Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 761
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
В най-голямата жега съм с Velvet Orchid на Том Форд и мъжът ми ме души и казва, че нищо не усеща. Аз пък си го усещам днес и ми е кеф. Но в никакъв случай не ми е тежък за лятото. Излезна му името "тараторът" Santal Blanc и това си е. Аз не успях да го открия в The Mall. Bright Crystal, 100% те е харесал, ама как деликатно да ти го каже, освен да се хване за парфюма Simple Smile

# 496
И аз днес на тази безумна жега съм с Angel Mugler и тровя хората на около.Направо не ме понасят.😃😃

# 497
И аз днес на тази безумна жега съм с Angel Mugler и тровя хората на около.Направо не ме понасят.😃😃
Аз откривам нежност в този аромат, но разни хора, разни идеали.

# 498
И аз,но около мен хората не ... хахаха.Мм каза,че мириша на бабичка и да стоя далеч..хахах

# 499
  • Пловдив
Angel..... дълги години ме разпознаваха и отъждествяваха с него. Но поне от 10 години не го нося. Аз не обичам хаотичното парфюмиране. Затова ми е все по трудно днес да намеря нещо, което да стане мое за дълго време. Защото аз нося един парфюм с години. Ставаме едно цяло, харесва ми да се свързваме заедно. Баба ми така внимателно избираше и аз може би несъзнателно я копирам. До днес баба ми е оживява с парфюма и като го помириша.  Добри идеи за разпъждане ми давате ми давате с Аngel. Тези, които го харесват и са с моите парфюмни предпочитания са добре дошли. Останалите с техните скандали, пантери и краставици.......далече ако може. Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 14:14 от dazel

# 500
  • София
Момичета, моля кажете един-два сайта за парфюми, от които сте доволни и наистина стоката е качествена! Благодаря ви 🌺💐

# 501
Цитат
Останалите с техните скандали, пантери и краставици.......далече ако може.
Те нямат много общо помежду си. Тези ужасните с "пантерите" не харесваме "скандалите" и "краставиците" и обратното. Simple Smile Та, можем ли да минаваме покрай вас част от нас или всички сме в един кюп – да бягаме далеч засрамени. Mask Smile

Тези дни в адски жеги от 38 градуса нося Classique Wonder Woman Eau Fraiche Jean Paul Gaultier - https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique … raiche-43711.html
и се държи чудесно. Сладък без да накъртва, приятно осезаем въпреки жегите, свеж сексапил и ужасно дълготраен. Тиарето, което е по принцип доминиращо като акорд и с риск да подразни, е перфектно съчетано с портокаловия цвят и сорбето. Джинджифилът исках да усетя, но за жалост не го различавам като нотка, обаче усещам пикантност и омекотеност на захарта, сорбето и тиарето. С него си се чувствам буквално Wonder Woman. Вече планирам да поръчам още едно бутилче, че половината го изпръсках. За мен е чудесно сляпо лятно откритие. Shaved Ice

# 502
Момичета, моля кажете един-два сайта за парфюми, от които сте доволни и наистина стоката е качествена! Благодаря ви 🌺💐

Изпитани сайтове за парфюми - 17

# 503
В най-голямата жега съм с Velvet Orchid на Том Форд и мъжът ми ме души и казва, че нищо не усеща. Аз пък си го усещам днес и ми е кеф. Но в никакъв случай не ми е тежък за лятото. Излезна му името "тараторът" Santal Blanc и това си е. Аз не успях да го открия в The Mall. Bright Crystal, 100% те е харесал, ама как деликатно да ти го каже, освен да се хване за парфюма Simple Smile
като наричат тараторSantal Blanc, започвам искрено да се притеснявам за тези хора

# 504
  • София
Странно е как вкусовете се променят. Когато излезе Mon Guerlain edp, не ме впечатли. Преди няколко седмици реших да му дам втори шанс и много ми допадна. Не съм чак толкова навътре в темата и не знам дали е реформулиран, но беше много приятен.
През следващите дни с нетърпение очаквам един комплект от 12 мострички (6 дамски и 6 мъжки аромата) на Galimard. Не знам, какво да очаквам от марката, но по описание имам двама фаворити. Единият дори мислех да си го поръчам директно, но попаднах на този сет и реших да дам равен шанс на всички. Bowtie
Ако някой има поглед над ароматите на Fragonard, ще ми е интересно да разбера неговите впечатления. Смятам, при следваща възможност да се запозная с тях или поне малка част от тях.

# 505
  • Бургас
Аз пък от раз си паднах по Мон Герлен,първо беше писала Ковачева за него,ревюто и беше ласкаво и аз имах много големи надежди след него.Тук си спомням,че гадаехме,както винаги дали ще допадне или не,че имало лавандула и аз се молех при мен да не е изявена нота и така и стана,като по поръчка.Обаче,когато и Дени:kiss: писа,че го е пробвала и е страхотен и ми каза,че е много мой според нея,ВЕЧЕ БЯХ СИГУРНА,ЧЕ ЩЕ МИ ХАРЕСА.Оказа се така и до днес любовта е огромна,айде вече да излиза Интенз.Мирка,радвам се,че е допадал и на теб.Heartbeat Angel ми е в топа на най-омразните парфюми евър!Дори му присъждам първото място с кеф,не мога да го дишам.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 15:27 от Bright Crystal

# 506
Аз харесвам Angel, но ако някой се е полял с оригинала по пладне при 36°С на сянка, ще направя всичко възможно да стоя по-далече от него.

Сдобих се с Izia.  Харесвам го и като ми попадна на добра цена, го отстрелях набързо. На редовна нямаше да го купя сигурно. Засега никаква роза не усещам обаче,  хубав звънлив цитрус е при мен. Ще го пробвам още, при други температури.

# 507
Angel..... дълги години ме разпознаваха и отъждествяваха с него. Но поне от 10 години не го нося. Аз не обичам хаотичното парфюмиране. Затова ми е все по трудно днес да намеря нещо, което да стане мое за дълго време. Защото аз нося един парфюм с години. Ставаме едно цяло, харесва ми да се свързваме заедно. Баба ми така внимателно избираше и аз може би несъзнателно я копирам. До днес баба ми е оживява с парфюма и като го помириша.  Добри идеи за разпъждане ми давате ми давате с Аngel. Тези, които го харесват и са с моите парфюмни предпочитания са добре дошли. Останалите с техните скандали, пантери и краставици.......далече ако може. Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye
Какви парфюми носеше баба ти? Сериозно питам, нещо се "сбабичосах" и почнах да събирам "бабички".

# 508
  • София
И аз съм от недолюбващите Angel-a. Единствено Eau Croisiere ми допадна, но май ще се окаже, че не обичам силно изявеното пачули, което при мен се появява след прекрасното мангово сорбе.
Аз също, като цяло не обичам изявения аромат на лавандула, а и на ванилия (освен, ако не става дума за аромата на някой хубав десерт Grinning). Все пак реших да му дам още един шанс, заради коментарите тук, а и на някои парфюмни влогъри, които следвам. Странно ми е, защо тогава не ми допадна, а сега ми хареса.

# 509
  • Пловдив
Дядо ми е френски възпитаник, тя също. Имаха различно отношение към парфюма. Първото е най-любимата ми бутилка. На последното реформулирана версия и аз я ползвах известно време. Не очаквай чудеса. Дядо ми е роден през 1905 година, баба ми през1920.

https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Liu-6323.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Eau-de-Parfum-53.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Femme-Rochas-28.html

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 16:36 от dazel

Общи условия

Активация на акаунт