Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 764
  • 760
  •   2
Отговори
# 480
При мен Santal blanc не показва да има краставици и всякакви зарзавати, но е толкова подобен на This is her на Задиг и Волтер, че не виждам смисъл нито от повече проби нито от придобиване, при положение, че имам втория. Напоследък бързо им издавам присъдите - кратък тест, не става, чао. Чакам някакво чудо невиждано и непомирисвано, но както се казва, а дано ама надали. Stuck Out Tongue

# 481
  • Sofia
Ще взема и аз да го видя този таратор за 200 лв. Satisfied Краставиците био ли са? Млякото, предполагам, е от свободно отглеждани щастливи крави, а пък за орехите и чесъна не ми се мисли даже. 😃

Шегувам се, разбира се.

За да не е офф, днес парфюмът ми беше последно нашумялата Удова Орхидея. Благодарение на една страхотна съфорумка и аз познавам вече този парфюм.

Та, страхотен е с една дума. Ама наистина страхотен. Влюбих се и вече обмислям покупка. Grinning
Показа много добра трайност, но аз обичам да подновявам и се пръснах още 2 пъти по 1-2 пъти през деня.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 00:18 от sunattraction

# 482
Днес от любопитство реших да видя този Santal Blanc. И при мен е с привкус на краставица, при това, леко горчива още при подушването на капачката. Може би въпроса е до обоняние и до асоциациите, които правим.
аз го тествах тази седмица, преди да почнат коментарите тук и открих с изненада, че ми стои като Sunny side up JHG.

# 483
  • София
При мен беше странен. Първо не усещах абсолютно нищо, после замириса на нещо хубаво, леко и малко сладко и на края на ужасна, горчива краставица.

# 484
В този форум съм видяла много кофти хора и злоба, но съм видяла и страшно отзивчиви и добри, и съм създала приятелства за цял живот.
Шанелче, благодаря ти, че дойде в най-голямата жега да ме запознаеш с това съкровище Blue Silk Agent Provocateur.  Heart Eyes Hug
Страшно ми харесва. Агресивен, плътен, властен, както и всички други Агенти. Мой ще е.
Вчера обаче поръчах насляпо след няколко години чудене Une Nuit a Doha Stéphane Humbert Lucas 777. Очаквам буквално чудо на чудесата и дано не ме разочарова.
https://www.fragrantica.com/perfume/St-phane-Humbert-Lucas-777/U … a-Doha-25346.html

# 485
  • Бургас
Еми и аз съм като теб,въобще не ги бавя,ти не ставаш,ти не ставаш,ай чау! Хаха,присъда за Santal blanc,таратор за 200 лева вика.Bowtie Снощи получих комплимент за парфюма си,разбира се за Мон Герлен от млад и много красив мъж,каза,че никога не е улавял толкова красиво ухание и да стои така яко на жена.И да споделя,че започвам да харесвам все повече Ботега Венета,особено в драйдауна е жесток.Парфюм за днес ще бъде Annick Goutal Tenue de soirée,Раличка винаги ще съм ти благодарна,че ме запозна с тази прекрасност и сега го свързвам с теб.Врабчо,страхотен пост и снимка радвам се,че потребители като теб и sl се завърнаха в темата.Flowers Hibiscus

# 486
Bright Crystal, едва ли е бил провокиран само от парфюма, а от симбиозата ти с него.

# 487
Кристалче, за теб винаги Heart Tenue de soirée е от моето красиво вдъхновение Ковачева. А за Princess by Kilian ще се постарая да напиша нещо специално.
Ами, прекалявате, вие двете на парфюмна среща без нас Simple Smile

# 488
Ох, много искам да се запознаем, както и с други момичета. Трябва да организираме голяма парфюмна среща отново. Heart Eyes

# 489
  • Бургас
Неви,не само,аз съм си Убавица,шегувам се хаха.BowtieИ аз ще се радвам да ви познавам Денс,Раличка,Сънчето и др.на живо.Много искам,много….

# 490
  • Sofia
Бройте ме и мен към искащите и надяващите се на среща с всички вас. Много ще се радвам. Relaxed Flowers Hibiscus

Парфюм за деня - Tom Ford - Orchid Soleil

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 12:20 от sunattraction

# 491
Току що пробвах новия Льо Парфюм Роял на Ели Сааб. Омаен е. Много силни бели цветя, но има и пачули, ванилия и амбър. Слънчев е.

# 492
  • Viena
Направете си среща във Виена, кафето е от мен.

# 493
Моля, и мен ме бройте за срещичка. 😁
Парфюм за деня: girls  can  do anything.

# 494
И мен,и мен ме бройте за среща!
Ще ходя да тествам таратора-заинтригувахте ме.
Тези дни си разносвам https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-Croisi-re-53351.html и много ме радва,свежичък летен разкош.

Общи условия

Активация на акаунт