Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка! - Бебеправим - Тема 356

• 26 135
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
страхотена развръзка на историята Йо! Супер! Пожелавам ти от тук нататък без никакви проблеми...
Аз от днес съм с обичайното преди цикъл главоболие, тъй че лелката най-вероятно е на път....

# 571
Браво, Йоана, от месеци ти следя историята и си знаех, че ще има хепи енд!
Мария - и при мен цикълът е, меко казано, странен този месец. Подрани с 4 дена, в началото обилен с гадни съсиреци, но приключи рязко на третия ден, а обикновено е 6-7 дена. Нямам никаква идея какво става.
Добрата новина е, че си записах час в клиника Адела след седмица (тогава ще сме в Бг) - надявам се да помогнат, хубави неща прочетох за тях в този форум!
За позите - аз имам две момчета, заченати в съвсем различни пози - та май не е полоопределящо:)
Born to Be Happy - моля те да промениш информацията в списъка: МЦ - 29.07, О - 12.08, Тест - 27.08 (това е 40-тия ми рожден ден, може пък да получа подарък!!!)
Хайде - хубав уикен на всички, аз започвам да стягам куфарите и децата!

# 572
И според мен не е важна позата. Важно е един да стигне до финала и да свърши работата. Иначе и аз колко ги четох преди, че трябвало да е възможно най-дълбоко и свежо, че да стават момчета. Иначе казано у-хромозомите били по-бързи спермитата, а за момиченца издържали повече. Иначе казано, ако има цъкане в деня на ову- момче.... Само дето това силно ме съмнява, то тогава от всички инсеминации все момчета трябва да се раждат, а не съм срещала такава статистика.

Започнахме новия месец - август. Този месец ми е много на късмет. Преди няколко годинки през този месец станах леля на едно сладко, лудо същество. Точно се чудим за подарък. Как да купиш нещо на дете, което си има всичко.

# 573
Тази теория за бързия и съответно издръжливия сперматозоид, ако изобщо някога е била подплатена с медицински тестове и проучвания, е опровергана.
Ако също така имаше магическа поза или някоя лесно приложима тайна, нямаше да процъфтяват така репродуктивните клиники. Уви...
Йо много се радвам, че реши в един момент да пишеш в темата, виж как се вдъхновява народа! Аз да кажа, че си пиша с Йо на лични много и съм в течение, не че й игнорвам постовете.

# 574
Йоанка честито! Живи, здрави, лека и безпроблемна бременност ти желая!
Момичета, дано Август ни е на късмет!
Моите данни за списъчето, Борнче Grinning
Ц-23.07.
О-05.08.
Т-20.08

# 575
И аз се включвам
МЦ 10.07
Овулация 26.07
МЦ 10.08
Редактирам се: тези дни си пусках профилактични изследвания на всички за 1 път исках и на TSH. Излезна  май доста добре. 1.20 при референтни стойности - 0.270 - 4.200

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 12:53 от mis.hle

# 576
Здравейте, мили момичета! Аз бях се поизпарила от хоризонта, но викам я да си ви видя как сте Simple Smile Опитах се да ви поизчета.
Меги, като видях бледата ти черта с такъв трепет скролвах надолу да видя хубава новина от тебе, но уви. Никакво отчаяние обаче ей! Simple Smile Ще се получат нещата. Явно са ги развалили тея Престо. Аз преди вече 10 години разбрах, че съм бременна с Престо.
Блеки, дано сте успели да сътворите едно бебенце сега на почивката, ако не, нали знаеш, че всяка от нас си посреща следващия цикъл с нова надежда. Важното е, че при тебе се разбра какъв е проблема и сега го контролирате.
Йоанка, каква история само! Направо не е за вярване, че при това кървене ембриончето си е останало на мястото. Много е силно и жадно за живот! Дано всичко оттук нататък да е леко и за тебе и за бебчо. Hug

По отношение на домашната инсеминация, май Джули беше писала за кита в Амазон. Домашната не се прави със сигурност като тази в клиниките, защото знам, че в клиниките се извършва така наречената процедура "'sperm wash"', тоест от семенната течност се отделят само сперматозоиди (без семенна течност), които се открояват с добра подвижност и морфология. Но семенна течност не трябва да попада в матката. То и при нормален акт само сперматозоиди си влизат през сървикса. Та, това в домашна среда и аз съм си мислила да го направим, въпреки, че моят нещо подскача, което е нормално де Laughing Моята идея, е че ако се инжектира спермата възможно най-близко до сървикса (направо върху него), шансовете нарастват много. Именно затова идеята е да се прави секс в такива пози, при които при възможност при самата еякулация спермата да попада директно върху сървикса, а не някъде си във влагалището и така плувците да трябва да се затрудняват.

# 577
Момичета много се чудих дали да пиша, ама айде че да се посмеете и вие. Аз официално вече съм в клуба на лудите хахаха.
По принцип съм с цикъл 34-35 дена. Ако някой помни, почнах да правя тестове за ову, които се оказаха отрицателни. Имах надежда в един, ама не достатъчно наситен. Теста е от 24.07

Загубих надежда за някаква ову, а откакто почна преди два дена да ме пребоцква десния яйчник почти веднага си сложих диагноза "задържан фоликул", киста и т.н.
От вчера започна и някакво напрежение в гърдите, което си ми е почти типично ПМС. Та днес за лудост с първа урина си правих тест(имам си останали лентички) и хоп май някаква изпарителна, която май само аз си е виждам. Това е 9-10 дена след онзи тест за ову, който си мислех за положителен. Хахха та седя и си мисля колко щеше да е хубаво ако... Ех, та си мечтая и ми  е едно хубаво, ама на ММ нищо не казвам. Стига напразни надежди, но пък си полудявам самаи мога да кажа "ама то било хубаво бе"

Лудостта е хубаво нещо хахаха

# 578
Аз виждам чертичка. Дано е бебешок, стискам палци!

# 579
Aми батмам аз не искам да ти се смея, нищо, че с тази цел пускаш коментара Simple Smile за мене ранното тестване си е лудост иначе, казвала съм си мнението, което не променя факта, че ти стискам палци! Просто изчакай малко. Иначе винаги има съмнение има ли чертичка, изпарителна ли е. Аз честно казано не съм правила много тестове и нямам много набито око, не се ориентирам къде да гледам явно при тези лентички, но нека момичетата ти кажат дали виждат. Аз се надявам след няколко дни, да няма съмнение!

# 580
  • София
Аз лично не виждам чертичка...

# 581
И аз виждам мнооооогоооо бледа чертичка. Стискаме палци, дано наистина да "луднеш" от ЩАСТИЕ!

# 582
  • Бургас
И аз не успях да видя.
Ако си 9-10 дни след О изкачай още 2-3 дни и направи нов. Успех!

# 583
виждам нещо, ама не съм сигурна.

# 584
  • София
Аз не виждам черта. Но според мен е рано за тест, ако са минали 8 - 9 дни от овулация.
Тетсът за овулация също е отрицателен.

Общи условия

Активация на акаунт