Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 768
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • някъде под слънцето...
Зад Жики (с кръглата капачка) е Шант д Аром ЕДТ (над  10 годишен е)Другият флакон, като на баба Жики  приключи земния си път( свърши)
Пред Жики най верояно е Синия час  ЕДП или Митсуко ЕДП нямам спомен как точно съм ги нареждала, а надписа не се чете  (В такъв флакон имам Митсуко ЕДТ, ЕДП и синия час ЕДП)
А пт другата страна във флакон като на Баба Жики е дядо Шалимар .Зад Шант д Аром е Шамад.
Квадратната битилка е Нощния полет, зад него има еди чичо  Шалимар, а до него леля Самсара, Отзад са градините и една Роза барбара.
Луд работа

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 23:07 от sl

# 526
Преди малко гушнах малкия за "Лека нощ" и получих още един комплимент за Bloom of rose Heart Eyes. Явно още е с мен.

# 527
  • Бургас
Дари,честити Монове при мен не стоят близо до кожата,аз си ги усещам осезаемо и то без подновяване 10+часа.Околните също ги усещат със сигурност и ми правят супер много комплименти,особено за ЕДП.Ще получаваш още овации,тази линия се харесва много от повечето хора,защото са елегантни и стоят добре според мен. Лека нощ от мен и Мон Флорал.Kissing Heart

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 23:13 от Bright Crystal

# 528
Включвам се да кажа,че и аз съм една от почитателките на Мон Герлен. След отзивите тук го подуших и мостра имах.. влюбих се 😍 , но влюбването ми не спря до тук,което ми се случва рядко да харесам 2 парфюма толкова много. Говоря за Олимпия Интенс(може да се хареса на Мон момичетата), сега си чакам поръчката заедно с лосион Мон 😊🤩

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 00:48 от CoCo`Milk 🥥

# 529
  • The Evergreen State
Брайт може да пишеш до Герлен и да обясниш колко голям фен си на Мон Герлен. Имам спомени че гледах в ютюб (видеото още го има вероятно)  едно момиче от Русия им беше писало колко много обича Малката Черна Рокля и те й бяха изпратили страхотен подарък - огромна кутия с LPRN парфюм и всевъзможни гримове. Късмет и дано Герлен зарадват и теб, много е мило да зарадваш предани фенове така.

Приятно ми е че в темата пишат и за по-стари парфюми. Имам спомени от Femme Rochas, не съм го носила но го познавам. Едно време парфюмите бяха много по-богати и дълбоки от сега. Бих пробвала изданието от 2013 не знаех за него.

П.С. Имах малко повече време и намерих това видео, въпросното момиче е ютюбър, предполагам че затова са били толкова щедри от Герлен към нея, ние обикновените фенове колкото и да харесваме марката предполагам ще трябва да си купуваме продуктите им Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 06:36 от Athena

# 530
С риск да се повторя, за да не стане объркване обаче

https://www.fragrantica.com/news/The-Rochas-Chronicles-N%C2%BA2- … rpiece-12570.html

парфюмът от третата картинка, 1989 г. Версията от 2013 не познавам. Относно второто видео от предишен мой пост, давам го като пример за подход; първият и последният парфюми определено не са ми по вкуса, а както излиза не са в личните предпочитания и на парф. експерт. Търсенето на закономерности и ценности обаче ми импонира; и не е важно винтидж ли е или не, скъп или не, достъпен или не, стойността е това, което дамата търси и цени.

# 531
  • Пловдив
А аз дори не знам, че има версия 2013. Много, много отдавна съм го ползвала като студентка.

# 532
Сдобих се с Boucheron Néroli d'Ispahan. Много ми харесва това нероли, пише, че е унисекс, но за мен е само дамски. За съжаление не е особено траен, може би около 2-3 часа при мен. Ще пръскам повечко, той е цели 125 мл.

# 533
Сдобих се с Boucheron Néroli d'Ispahan. Много ми харесва това нероли, пише, че е унисекс, но за мен е само дамски. За съжаление не е особено траен, може би около 2-3 часа при мен. Ще пръскам повечко, той е цели 125 мл.
Разкошен е, честит. Откъде го купи?

# 534
Разкошен е, честит. Откъде го купи?
Благодаря. От магазин Дъглас.

# 535
  • София
неви86 - и от мен честит  Boucheron Néroli d'Ispahan! Страхотно нероли! 
За мен си е унисекс, като сега за топлите месеци е приказка Yellow Heart  С радост да го ползваш Simple Smile
Цялата линия La Collection е много интересна и отлично композирана/за мен/.

# 536
неви86 - и от мен честит  Boucheron Néroli d'Ispahan! Страхотно нероли! 
За мен си е унисекс, като сега за топлите месеци е приказка Yellow Heart  С радост да го ползваш Simple Smile
Цялата линия La Collection е много интересна и отлично композирана/за мен/.
И аз така смятам, много са интересни, без да тежат, да са задушливи и обременяващи.

# 537
Вече 3 пъти тествам Пюър Муск на Нарцисо, страхотна трайност и елегантност. Може би скоро ще го взема и него. За първи път тествах смело на ръката си Уайт Пачули на Том Форд и изобщо не си допаднахме с него. Асоциирам го с много възрастна дама.

# 538
Вече 3 пъти тествам Пюър Муск на Нарцисо, страхотна трайност и елегантност. Може би скоро ще го взема и него. За първи път тествах смело на ръката си Уайт Пачули на Том Форд и изобщо не си допаднахме с него. Асоциирам го с много възрастна дама.
На бабичка не ми мирише, но ми е мъжки. Бялото пачули е един от трудните парфюми, който познавам и съм имала. Добре, че мъжът ми го изпръска, той пък го хареса.

# 539
  • Бургас
Athena,от Герлен вече трябва да ми плащат за рекламата хаха,аз не съм фен само на Мон-е,а и на козметиката им боготворя този бранд.Що народ съм зарибила по Моновете,хах.Неви,честит парфюм,много да те радва,аз съм ги тествала повърхностно парфюмите от тази серия,ще поправя това.Coco Milk,браво страхотен избор,аз харесвам също Олимпея Интенз,но го нямам.Сънчето също му е фен голям,тя го има и трите харесваме и Мон.Bowtie Неви,интересно,че от скорошни тестове и то на кожа при мен Пюър Муск ПОКАЗА една невероятно добра трайност,а като го тествах преди се покри.Утре като ходя за Идола на Ланком ще го проверя пак как ще се представи.

Общи условия

Активация на акаунт