2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 056
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Децата ще си разменят ли подаръци за Коледа.
В нашия клас мисля ,че няма организация.

# 196
8 б ще си разменят. Бях убедена, че вече не трябва да мисля подарък за напълно непознато дете.

# 197
  • София - Младост 1А
И 8в ще си разменят. Ще видим какви идеи ще му хрумнат на момъка. Ще подарява на момиче Simple Smile

# 198
В бившия клас  си разменяха листчетата, докато нацелят дете и всички разберат кой на кого подарява.

# 199
Чува ли се нещо за родителска среща? Доколкото си спомням на предишната казаха, че следващата ще е през декември?🤔

# 200
  • София
Не съм чувала нищо,но нямам търпение да организират!

# 201
Може ли отзиви за Мая Каращранова, преподава по математика?

# 202
  • Sofia
Може ли отзиви за Мая Каращранова, преподава по математика?
Може.Негативни ,преобладаващо!

# 203
Здравейте, може ли да дадете мнение за господин Иван Кожухаров - по философия?
Детето не е доволно.....

# 204
Нищо особено. Децата изнасят презентации в часовете. След няколко презентации тест.
На мен на родителската ми се стори съвсем ОК.

# 205
  • София
Чува се нещо за родителска среща. Някой има ли повече информация за кога точно?

# 206
РС на 14.01 от 18:30, това е за 8 клас, незнам дали за всички класове е така. Има ли записани за ски ваканцията? Дадени са три хотела, а в кой ще бъдат? Някой има ли повече инфо? От минали години впечатления?🤔

# 207
Доколкото аз знам, родителските срещи ще са в три последователни дни - за 8 клас, както е казала avgust74, са на 14-ти.
За ски училището, по инфо от сина ми, има малко записани около12-14 деца от цялото училище. За първа година се организира в този регион. Дали е точно така, нямам идея. И да, наистина не е ясно, къде точно биха били настанени децата, но може би това зависи от броя записани деца.
Комплексни са нашите причините да не запишем набора..

# 208
  • София
Моя син обикновено не ходи по училищни лагери,но към този подходи с особено голям ентусиазъм и го записахме Simple Smile

# 209
  • София - Младост 1А
Здравейте,

Синът ми също се записа и с нетърпение очаква ски ваканцията. Нямам повече информация, предполагам на родителската среща ще има... поне се надявам де.

Общи условия

Активация на акаунт