leaf Clover
Поздрави от морето с една снимка от вчера Blush

# 598
Момичета, надявам се ви поразвълнувах. На мен някак си ми е супер спокойно. Този месец - странно , без нерви, защото при отриицателни тестове за овулация как може да очакваш + на тест за бременност. Толкова рано тестване си е направо шега със ситуацията, ама какво да се прави имам някакви останали евтинийки. От ибей купувам комплекти (тест за ову+тест за бременност), та да употребяваме. Да беше излезнал поне един фалшив за ову де, ама не ще хахаххаха

Почнахме нов месец. Ще имаме ли нова тема? Предлагам име на нова тема
 " Есен чука на вратата, ние сме с краката на стената" ( по повод последните теми на обсъждане с позите)
"Отпуската август оставете и две чертички посрещнете"
"Август- отпуска , море, а ние сме с чертички две"
(не ме слушайте днес, като кукуряк след бурята съм)
хахха страшна муза ме е хванала днес. Ха дано да ме хване муза и за чистене, че почваме ремонт и се иска едно местене на мебели.
Хубав ден на всички и мислете позитивно!

# 599
Всичките заглавия са свежи, ама това за есента да го оставим за другия месец според мен.
Рано ми е още за есен!
"Август- отпуска , море, а ние сме с чертички две"
Ей това ми е топ, макар че повечето момичета май минаха морето юли месец...

Общи условия

Активация на акаунт