2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 087
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
Ами по това което видях, те събират от отстъпката от 20% за колективна поръчка, за бюджета на училището.
Отделно и децата сигурно си гледат кой с какво е.

# 256
И на СМ нищо не са казали за учебници. Той се бил разбрал с приятел от горния клас да вземе неговите учебници, но те нали нашите са по нова програма и мисля , че няма да стане. Най- вероятно ще купуваме целия клас накуп.

# 257
  • София
Обикновено списъкът с учебниците излиза в началото на септември на сайта на гимназията.

# 258
  • София
Сина ми е в така наречената иновативна паралелка и за 8ми клас не сме купували учебници. Интересно ми е да разбера в 9ти клас като имат повече предмети пак ли ще караме еляктронно. Учителите по всички предмети ли са гугъл сертифизирани вече ?!

# 259
И моя син е в "иновативна" паралелка, но учебници си купувахме (завърши 10 клас). Има и електронни, но той предпочита хартиените. А и аз де, и без това се дзери постоянно в компютъра, поне уроците да си ги чете на хартия. 9 и 10 клас имам ного повече предмети с много материал и фактология за четене Hands V

# 260
  • София
Здравейте! С какъв профил е тази иновативна паралелка?

# 261
Всички "математически" профили имаха STEM часове Simple Smile (в 9ти и 10 клас, за започналите в 8ми клас не знам)

# 262
  • София
Сина ми е АЕ и руски,3ти и 4ти профилиращ предмет разбирам,че ще избираме по-натам.
При нас няма опция за хартиен учебник,всичко започна изцяло електронно. Раздадоха им хромбуци от училището.Не ,че ако някой се ентусиазира не може да купи и хартиен учебник на детето си.
До колкото чух от учителката ни по АЕ в 9ти клас не само елекнронно,но и интерактивно ще стане обучението по езика. Самите учебници ще имат възможност да се правят упражнения в тях и тем подобни...

# 263
Знаете ли кои ще бъдат преподавателите и най-вече по английски език в 9 клас? За мен това си е  голяма драма

# 264
За мен също, но при нас, според децата, ще си остане същата. Като прибавя и математичката ииии - нямам думи!

# 265
От тази година иновативните паралеки ще са 3 за осми клас - б, д и ж.
В девети дали ще има промени и да добавят и други?

# 266
  • София
Б паралелка е само с един ПП- български език, дали ще имат избор за втори в 10 клас или   изобщо няма  да имат втори ПП?

# 267
имар, погледнете предната страница на темата.
Тази година 10-ти клас са подавали заявления за ПП.

# 268
Виждайки това инфо на сайта на гимназията и аз се зачудих за същото Simple Smile (и нашата паралелка е аналогична на една от новоизбраните за иновативни) Още нямаме никва информация за учебници. Интересно ми е и кой ще ги поеме като класен ръководител. Дали ще бъдат класните ръководители, които са извели тазгодишните зрелостници?

# 269
  • София
Незабавно идвам при вас по инструкции на August74. Simple Smile
Дъщеря ми е в паралелка НЕ/ МАТ+Ф.

Съвсем скоро ще се включа с някой и друг въпрос. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт