Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка! - Бебеправим - Тема 356

• 26 141
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Севлиево
На ММ също му бяха сложили диагноза варикоцеле и искаха да го оперират,но той не даде.СГ му е 8% по Крюгер,т.е.не от най-добрите,обаче имам две бременности по естествен път.Т.е.мисълта ми е,че и без операция може да станат нещата, защото тя не е съвсем безобидна(не съм чела, но ММ изчете много неща и взе твърдото решение,че няма да се подлага на това).Желая ви успех и най-добре ТМ да откаже цигарите(или поне да ги намали), също да спортува и да пие добавки-добра в случая е мака на прах,има я по био магазините...

# 541
TSH пада през лятото.
Много близки мои приятели се сдобиха с две деца след оперция на варикоцеле. Явно това беше проблема при тях.

# 542
По-скоро се намаля дозата, защотоТ4 се вдига. Организмът има нужда от по-ниска доза, но не е правило.

# 543
На ММ също му бяха сложили диагноза варикоцеле и искаха да го оперират,но той не даде.СГ му е 8% по Крюгер,т.е.не от най-добрите,обаче имам две бременности по естествен път.Т.е.мисълта ми е,че и без операция може да станат нещата, защото тя не е съвсем безобидна(не съм чела, но ММ изчете много неща и взе твърдото решение,че няма да се подлага на това).Желая ви успех и най-добре ТМ да откаже цигарите(или поне да ги намали), също да спортува и да пие добавки-добра в случая е мака на прах,има я по био магазините...

Ами при нас нещата са си сигурни - едно, че ММ си казва, че ги е усещал от тийн годините си тези неща и вени. Второ, че познат уролог го насочи директно за операция и накрая Кацаров само потвърди. Той милия като цяло е с едни вени дълги и големи като автомагистрали.. Grinning Само се надявам да не е прекалено късно и да има подобрение. Иначе Крюгера му е 3%, на втората 3,67 в Адела. Борим се за естествено въпреки всичко.

mystic193 , забранила си си ЛС и не мога да ти отговоря Simple Smile

tsh ми се вдигна предния месец и аз се шашнах, защото знам , че именно лятото си спада като стойност , но док каза , че не е фатално с малко да се вдигне. Този месец си падна вече доволно.

# 544
По-скоро се намаля дозата, защотоТ4 се вдига.

Мен ТСХ ми падна под 2 без да взимам нищо, спред ендокринолога защото е топло. Казвам го за lokofenka защото прави статистика по фитнеса, пък може да не е той.

# 545
  • София/Севлиево
Lokofenka, тогава ще стискам силно палци нещата да станат след операцията.Нека все пак пробва с маката,няма да навреди.Шанс нещата да се случат естествено винаги има...

# 546
Toва за маката не го знаех, а вкъщи имаме половин кило, Hushed ползвам го само аз, слагам си го в сместа за палачинки.

Ще му кажа да започне да го пие, освен това му взех бабини зъби на таблетки Той няма варикоцеле, но сме с  мъжки фактор.

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 14:25 от Анонимен

# 547
Също така тук от форума доста момичета похвалиха пчелния прашец по 1ч.л сутрин. Аз купих още май месец като рабрахме , че имаме МФ,но мъжа ми не го пиеше редовно и лично не мога да кажа дали има ефект, но даже на кутийката на прашеца отгоре пише , че помага при безплодие и спомага сперматогенезата. Ще натискам след операцията да го почваме и двамата сериозно, поне няма да навреди, защото тоя С-мен му разказа играта на стомаха - свали 4кг , а той няма и 70кг Grinning чак се замислих аз да му го доизпия Grinning Grinning

# 548
Привет локофенка (нищо, че съм от ЦСКА Grinning) пожелавам ти да ти е приятно сред нас и скоро да се разреши въпросът с ТМ и да отлетиш оттук, както и всички ние де!
Аз изчетох подробно какво си писала и ми се струва, че при теб нещата са ок. А и сте млади, няма да се отказваш от естественото!

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 15:20 от Ivied

# 549
  • Бургас
lokofenka, добре дошла!
Много е готина групата тук. Grinning

# 550
Локофенка, добре дошла! Много ще ти хареса при нас, ама все пак ти пожелавам да не се задържаш! 🍀

Момичета, може да ми искате автографи! Вече съм цитирана в оная тема! 😁 То човек да не каже нещо за позите и пола и веднага ще те постнат... 😏

# 551
Здравейте момичета, познати и непознати! Чета си ви редовно, но си трая, като страничен наблюдател вече. Много се радвам, че има толкова нови лица, желаещи да станат мами за пръв, втори, трети или десети път, това няма никакво значение, важно е бебчета да има! За позите само ще кажа, че аз трите пъти забременях доги стайл Smile Но според мен това няма значение, важно е да обичате партньора си и да го направите с голямо желание,любов и отдаденост! Heart
Искам да си споделя доста плахо, какво ми се случи, та ако опрете на моята един ден, все пак да знаете, че и чудеса стават.
За новите ще споделя набързо, че съм с един ранен аборт и един в 12г.с., след миседи. В последствие открита само тромбофилия. Та след 8 месеца видях отново заветните две чертички. Опитах се въпреки всичко да остана супер позитивна и да вярвам, че този път всичко ще е наред. Последва цапане, което ме заведе на доста ранен преглед, на който се видя плодно сакче в матката. Доки не видя нищо притеснително и ми каза да отида пак след две седмици. Седмица по-късно изкървих обилно на работа и тръгнах ревейки като магаре към АГ-то. Там ме прегледа доки и всичко изглеждаше наред освен, че нямаше ембрионче още. Каза ми да отида след няколко дена пак. Кървенето премина в непрестранно цапане. Отидох аз по-късно на преглед, но така и не се появи ембриончето и с доки обсъдихме медикаментозен аборт, понеже е по-щадящ, а с това кървене и липса на ембрион всичко сочеше кухо яйце. Исках единствено да се свършва, но доки искаше да чакаме още. Бяха ужасни няколко дена. Просто приех края. Отидох след няколко дни на преглед и хоп, появила се беше точицата, но вървеше със седмица назад, а цапането така и не спираше. Реших просто да спра да го мисля, в крайна сметка каквото е писано, това и ще стане, а аз правех всичко по силите си. Само ще вметна, че с мъжа ми си отидохме на море след прегледа и нямах никакви проблеми, дори течението ми спря там. Та днес, около две седмици по-късно отидох пак на преглед със свит стомах и очаквайки най-лошото отново и на екрана се появи не просто точица, а едно хубаво оформено ембрионче с пулс + още едно, не дотам развито и по-мъничко, което може би ще се окаже изчезващ близнак. Но днес вече, макар и плахо си отдъхнах. Вярвайте, момичета, че и вашето чудо ще се случи. До последно не вярвах, може би доста си напатих, но ето че чудеса все пак съществуват. С много хапове и ннжекции с бебчо ще се борим напред, за едно общо и щастливо бъдеще!
Пожелавам ви един палав и щракащ месец август, изпълнен с много хубави почивки и страхотни емоции, а в края на месеца - много малки чудеса! Хайде ръс, ръс и от мен 😊 Heart

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 19:56 от Joanaa

# 552
Йо, страхотно и честито!
Със затаен дъх четях поста ти и съм безкрайно щастлива от развръзката. Бъди благословена и изкарай до край бременността. Пожелавам ти отсега нататък спокойствие, само хубави новини по прегледите и накрая живо и здраво бебче.
Редактирам се: даже ако има шанс и две Hug

# 553
Ето заради такива истории се реших да се включа и аз - за да мога просто да напиша как ме карате да се усмихна на историите и радостите ви, вместо тихо да се кефя зад екрана Simple Smile Joanna, много , много щастие и спокойствие ти пожелавам ! И дай Боже даже две чудеса да се появят ! Simple Smile

# 554
Йо, много се радвам за вас HeartHeart Eyes успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт