Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 715
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Не, освен това невзетите пратки се връщат в склад.

# 406
Извинявам се за глупавия въпрос, но имам следното питане. Миналият месец поръчах от Notino парфюма La Vie Est Belle за подарък. Парфюмът дойде навреме, но не можах да го взема същия ден и е престоял в куриера 1 ден. Възможно ли е за този 1 ден престой в куриера, ако е било горещо в колата, парфюмът да се е развалил от високите температури, въпреки че бе добре опакован? Питам, защото чета, че парфюм може да се развали много бързо при високи температури?

взимала съм гореща козметика и парфюми от куриер
бусовете се нагряват зверски, отзад няма климатик и ако е разкарван цял ден по улиците, повреда е съвсем възможна
за това не поръчвам нищо през лятото

# 407
  • Виена
Влязох да споделя мнението си за новия Гучи  Mémoire d’une Odeur, но Ковачева ме е изпреварила. Моето всъщност не  е точно мнение, а потрес. Като видях ретро бутилката с този синьо зелен цвят и веднага се насочих с надеждата да помириша нещо прекрасно. Добре, че пръснах на блотер. Не само защото така парфюмът нямаше досег с мен, а и защото можах да го изхвърля при първа възможност. Тежко, сапунесто, пластмасово усещане за нещо старо, съхранявано в дървен гардероб до памучни пликчета със сушена лайка, против молци. Не мирише на нафталин, но асоциацията е същата като при помирисването на нафталин - ненужна вещ, съхранявана дълго с идеята,че им стойност. Стойността е останала някъде в осемдесетте...За разлика от Ковачева не изчаках да се развие парфюма. Побързах да се отърва от гротескната миризма

# 408
Не харесвам почти нищо на Гучи, освен L’Arte и не очаквам и този да ми допадне. Въобще не ми харесва и бутилката.

# 409
  • Бургас
Дами и господа, пробвали ли сте този Провокатор Blue Silk Agent Provocateur for women . Много мой звучи, но не съм го виждала /а и не съм много гледала за него де Satisfied/ Та, дали някой го е пробвал и да сподели мнение?

# 410
  • Sofia
Виждала съм го последно в Парфимо аз....
Нямам опит с него...преди време бях помирисвала някои Агенти и не бяха въобще моите, та се съмнявам, че и този ще е...Simple Smile)

# 411
  • Viena
Денси дойде Фламенкото, жесток е. Точно както си го описала, така си го представих и това и получих.

# 412
Deetron, благодаря за уточнения та за неролитата. По-рано днес поръчах това на Ферари, да видим, най-много да взема и другия, ако не си допаднем Grinning
По темата за опаковките, без бой признавам, че бих купила заради опаковката, особено ако има забавен кич-novelty  елемент Joy (имам слабост, какво да се прави) , иначе едва ли бих взела тези двете например

Fresh абсолютно не бих го купила само заради аромата, толкова е....обикновен. Toy може би бих го взела и в друга опаковка, но също не ми е уау любимец, просто приятен бергамотено-лавандулов ежедневен аромат, доста унисекс. Скоро пробвах Toy 2,  доста по-женствен, лек и цветен. Много време обмислях да купя Scandal заради опаковката, обаче ароматът е толкова не-мой, че не знам дали си струва и дали някога бих го изразходила и наполовина. Направо ме дави тая сладост в него, а не е да не обичам сладкарски изпълнения понякога..

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 18:27 от tuali

# 413
  • София
Дами и господа, пробвали ли сте този Провокатор Blue Silk Agent Provocateur for women . Много мой звучи, но не съм го виждала /а и не съм много гледала за него де Satisfied/ Та, дали някой го е пробвал и да сподели мнение?

В началото се усеща пипера и канела, но като улегне на кожата ми става много уютен ориенталец. Харесва ми, но не съм го разносила още достатъчно. Наподобява ми на Nu на YSL и може би също на  L'Agent. На друга парфюмна вълна съм в тези жеги.

# 414
Денси дойде Фламенкото, жесток е. Точно както си го описала, така си го представих и това и получих.
Ееее много се радвам, много!  Hug Heart Eyes
Честит, много радости, любов и ходения на прекрасни места ти пожелавам с него.

# 415
  • Варна
Тази ретро вълна сякаш не мога да я разбера... Нито пък бих проявила някога интерес към аромат на... баба ми... да точно с "бич може"правя асоциация като помириша някои от предлаганите ретро парфюми. А оттам насетне мислите ми тръгват към "евтино". Еми благодаря, не точно това си представям като стане дума за скъп парфюм. Трайността за мен не е достатъчен фактор -  ефирен и лек или агресивно заявяващ се, но при всички случаи имам нужда ароматът да е богат откъм усещания, да ти "хваща" носа.

Така де, за всеки влак си има пътници,  но този влак ще го пропусна със сигурност Grinning

# 416

В началото се усеща пипера и канела, но като улегне на кожата ми става много уютен ориенталец. Харесва ми, но не съм го разносила още достатъчно. Наподобява ми на Nu на YSL и може би също на  L'Agent. На друга парфюмна вълна съм в тези жеги.
Уау много силно ме заинтригувахте с този Агент. Аз ги обожавам и ще взема да го купя насляпо.

# 417
  • София

Уау много силно ме заинтригувахте с този Агент. Аз ги обожавам и ще взема да го купя насляпо.
Мога да те запозная с него.  Пиши ЛС, ако иска на по кафе.

# 418

Мога да те запозная с него.  Пиши ЛС, ако иска на по кафе.
Благодаря ти много, Прекрасна! Heart Eyes Hug bouquet

# 419
  • Бургас
Аз не харесах La Belle, тествах го два пъти, пръсках  на блотер, в косата и не e моят парфюм. Във връхните нотки крушата си пролича, за мен тя трябва да е опушена или с карамел, да има някаква интрига около нея, а тук има зелена неузряла круша. После се появява медена нотка, но не интересна като в  Secrets du Paradis Rouge смесена с карамфил и не мед с пачулите от  Ели Сааб, най-обикновен мед. Парфюмът ми носи усещане на препарат за ламинат и  оттам идва целият ми проблем с него. Дори феноменалното  шишенце не е достатъчно. Не се чувствам аз, ванилията е далече, нямам търпение да я чакам докато се разкрие. А дори да я дочакам, не мога да направя толкова компромиси.

Acqua di parma Magnolia nobile ЩЕ бъде парфюм за след малко.
Magnolia i Peonia Nobile са от най-носените ми парфюми. Това лято ги измести А Princess by Kilian и Джо Малоун, но винаги се връщам към  Acqua Di Parma. Ами, хайде малко да миришеш на Италия Kissing Heart

Раличка,:kiss: голяма красотичка е Magnolia nobile,един от най-хубавите парфюми,които въобще някога съм помирисвала,днес съм без парфюм,пробвам 100 неща.Останах без думи,влюбих се много и дано поне малко се измъкна от хватката на Монове-те.A La Rose Maison Francis Kurkdjian е този парфюм,най-красивите нежни,кристални,свежи,млади рози в парфюм ЗА МЕН розово-цитрусова красота с умело вплетени виолетки при мен,придаващи леко пудрено звучене,аромат за щастлива жена.Изящен,дяволски добре пипнат,мил и очарователен,истинско парфюмно щастие,отвежда ви директно в розови градини,предстоят още тестове и най-вероятно покупка,трайността му при мен е добра.CupidBlue HeartRevolving HeartsTwo Hearts Харесвам и розата в Агент Провокатор,но не мога да го нося.

Общи условия

Активация на акаунт