2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 046
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
Децата втора смяна май остават прецакани така.

# 181
  • София
Явно по различно време са обявили екскурзията. Ние - 9г- от четвъртък имахме формулярите, а в понеделник /втора смяна/ успя да се запише.
Другата година ще дам знак тук, в темата, ако пак по-рано научим.

# 182
След като детето ще отиде за втори път, явно екскурзията е много добра и сте доволни.  Ние имахме известни колебания.

# 183
  • София
Aaaa, нямаше колебания от нейна страна. Още като се върна миналата година, заяви че пак ще ходи.
Аз бях с колебанията. Толкова път с автобус... Явно обаче се компенсира от емоциите. Особено от увеселителния парк Simple Smile. Тогава беше Гардаленд, сега гледам - друг.
Един съвет към записалите се - дайте на децата достатъчно пари кеш, защото не навсякъде приемат карти. Аз дадох повече в карта, малко в брой, та имаше драми. От къде да знам, че в нашия квартален магазин може да си купиш 1 вафла с карта, а в Лидо ди Йезоло - никъде не може с карта Simple Smile

# 184
Екскурзиите са прекрасни (агенцията е Родопи Турс, дано и сега е същата агенция). Местата свършват за 1-2 дни всяка година.
Дъщеря ми ходи 4 години подред.
Цената е висока (защото се покриват нощувките на учителите + шофьорите на автобуса), да, като се има предвид, че в Грабо същите екскурзии са с 2-3 пъти по-ниски цени, но си заслужава наистина.

# 185
И щерката вчера каза, че е била на косъм работата със записването, но днес май е капарирала. Не съм съвсем сигурна, защото се разминахме - аз докато се прибера, тя отиде на театър. Притеснявам се и хич не ми се искаше да ходи, но много, много ми се моли вчера и аз нали съм добра душа - съгласих се!

# 186
  • София
Сина ми се отказа заради многото път с автобус.Сега като чета тук хубавите отзиви и малко съжалявам Sad

# 187
  • София
Много си заслужават екскурзиите. Хубави емоции за децата са това. Нищо, че е много път. Ако още имате шанс, записвайте се (защото за по-големите ученици вече няма екскурзии).

# 188
Детето ми е 11 клас, имаха екскурзия миналата година, ще имат и тази, може би същата за Италия.

# 189
Оказва се , че специално на 8Е им дават последни офертата тоест в понеделник следобяд .Те пробват да се запишат във вторник на обяд , когато отиват на у -ще и естествено вече отдавна места няма.Сега целия им клас иска , но .....Много му е мъчно , страшна тъпотия .

# 190
  • София
Детето ми е 11 клас, имаха екскурзия миналата година, ще имат и тази, може би същата за Италия.

И моето е в 11-ти... Може би трябваше да уточня, че за 12-ти клас вече няма екскурзия.

# 191
  • София
Оказва се , че специално на 8Е им дават последни офертата тоест в понеделник следобяд .Те пробват да се запишат във вторник на обяд , когато отиват на у -ще и естествено вече отдавна места няма.Сега целия им клас иска , но .....Много му е мъчно , страшна тъпотия .
Сина ми е 8Ж и също получиха офертата в понеделник следобяд.
Знам за две деца от нашия клас, които ще ходят, може да има и други.

# 192
Slan4ogled
Браво на тях , че са успели .Сигурно във вторник са имали 0 час , та са хванали последните места.Като бананите по соца , докато ги пуснат и се нареди опашката и те вече свършат .

# 193
  • София
Момичета, да къде са децата ви по английски? Нашите до скоро твърдяха,че вървят напред,но напоследък често пропускат и си мисля,че вече трябва да догонват наборите Rolling Eyes

# 194
Нашите започнаха втория учебник, мисля преди 2 седмици.
На всички деца ли раздадоха дебитните карти, че да взема за Коледа и стипендиите да преведат?

Общи условия

Активация на акаунт