Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 12

• 235 872
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
  • гр. Варна
Здравейте, момичета! След дълга и упорита битка с гъбите през последните 6 месеца, бих искала да споделя какво на мен ми помогна. Вече се чудих какво още не съм приемала и всичко се повтаряше отново и отново. Реших да действам в посока мощно повишаване на имунитета, т.к. преживях доста стресови ситуации и предполагах, че от там нещо не е наред. Купих си Имунобор и бях приятно изненадана от бързото повлияване на състоянието ми. Ще продължа да го пия още дълго време, така както е указано и се надявам нещата да се задържат.

# 181
Здравейте, момичета! След дълга и упорита битка с гъбите през последните 6 месеца, бих искала да споделя какво на мен ми помогна. Вече се чудих какво още не съм приемала и всичко се повтаряше отново и отново. Реших да действам в посока мощно повишаване на имунитета, т.к. преживях доста стресови ситуации и предполагах, че от там нещо не е наред. Купих си Имунобор и бях приятно изненадана от бързото повлияване на състоянието ми. Ще продължа да го пия още дълго време, така както е указано и се надявам нещата да се задържат.
Здравей. Само с имунобор ли успя да се оттървеш от гъбите, илу успоредно с него си прилагала и друго лечение ( таблетки, глобули, пробиотици)? 😊

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 00:12 от Nevenna Atanasova

# 182
Между другото, наистина трябва да си засилим имунитета. Забелязах, че напоспедък доста често ме понаболява гърлото, разболявам се. От време на време пия нещо профилактично, след това спирам и хайде пак.
От антибиотика за зъба не прихванах гъби, но пиех пробиотици сутрин и вечер, приемах и вечерна иглика. Сега преди цикъл слагам Миковаг, мисля да пия всяка седмица по 1тб Кандизол. Внимавам със сладкото, че по принцип се захласвам доста.
Мисля да продължа така поне 3 месеца. След това Кандизола да го пия по 1 път месечно. Да видим...
Взех си ехинацея тинктура, която е в комбинация с прополис и още нещо имаше, май бъз. Но проблема е, че забравям да го пия редовно. Sad

# 183
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте започвам да ви чета . Всеки месец седмица преди мц съм с гъби вече незнам какво да правя

# 184
Здравейте започвам да ви чета . Всеки месец седмица преди мц съм с гъби вече незнам какво да правя
Добре дошла, дано не се задържиш много. Grinning
Аз съм същата... седмица преди цикъл. Sad

# 185
  • Щастлива мама на 3 слънца
Добре дошла, дано не се задържиш много. Grinning
Аз съм същата... седмица преди цикъл. Sad
Вече година съм така направо незнам
Някой да препоръча лекар за Варна ? Благодаря

# 186
Писала съм и преди тук. Имах почти година всеки месец гъбички, вследствие на антибиотик. На мен ми помогна борова киселина. Нищо особено, а толкова помага. По- рано тук ме питаха момичетата за рецептата. На мен ми ги приготвиха в аптеката. Но, ако някой иска направо да си поръча от Амазон, има го там. Аз съм си взела и от там и от време на време си слагам по едно, две на месец за всеки случай. Казва се Boric Life.
https://www.amazon.ca/NutraBlast-Boric-Acid-Vaginal-Suppositorie … 285552&sr=8-1

Всъщност аз не живея в БГ, но може да го има и направо по вашите аптеки, може да не е в същия вид, но съдържанието е важно. Успех момичета! Hug

# 187
Тук има свещички с борова киселина.

# 188
Здравейте имам проблем бременна съм в 33г.с. и имах гъбички моята лекарка ми предписа Гиназол ползвах го и уж ми мина но сега пак се появи този проблем...какво да правя

# 189
  • Велико Търново
Ами в 33 г.с. не е зле отново да се посъветвате с АГ. От форума не знам какво бихте очаквали

# 190
Добре е и за таткото да се изпише нещо.

# 191
  • гр. Варна
 Здравей. Само с имунобор ли успя да се оттървеш от гъбите, илу успоредно с него си прилагала и друго лечение ( таблетки, глобули, пробиотици)? 😊
[/quote]

Първо обичайните неща за лечение и след това Имунобор. Това не са някакви витамини, за него си пише, че помага точно при повтарящи се гъбични инфекции. Основната съставка е котешки нокът, който е мощен имуностимулатор и го препоръчват и при онкологични заболявания. И аз бях скептично настроена, но при мен имаше ефект.

# 192

Първо обичайните неща за лечение и след това Имунобор. Това не са някакви витамини, за него си пише, че помага точно при повтарящи се гъбични инфекции. Основната съставка е котешки нокът, който е мощен имуностимулатор и го препоръчват и при онкологични заболявания. И аз бях скептично настроена, но при мен имаше ефект.
[/quote] Да, прочетох листовката. Аз съм пила Биозин, но при мен нямаше ефект от него. Но задължително ще си взема имунобор. Дано от него да има ☺

# 193
Тук има свещички с борова киселина.

Кои са свещичките с Борова киселина?

И има ли разлика между Борна киселина и Борова киселина?

# 194
https://apteka.framar.bg/30046424/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%84 … -10-%D0%B1%D1%80-

Пише борна киселина на тях. Дали е различно от борова киселина- май не.

Общи условия

Активация на акаунт