2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 66 991
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Публикуваха списъка с учебниците за 11-12 клас.
Родителската среща за 8 клас се очаква на 10 септември, като уточнят часовете, ще има съобщение тия дни Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 12:06 от pisho

# 91
  • София
Мисля, че това е списъка с учебниците за 11 и 12 клас.
И аз ежедневно проверявам сайта за информация относно родителската среща Simple Smile

# 92
  • София
Тениските започват да ги раздават по-късно - не от самото начало на уч.година. Не случайно написах "започват" - на моята първо дадоха 2 бр., а след месец - още 1 бр. А още след първото раздаване започнаха проверките - та се скъсах да пера и суша, докато не ми дойде поръчката от Asda.

# 93
  • София
ВАЖНО ЗА РОДИТЕЛИТЕ!
Провеждане на родителска среща за 8-те класове на 10.09.2019 г. от 18.00 ч. при следното разпределение на кабинетите:

Каб. 201 – 8а клас;

Каб. 202 – 8б клас;

Каб. 203 – 8в клас;

Каб. 205 – 8г клас;

Каб. 208 – 8д клас;

Каб. 209 – 8е клас;

Каб. 210 – 8ж клас

# 94
Някой знае ли кой ще преподава по английски на 9Г клас тази година?

# 95
Моля старите пушки да кажат мнение за Гергана Петрунова Английски , ще бъде класна на 8Е 😊

# 96
  • Sofia
Мoмичета, дайте ми линк към ФБ групата на 8 ми клас,випуск 2019,моля!
Днес са имали среща,моят синковец,от мен научи,а аз от РС тази вечер  newsm78.
От випуска на опознавателната среща са присъствали 30 ина деца.Някой с подробности/отзиви?

# 97
По-назад в темата има публикувана чат групата им. Не знам дали имат и нормална. Вчера са ходили до Парадайс и са си говорили. Марти си е харесала единственото момиче от нейния клас, което е било. Каза, че са на един акъл. Днес ще се виждат двете и още едно момиче от друг клас.
Родителската ни среща беше малко подигравка. Не си видяхме класната, май е на почивка още. Учителят им по английски изглежда стабилен и ни отдели доста внимание.

# 98
  • София - Младост 1А
Моят младеж е доволен и щастлив от срещата вчера. Първо поседяли в парка, после хапвали в Парадайс. След това децата са се разделили на няколко групи. Синковеца се е разходил с няколко деца до НДК. Разказа ми, че са си споделяли кой какви домашни животни има, какви спортове харесва, музика, компютърни игри, къде са учили, интересни случки от училище... такива неща. Имало е само още две деца, с които ще са в един клас и две от старото му училище.
Групата е само в месинджъра, не съм чула да имат ФБ група. Него го добавиха от групата "Къде сте приети след 7 клас".

Аз не успях да отида на родителската, ММ ходи. Класна ще ни е Анна Костадинова. Ако някой има мнение, ще съм благодарна. Ще им преподава по английски.

Вчера спорихме... ще се носят ли цветя на класната. До сега имаха мъж за класен и са му подарявали книги и бонбони. Цветята, 8 март и прочие не бяха на дневен ред. Та сега сме в спор с мъжката половина от семейството. Според мен трябва да вземе поне едно цвете. Вие? Ще купувате ли цветя?

# 99
Знаете ли кои смени ще са различните класове? Имам предвид и по-горните класове.

# 100
  • София - Младост 1А
Знаете ли кои смени ще са различните класове? Имам предвид и по-горните класове.

Знам само, че 8в ще е първа смяна.

# 101
Девети и десети са първа заедно с осмите а до г.

# 102
Девети и десети са първа заедно с осмите а до г.

А 11-ти?

# 103
Деветите са втора- преди няколко дни сина ми говори с класната му

# 104
Деветите са втора- преди няколко дни сина ми говори с класната му
На нас на родителската ни казаха, че нашите осми класове са с 9-ти и 10-ти, първа смяна. Явно някой греши.
Може ли мнения за Христо Данев по АЕ?

Общи условия

Активация на акаунт