2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 030
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Да пораздвижа темата Wink

На сайта на училището са качени графиците за контролните и класните работи. За родителите на по-големите сигурно е известно, но за зайците и техните родители мисля, че е полезно.

# 166
  • Sofiq
Здравейте, ходя на практикум в 2 АЕГ отскоро и не мога да опиша колко съм впечатлена. Не бях виждала държавно училище с толкова хубава, чиста и поддържана база, технологични новости и перфектна организация. Да не говорим за тишината, за възпитаните деца - спокойни и отзивчиви. Имам повече впечатления от осмите класове.
Мога само да ви поздравя, че сте ги възпитали така добре!

# 167
  • София
Прехвърлям се тук, за да не спапим общата осмокласна тема.
Миналата седмица класа ни сина ми са имали час по математика с г-жа Маздрашка и са направили веднага разликата в начина на преподаване.

# 168
За съжаление не се сещам за полезен ход от наша страна. Аз взех на девойката едно помагало на Веди, сборник  със задачи от 8 до 10 клас. Тя каза, че не е по-добре обяснено отколкото в учебника й.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 10:09 от galia_mi

# 169
Синът ми е при Маздрашка и не сме имали проблемите , за които вие споделяте. Децата я харесват. Но като цяло на фона на миналогодишното учене по Мат не може да става сравнение. Дава им по една, две задачи за домашно, които изобщо не проверяват. Контролно на вектори не правиха. Опасявам се да не натрупат пропуски, но явно това е нивото на  Мат в езиковите.

# 170
  • София
Сина ми е в паралелка, в която след 10ти клас профилиращи предмети ще бъдат БЕЛ и мат,ако и тогава така лежерно го карат въпреки по-големия брой часове по предмета,ще бъде чиста загуба на време Sad
И наши клас няма да има контролно на вектори...

# 171
  • София
Не разбрах относно Маздрашка - нещо се оплаквате или друго имате предвид( аз съм в темата за 9 клас, за 8 не съм в течение какво сте обсъждали).
Само ще споделя, че в 9 клас не са по 1- 2 задачи за домашно. Може текущо да дава толкова. Но когато се подготвяха за контролното по комбинаторика, имаха дадени около 30 задачи, някои с по 4 подусловия - девойката, а и аз с нея, цяла събота и неделя ги мъчихме.
Сега - от вчера - им е дала пак много задачи за другата седмица, на материала за функции. Та моята снощи е решила 5- 6 задачи, за да успее всички да изреши без такова напрежение като предишния път.
Та не се оплакваме от липса на домашни Simple Smile

# 172
В никакъв случай не се оплакваме от г-жа Маздрашка, напротив радваме се , че се падна при най-добрата преподавателка на 8 класове. А относно домашните може би е моментно. Дали учителите по Мат и Бел продължават и след осми клас? При вас Маздрашка от 8 клас ли е?

# 173
Повечето класове сме при Каращранова. Не знам колко домашни дава, но нищо не обяснява. Чете от учебника и не й пука, че децата не разбират. Днес на контролното в последните две минути им е сменила условието на едната задача.

# 174
  • София
В никакъв случай не се оплакваме от г-жа Маздрашка, напротив радваме се , че се падна при най-добрата преподавателка на 8 класове. А относно домашните може би е моментно. Дали учителите по Мат и Бел продължават и след осми клас? При вас Маздрашка от 8 клас ли е?
По Мат е същата от 8 клас - Маздрашка. Но по БЕЛ я смениха - хем беше класна на класа.
П.п. девойката и в момента решава задачи, няма шега...

# 175
На 8Е вчера им дадоха предложенията за екскурзия до Италия. Днес вече местата са свършили ?!?! При вас как е положението ?

# 176
Във вайбър групата на нашия клас писаха снощи, че е имало 60 места за осмокласниците. Дъщеря ми сутринта се е записала и е капарирала. От нейния клас са се записали 10 деца.

# 177
В 8в близо 20 деца са проявили интерес,  но не знам дали са капарирали

# 178
  • София - Младост 1А
Синът ми е т 8в, снощи донесе офертата и днес се е записал и капарирал. Не са му дали документ, че е записан, дано всичко да е наред.

# 179
  • София
Щом е записан - работата е сигурна. Иначе на момента ти казват, ако си резерва.
За протокола - и моята ще ходи, за втора година. Голямо бързане падна - да не свършат местата.

Общи условия

Активация на акаунт