Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 12

• 235 190
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
Като си сложиш глобула сутрин, не излиза ли в някакъв момент?

# 601
Аз съм си слагала глобули / Клотримазол и Гинофилус/ сутрин и нищо не изтича. Като я вкараш на дълбоко и я наместиш вътре се разтваря в тялото.
Това лечение аз съм си го предписвала - ударно - сутрин и вечер слагане на глобули.

# 602
Каквито и глобули да съм си слагала вечер, на сутринта или по-късно през деня, изтичат или поне някаква част от тях.
А защо трябва да има 12 часа разлика?

# 603
Simple Smile Аз също се старая да слагам глобулата възможно по-надълбоко.
Да, има някакво малко количество изтичане, но не веднага, а след 7,8 часа и предполагам е нормално.
А 12ч. разлика е по мое усмотрение, смятам, че така може по-добре да се усвой от организма. Но може и да греша.

# 604
Момичета, скоро лекувах Candida Albicans и повторих изследванията след лечението. Според мен всичко е наред, но може ли и вие да кажете така ли е? Трябваше да отида с резултатите, за да ги разчете, но се наложи да отсъствам и ми изтече направлението. Не ми се занимава пак да ходя за направление, ако всичко е ок.

МИКРОБИОЛОГИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ
Изследване:   Влагалищен секрет
Материал:   
Микроскопски препарат:   Преобладават lactobacilli; <1 Leuco/поле; плоски епителни клетки
Резултат:   Не се изолират аеробни бактерии. Candida sp. /-/ отр.

# 605
Правилно си разчела Simple Smile Всичко ти е ОК. И лактобацили си имаш, т.е. нормалната ти флора е добре, нямаш и гъбички и бактерии. Поздравления Wink

# 606
Супер си! Сега се пази повечко, поне за известно време - памучно бельо и т.н., просто за всеки случай...

# 607
Благодаря за бързото включване, момичета!
Аз от години съм само с памучно бельо, от другото получавам неприятни усещания. Ползвам постоянно и един интимен гел с чаено дърво, който ми изписа гинеколожката и се надявам повече да не се сблъсквам с тези гадости, или поне да не е скоро. Доволна съм, че ги уморих от раз гадините.

# 608
Аааа, я дай гелчето с чаено дърво!

# 609
# 610
Виж, тези неща се морят, обикновено от раз. Рецедивът е кофти нещото. Затова казвам, бъди екстра внимателна следващите 2-3 месеца.

# 611
И на мен мелажин ми бяха изписали, но нещо не ми допадна. Не се чувствах много добре от него, ама може и да си внушавам де.
От месец и нещо ползвам един на so bio etic с роза и за сега си допадаме.

# 612
Виж, тези неща се морят, обикновено от раз. Рецедивът е кофти нещото. Затова казвам, бъди екстра внимателна следващите 2-3 месеца.
Освен памучното бельо и добрата хигиена, имаш ли и други препоръки за пазене?

# 613
Привет момичета,
Спешно се нуждая от рецепта за приготвяне на вагинални глобули с борна киселина. Трябват ми съставките и пропорциите.
Ако ви е по-удобно и /или разумно, изпратете ми инфо на лс.
Благодаря ви предварително и пожелавам  хубава вечер! 🙏

# 614
  • Варна
Здравейте , минавам да се похваля , че вече около месец след самолечението ми се чувствам много добре , дано и занапред да е така. Единствено имам бяло течение , но аз от малка съм така и смятам ,че за него оправия няма , без мирис е , нямам и дискомфорт.
Споделям самолечението ми , което засега върви отлично: Алое вера с боровинка на Форевър ( всеки ден на гладно по 60мл.) , Гинофлор изпозвах 6 последователни дни , Дифлукан по схема 1ви , 4ти и 7ми ден по 1 хапче. И сега на 2 седмици пия пак по 1 хапче Дифлукан профилактично. За хигирна ползвам пяна Гинексид. 😊 Благодаря на дамите препоръчали тези продукти , виждам светлина в тунела 🤗

Общи условия

Активация на акаунт