Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 783
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Free Agent, виж:
Michael Kors Wonderlust Sensual Essence
Boucheron - Quattre En Rouge

Кристалче, хем боли-хем сърби. Grinning Хем да купим, хвм да спестим.😃

# 451
  • Бургас
Заради красив флакон едва ли бих купила парфюм, но имам два които не използвам, но не мога да се разделя с тях заради прекрасните бутилчета.
Много е красив
Скрит текст:
и с кутия и без.
Вече трудно понасям тубероза, но вероятно никога няма да се разделя с този
Много харесвам флаконите на първите Лолити, макар че за много хора са кичозни. За мен приза за кич печелят бутилчетата на Anna Sui, но това не би ме спряло да купя флакон, ако аромата ми харесва.

# 452
  • някъде под слънцето...
Яна, красиви парфюми си показала,  Пантерата наистина не е за слаби сърца.
И моята я ползвам рядко, но когато я сложа  , ми носи много комплименти.
Другият  е доста по тих , прибран и в сравнение с нея дору "невинен".
Един от любимците на дъщеря ми, която  ми прибра  старите Лолити и отдавна се опитва да ми го отмъкне.

# 453
Намерих някаква пробичка от Victoria Secret Coconut passion и вчера се полях, че ми се носеше нещо сладко. В първия момент аз не го усетих, а дъщерята писна, че мирише на бабичка. После изби поредната сладка ванилия. С една дума - не.
Кажете нещо сладко за лятото, обаче без ванилия?

Ето нещо сладко без ванилия, този просто ми крещи "лято, коктейли и безгрижност", да не кажа, че понякога ми е почти неудобно колко е младежки Blush но понякога съм точно в настроение за него https://www.fragrantica.com/perfume/Aquolina/Gold-Sugar-16661.html
И още един, ако харесваш круша https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Reve-18074.html
Имам Викторията във вариант на боди спрей и не ми мирише на бабичка, може би и защото изветрява бързо, най-вече кокоса усещам

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 12:06 от tuali

# 454
  • София
Благодаря ти много chanel19 Познавам Ну едт и Л"агента, но освен, че са плътни и пикантни, като че ли не намирам други допирни точки. Синята коприна си я представях някак суха и прозрачна, а горе цитираните два са ми доста наситени и присъствени, но определено съм заинтригувана.
Денси, ще се радвам да прочета и твоето мнение.

Писах, че наподобява в началото, просто долавям нюанси от двата аромата. Като улегне на кожата парфюма не е така плътен и присъствен. Не мога да описвам аромати, но името му подхожда. 

# 455
  • Тополовград
Искам да взема на сина си  Zagig & voltarie Just Rock for Him на сляпо. Но трябва да взема и на щеката какво ще кажете за  Just Rock for her,

# 456
Искам да взема на сина си  Zagig & voltarie Just Rock for Him на сляпо. Но трябва да взема и на щеката какво ще кажете за  Just Rock for her,
Хубави неща само.

# 457
Намерих някаква пробичка от Victoria Secret Coconut passion и вчера се полях, че ми се носеше нещо сладко. В първия момент аз не го усетих, а дъщерята писна, че мирише на бабичка. После изби поредната сладка ванилия. С една дума - не.
Кажете нещо сладко за лятото, обаче без ванилия?

Ето нещо сладко без ванилия, този просто ми крещи "лято, коктейли и безгрижност", да не кажа, че понякога ми е почти неудобно колко е младежки Blush но понякога съм точно в настроение за него https://www.fragrantica.com/perfume/Aquolina/Gold-Sugar-16661.html
И още един, ако харесваш круша https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Reve-18074.html
Имам Викторията във вариант на боди спрей и не ми мирише на бабичка, може би и защото изветрява бързо, най-вече кокоса усещам
има несладък спрей с кокос в Лили дрогерия, иначе ето някои, които са ми са сладки, но без ванилия, както искате:) -  ck obsession night, Burberry Brit summer, Prada infusion d'amande, alien eau extraordinary, ck truth - има ванилия, но много добре смесена в базата, mugler cologne, ck eternity aqua, sun shake jil sander, tous happy moments...

# 458
  • София
Хубави неща само.
Мъжкия е страхотен, но  при дамския върху мен избива една нотна на мухлясал плод.

# 459
Велурената вода на Ботега Венета не е сладка. Изобщо. Но си струва опита, защото е прекрасен парфюм.

Точно за този парфюм искам да знам. Имам първия bottega veneta и ми е любим, та се чудя за eau de velours, във фрагрантика много коментират, че мъжкарее, а аз не обичам да ми избива на мъжки парфюм...

# 460
  • София
В София парфюми не усещам. Като се замисля, където и да е, рядко усещам други аромати на парфюми освен своя, но когато ги усетя съм пленена. Още си спомням един мъж ухаещ на фрезии, това се случи преди няколко месеца и издирвам този аромат. Grinning
Най-кичозната бутилка, която имам е на Juicy couture gold couture, а най-красивата-за момента не се сещам за чак толкова впечатляваща с дизайн бутилка. Наскоро гледах една страница на малка парфюмерийна къщичка в Санторини и на снимките имаха прекрасни бутилчета. Имаше едно, което много приличаше на бутилчетата на Allegoria на Guerlain, но на мен лично ми хареса много повече.
Нали съм си теле, обичам всичко красиво, натурално, ароматно, вкусно..., не бих купила парфюм заради бутилка, но в този съвременен свят, контролиран от интернет, бих си купила само бутилката, ако тя е наистина произведение на изкуството.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 16:01 от Mira_X

# 461
  • Бургас
Искам да взема на сина си  Zagig & voltarie Just Rock for Him на сляпо. Но трябва да взема и на щеката какво ще кажете за  Just Rock for her,
Сънче,:heart: Мария,аз лично не те съветвам да рискуваш с този парфюм особено за подарък и без да знаеш дали дъщеря ти ще го хареса.Аз например изобщо не го харесвам,както и нищо на Задиг и Волтер,не се спогаждам с тези парфюми,но това си е мое мнение и не ангажирам никого с него.Момичета,скоро ще се разплете мистерията около Idôle Lancome for women след три дни ще бъде зареден в Дъгласа,при поръчка слагат мостра от него.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 15:07 от Bright Crystal

# 462
  • Sofia
Аз днес си получих това и веднага си фъснах ръката с него - https://www.fragrantica.com/perfume/Reminiscence/Rem-Eau-de-Parfum-30789.html

Първите ми впечатления са - спайси ухание (някакъв микс между джинджифилови бисквити, канела и др., което не мога да определя, спайси флорали) с морски/воднисти нотки. Второто потушава остротата на първото, но не на 100%, не я убива. Такъв мирис съм усещала в някои магазини като вляза. Започва като силен аромат и дава заявка за трайност, но бих го оставила за зимата по-скоро. Определено за мен се класира като унисекс аромат, би седял страхотно и върху мъж.

Със Задиг и Волтер и аз не съветвам за рискуване на сляпо. Аз моя (This is her) го взех без да знам как мирише и в първия момент малко се шок-нах, но аз обичам предизивкателствата, та после се разбрахме.
Just Rock! също е много хубав аромат, но ако девойчето е на 20, не съм сигурна, че е подходящ. Остри и силни аромати са. Simple Smile

# 463
Велурената вода на Ботега Венета не е сладка. Изобщо. Но си струва опита, защото е прекрасен парфюм.

Точно за този парфюм искам да знам. Имам първия bottega veneta и ми е любим, та се чудя за eau de velours, във фрагрантика много коментират, че мъжкарее, а аз не обичам да ми избива на мъжки парфюм...
велурената Венета е малко по-тежка, ако сте фен на класическата, стойте там:)

# 464
  • Виена
За велурената Ботега Венета съм писала в предишни теми. Ароматът според мен не  е  нито тежък, нито мъжки,  включва аромат на роза - трудно различим, но достатъчен, за да изгони всяка мисъл за мъжки парфюм. Силен е, много впечатляващ и запомнящ се, но дистанцираш. Елегантен, класен, привлекателен без да е достъпен. В никакъв случай сладък, секси, горещ, разтапящ. Много далеч от тия понятия. По-скоро красив, недостъпен, мечтан и недостижим. Във Виена много рядко някой ще направи комплимент за аромат, имам чувството,че считат подобни комплименти за проява на недотам добър вкус , но с този парфюм ми се е случвало до мен да се приближават хора и  да повървят за кратко в следата на парфюма.

Общи условия

Активация на акаунт