2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 061
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
Аз предполагам, че ще напомнят на децата. Моето пази някъде предложението за екскурзия, в него също пишеше. Тя го снима и на телефона си, ако го загубим, така че довечера ще погледнем какво пише..
Програмата за втори срок вече е на сайта на училището.

# 226
  • София
500 лв. до края на тази седмица. След това през март остатъка от 500 лв.
Програмата на ОСМИ клас все още не е сменена на сайта, там стоят още пдф-ите от първи срок, но другите са сменени. И в школо не е въведена още, но класната я е споделила в месинджър групата на класа. Вероятно и другите класове вече са я получили.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 14:51 от pisho

# 227
Днес са сменени пдф-ите,  до вчера беше за първи срок.
На нашия клас е съвсем нова програмата и пише втори срок.

# 228
  • София
ето това е активният линк и към настоящия момент за осми клас в учебната програма - за първи срок е - всичките други класове са за втори срок. Може би не търся където трябва - от менюто информация/седмична програма?
http://2els.com/sites/default/files/News/8k.pdf

# 229
Същото е, изтрий си кеша на браузъра.
Някой да си спомня кога и колко дълго продължава лагера за лидери в Приморско на осмокласниците?

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 20:16 от galia_mi

# 230
  • София
Гале,може ли повече информация относно този лагер.

# 231
За съжаление не си спомням много. При записването ни казаха за него, колко е хубав и е само за осмокласниците.
Веднага след като свърши учебната година. Май щяха да имат занимания по английски там. Девойка много се ентусиазира, нали беше с мен на записването, и каза, че непременно ще ходи.
Аз планирах едно море от 5 юли и сега трябва да го местя, ама сега не знам колко Sad.

# 232
  • София
Сетих се за какво говориш.
Моя син се върна много ентусиазиран от ски лагера.Изкарали са добре,май не е имало големи глупости.
Покарали са,забавявали са се и сега хоп във втори срок Simple Smile

# 233
Вярно ли е, че повечето деца в училището пушат, защото не искам моето да бъде в такава среда?

# 234
  • София
Понякога се изумявам от въпросите... Пушат такъв процент ученици, какъвто са пушачите във всички останали гимназии...

# 235
  • София
То детето си избира средата - моята девойка и приятелите около нея не пушат.

# 236
  • София
Понякога се изумявам от въпросите... Пушат такъв процент ученици, какъвто са пушачите във всички останали гимназии...
Ами, те всички въпроси на потребителя, зададени в този форум, звучат като въпроси на 10-годишно дете.

И за да изпреваря следващия - във 2АЕГ има бюфет. Joy

# 237
Ами, те всички въпроси на потребителя, зададени в този форум, звучат като въпроси на 10-годишно дете.

И за да изпреваря следващия - във 2АЕГ има бюфет. Joy

С много вкусни изпечени кроасани и банички Kissing Heart Joy

# 238
  • София
И аз имам въпрос...
Пушещите деца слаби ученици ли са ?
Моя син много харесва кроасаните в лафката ,а на последния тест има 2ка по математика.
Моля за съвет да местя ли детето?

Шегата на страна.... в края на първата учебна година сме и аз съм приятно изненадана от доцрата атмосфера в училището.
И въпрос към по-запознатите кога се поръчавт униформи за новата уче9на година ?

# 239
  • София
Тениските ли имаш предвид /защото официална не ви трябва/? По спомен, поръчваха се в началото на учебната година и се чакаха доста. Може да пробваш да поръчаш докато тече записването на новите осмокласници.

Общи условия

Активация на акаунт