2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 111
  • 773
  •   1
Отговори
# 270
Официално привет Hug
Момченце с руски и математика в ж клас. Виждам информация на сайта за хромбук. Да попитам дали утре ще се уговарят и заявяват доп. Занимания и униформи? Препоръки по тези два въпроса?

# 271
Успех на приетите деца, много  късмет.  🌼👍Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverЗа униформите,  само споделям  - поръчахме ги по това време миналата година и се получаваха на части мнооого след 15.09. Мисля, че само от блузките има смисъл. Сакото така ще стои. Не го е обличал един път.

# 272
  • София
За целия си 5 годишен престой, дъщеря ми облече официалната униформа два пъти - веднъж на първия учебен ден и още веднъж, не помня по какъв повод. Втори път не бих купила официална униформа. Ако все пак много ви влече, вземете само сакото. Вземете си няколко тениски, защото за тях следят. Поне първите две години.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 14:12 от sanaka

# 273
Има ли смисъл да потърся да закупя униформа от бивш ученик? Сменят ли ги?
За тениски и аз се ориентирах от стари постове

# 274
  • София
Дъщеря ми със сако от униформа - да го видя, няма да го повярвам. Simple Smile
Да разбирам, че не е задължителна за купуване официалната униформа, така ли?
Възможно ли е през учебната година да се допоръчват тениски?

# 275
  • София
Уж е задължително, но на практика не виждам как ще те задължат, а и кога точно ще я хванат, че няма униформа. Изискват от осмокласниците да са с нея на първия учебен ден /поне преди така беше/, но имаше и деца без униформа. Не ги изключиха. Joy
Хепи, ако има в темата родители на завършили тази година, може да предложат униформа. Аз нашата я подарих.

# 276
  • София
Значи може да се опитам да се направя на леко разсеяна утре и да отложа закупуването на униформа. Simple Smile

# 277
Родители искаха да поръчат тениски през годината и не можеше. Ние сме без униформа, само с тениски.
Ред, Хепи, добре дошли в темата!

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 15:17 от galia_m

# 278
Ако има такава възможност не купувайте официалната униформа. За тениските обаче вземете поне три. Много ги следят. Ще ви съберат и пари за учебници още при записването!
Добре дошли на всички нови деца и техните мами!

# 279
Моля мамите с деца от по-горните класове да споделят, при техните деца в 9 клас, оставиха ли  преподавателите по английски език от 8 клас, съответно класните ръководители! Каква е практиката по принцип, ако има такава?
И добре дошли на Ред и Хепи!

# 280
  • София
Дайте порядък за сума за учебници, моля.
Да имат опция плащане с карта в училището? Simple Smile

# 281
Миналата година беше 200лв, не може с карта.
Тениските е хубаво да са минимум 3, най-добре 5.
По АЕ ние със сигурност ще сменим нашият преподавател, той е твърдо в подгответо.
Класната ни е по БЕЛ и мисля, че я запазват.

# 282
Здравейте,да се присъединя и аз.Моето момиче е прието АЕ/НЕ/БЕЛ,мисля,че ще е 8б клас.

# 283
Ако има такава възможност не купувайте официалната униформа. За тениските обаче вземете поне три. Много ги следят. Ще ви съберат и пари за учебници още при записването!
Добре дошли на всички нови деца и техните мами!
Благодаря:))Blush

# 284
Здравейте,
Присъединявам се и аз с девойка, приета на първо класиране в паралелката АЕ/НЕ/Биология. Записахме я миналия вторник. Платихме учебниците (200 лева) и поръчахме 4 броя тениски (по 22 лева). Официална униформа няма да имат за сега поради проблем с фирмата, която ги шие.
Радвам се, че настъпи раздвижване в темата.

Общи условия

Активация на акаунт