2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 66 976
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
Наглеждам страницата на училището и попаднах на това:
Уважаеми родители, във връзка с писмо на д-р Данчо Пенчев – директор на СРЗИ, ви уведомяваме, че в срок до 20.09.2019 г. е необходимо да предоставите на медицинските специалисти в училище информация за имунизационното състояние на учениците, която съдържа приеми на ваксини с дози, серийни номера и дата на поставяне на ваксината.

В случай на липса на информация за имунизационния статус при общопрактикуващия лекар, родителят лично изисква от СЗОК информация за извършените имунизации.

В случай на отказ на родител да предостави данните на медицинските специалисти, се уведомяват районните епидемиолози в СРЗИ за предприемане на допълнителни действия.

Апелираме за вашата кооперативност и личната ви отговорност за недопускане на възникване на епидемична ситуация във Втора АЕГ „Томас Джеферсън“!

Дали са ви попълвали всичко това, на занеслите вече медицинско?

# 76
  • София
Миналата година нас ни върнаха за нов картон - точно поради липса на част от ваксините, за които лекарката не можа да намери данни.
Така че - обърнете изрично внимание да са попълнени всички ваксини. Да не се разкарвате като нас.

# 77
На нас при записването ни взеха здравния картон и нямам идея дали са нанесени всички имунизации - би трябвало да са... Ако не са, мисля, че здравният работник трябва да ни я върне по детето еветуално, за да я дооформим. Сега трябва да занесем т.нар. здравно профилактична карта за новата учебна година, която тази година за първи път ще поискам да ни изпринтят от компютъра, а не да попълвам на ръка.

# 78
  • София - Младост 1А
Аз също при записването предоставих справка от ЛЛ за поставените ваксини. Нали искаха имунизационен паспорт с отразени ваксини по дати на имунизациите. Дори оставих и здравно-профилактичната карта.  Питах дали чак септември да я занесем, те решиха да я вземат.
Дали точно дозите и серийните номера присъстват... идея си нямам. Надявам се ЛЛ да я е направила както трябва.
И всъщност не можах да разбера... нова справка ли искат? Ще звънна да попитам.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 13:49 от Drina

# 79
Не би трябвало да е нова, просто доста хора са го оставили за септември.

# 80
Здравейте,бихте ли могли да ми дадете мнение за госпожата по Информационни технологии,като класен ръководител?Благодаря предварително.

# 81
Здравейте,бихте ли могли да ми дадете мнение за госпожата по Информационни технологии,като класен ръководител?Благодаря предварително.
Коя от двете- Кинева или Куновска?

# 82
Знаят ли се вече класните ръководители? На кой клас ще е тази госпожа?

# 83
Скрит текст:
Коя от двете- Кинева или Куновска?
И за двете.

На 8 Ж

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 14:23 от AnMary

# 84
На 8 Ж

Дали пък няма да е този иновативният клас  newsm78

# 85
  • София - Младост 1А
На 8 Ж

Дали пък няма да е този иновативният клас  newsm78

Логично звучи. Ще видим. Дано този проект да е успешен и да го въведат и при другите класове.
Чудя се, ако се обадя и питам коя ще е класна на 8В, дали ще ме отразят?
Бях обещала да пиша - обадих се за ваксините. Казаха, че това важи за всички ученици, не само за приетите в 8 клас. Тъй като на новоприетите са изисквали имунизационен паспорт, при записване, ще проверят данните в него и ако има нужда от допълнителна информация, ще кажат на всеки ученик.

# 86

Куновска миналата година беше класна на сина ми (8 Е). УНИКАЛНА! Децата са влюбени в нея и съжаляват,че вече няма да им е класна. И аз съжалявам 😔

# 87
  • София

Куновска миналата година беше класна на сина ми (8 Е). УНИКАЛНА! Децата са влюбени в нея и съжаляват,че вече няма да им е класна. И аз съжалявам 😔
Защо се налага тази промяна?

# 88

Защо се налага тази промяна?

Обикновено класния ръководител на осми клас е само за една учебна година. В 9 клас ги поема друг класен, който ги извежда до 12 клас.
Разбира се има и изключения. Костадинова (био) беше взела осми клас и си остана с него до 12 клас.
Почти винаги ако класният в 8 клас е по АЕ, ИТ, Физическо или Музика - го сменят.

# 89
Здравейте, кога започват да носят ежедневната униформа, т.е. тениските с логото на училището? В началото на учебната година ли им ги дават или на по-късен етап? Някой от вас вече носи ли тениски за бродерия? Аз съм купила допълнително още 3 тениски, но все още са без емблема. Иначе поръчахме в училище само една, защото не ми хареса материята им.
Поръчахме и всички учебници от училище без тези по английски - тях си ги купихме от olx нови за 80 лева (три учебника и три тетрадки с дискове).

Общи условия

Активация на акаунт