Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка! - Бебеправим - Тема 356

• 26 137
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Йо, разчуствах се, много хубава новина......... и аз имам аборт в 20 г.с. и чакам да мине периода от чакане и ще действаме . Вярвам , че скоро и ние ще се сдобием с пухкаво бебенце. Като чета такива истории, силно се вдъхновявам , кураж ми давате да продължавам напред и само напред!
А на всички останали искам да кажа, че редовно ви следя, чета, не ви пиша, защото все още съм просто като наблюдател, но с нетърпение чакам и аз да се включа към вас !

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 20:56 от Lara1992

# 556
Йо, не се зарадвах, направо се разплаках от щастие, вълнение, кеф.. 💓
Честито ембрионче и до финал!!! 🍀

# 557
йо Heart , Господ пази твоето ембрионче! Желая ти спокойна и успешна бременност! Прегръдки! Много се зарадвах! Heart
Малко, по малко старите муцуни се отправят към отчетни, на новите желая набързо и те да се ориентират натам! Kissing Heart
Локофенка, ако искаш ми пиши на лично, мъжа ми имаше същия проблем, да не спамя темата.
Ръся ви с розовко Heartpulse

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 21:48 от Пoпи 83

# 558
Леле, Йо 💜
Много се радвам за развоя...
Тайничко се надявах да се появи точица, въпреки изгледите, които сочеха все към лоши работи. Колко хубаво, колко хубаво.
Пази се Simple Smile

# 559
Йо, силно момиче си ти! Sparkling Heart Много се зарадвах, когато ти прочетох поста Simple Smile Господ ти изпраща двойно щастие след нещастията.. Пожелавам ти от сърце всичко да е наред докрая 💞

# 560
Йоана с твоя разказ се почувствах като зрител на онези филми, в които започва вцепеняваща музика и застиваш в очакване на това, което следва. Пожелавам ви това да е началото на една много красива, безкрайна, вълнуваща мелодия! Hug

# 561
Joana желая ти всичко да е наред и да имаш една прекрасна бременност. И аз се разчувствах и ми вдъхна кураж след поредната неканена лелка.

# 562
Късметлийското списъче

Sunshine_00 МЦ - 8.07, О - 20.07, Т - 4.08

Neverstopdreaming МЦ - 29.06, О - 24.07, Т - 7.08

mis.hle МЦ - 10.07, О - 26.07, Т - 10.08

Blackwidow1322 МЦ - 14.07, О - 26.07, Т - 10.08

Iveta_19 МЦ - 14.07, О - 28.07, Т - 11.08

bat_mam МЦ - 09.07, О - 29.07, Т - 12.08

Yanna777 МЦ - 15.07, О - 01.08, Т - 15.08

Audrei МЦ - 18.07, О - 31.07, Т - 15.08

yoanna789 МЦ - 17.07, О - 01.08, Т - 16.08

RenettaTo МЦ – 15.07, О – 3.08, М – 17.08

Brandywine18 МЦ - 23.07, О - 05.08, Т - 20.08

Mulan МЦ - 24.07, О - 08.08, Т - 20.08

Wild boys mom МЦ – 29.07, О – 12.07, Т – 27.08

Kaylinnn МЦ - 30.07, О - 13.08, Т - 27.08

BornToBeHappy - МЦ - 31.07, О - 17.08, Т - 30.08

Скрит текст:
Все още е постно. Пишете ми, за да ви вклювам, момичета Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 12:54 от BornToBeHappy

# 563
Йо, много св радвам, че минаваш да ни поинформираш за теб! И още повече се радвам за развитието на нещата! Освен да ти пожелая възможно най-леката бременност и по възможност и двете ембриончета да се развият! 💞

Леле, Ивче, ако не беше писала изобщо нямаше да забележа, че госпожа ти миамим (която ме е цитирала оттатък) е писала тук... 😄 Явно съм слънчасала за 3 дни..

# 564
  • Dope Reach
Йо, прекрасна новина! Едно или две - живи и здрави и успешно до финал! Heart

# 565
  • София
Joanaa, напълни ми душата Heart Blue Heart Green Heart !

Само щастие и хубави новини оттук нататък Hug !

П.П. ти рядко се включваш, но винаги предизвикваш фурор Grinning.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 00:30 от rave

# 566
Йо, честитоооооо! Това са хубави новини в тези дъждовни дни (че и на поезия ме отнесе). Желая ти от все сърце всичко да е наред и лошото да е само зад гърба ти. Колкото и да ти донесе щъркела ще им се радваме, ако се наложи ще помагаме хахахаха

Колкото до секса, като " Бритиш еъруейз" сме пък както си иска и каквото си иска, в която си поза си хареса да идва. хахахаха Пък който не е чувал вица, копирам отдолу. Важна е играта хахахха. Сега се сещам, че неговата майка все се опита да ни подсеща, че е време и някой от изцепките и е все като се обади е да каже, че трябва да се занимаваме с по-хубави неща, или да си оставяме повече време за обичане..... хаххаха как ми иде да и кажа, че имаме проблем с резултата от обичането, а не със самото обичане хахахаха

Майка имала три дъщери, на които скоро им предстояло да се омъжат. И понеже се притеснявала как ще потръгне с*ксуалният им живот, накарала и трите да и изпратят пощенски картички, в които да загатнат как е минала първата брачна нощ. Два дни по-късно получила от първата си дъщеря картичка от Хаваите, на която пишело:
– Нескафе.
Озадачена отишла в кухнята, взела буркан с “Нескафе”, чиято реклама гласяла – “Добро до последната капка.” Смутила се, но се зарадвала за дъщеря си. Седмица след сватбата на втората дъщеря получила картичка от Тенерифе, на която пишело: – Бенсън & Хеджис. Веднага посегнала към кутията с цигари на мъжа си, на която пишело “Екстра Лонг. Кинг Сайз.” Отново била леко смутена, но въпреки това доволна заради дъщеря си. Третата дъщеря била на меден месец на Карибските острови. Две седмици – никакви вести. Към края на медения месец получила картичка, на която с трепереща ръка било написано:
– Бритиш еъруейз. Разтревожена , майката грабнала последния брой на Харпърс Базар и намерила реклама на “Бритиш еъруейз”, която гласяла – “Три пъти на ден, седем дни в седмицата, във всички посоки.”

# 567
Йоанка ти си герой 👏🏼Желая ти само хубави моменти.
Пък на финала каквото покаже, 1 или 2 нека бъдат здрави само.

В прочем винаги съм си мечтала за близнаци, в обкръжението съм имала честа среща с такива. Много съм им се кефела. В училище имахме близнаци- братя, е да ви кажа до 12 клас учителите не се научиха да ги разпознават, голям цирк беше. Е в рода нямаме такива, ни аз ни ММ. Такаче божа работа ще да е ако стане или инвитро, но дано не се стига до там 😂🙈

Бат мам винаги има супер цветни и позитивни коментари, не знам как го правиш, но си много яка. Голям фен съм ти да ти кажа.

Аз съм в разгара на щракането, вчера хванах такива яки 2 черти, ама не смея да кажа на ММ да не се прецака нещо, само ме пита кога ще е Овуто, викам не знам, да си щракнем и днес и каквото сабия покаже вече.
Тоя месец съм с вълшебното гелче и наистина забелязах, че не изтича материяла толкова бързо, колкото без него. Дано ми е късметлийски този месец. И си пожелавам едно майско бебе и цяло лято да тикам количката 🌞🌞😂🤰🏻🍀

# 568
  • Бургас
Йоана, радвам се за вас! Пожелавам ти до края на бременността да нямаш никакви проблеми.

Аз днес съм на лекар извънредно. Последния цикъл ми създава проблеми и съм притеснена.
Във вторник, трети ден от цикъла, направих сериозен кръвозилив. Не ми е за първи път, но обикновено се е случвало на първия ден, като ми дойде. Ходих на лекар, гледа за кисти - няма. Изписа ми Дицинон и КАЛЦИЙ ФОСФО Ц. Поне окситоцина ми го спестиха този път. До вчера всичко беше наред, даже зацапване нямах. И снощи започна една болка, все едно всеки момент ще ми дойде. Днес отново се появи течение. Вече не знам какво става...

# 569
Боже, Йо! Знаех си, че всичко ще е наред, браво момиче, браво и на ембриончето или ембриончетата! Бъди силна, гледай смело напред, успех!

Общи условия

Активация на акаунт