Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 671
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Аз харесвам Gucci по принцип, но не всичко. Най-любими са ми Rush, Envy, Gucci eau de parfum. Линията Bamboo и Flora не са ми от любимците. И като се заговорихме за Gucci, имам Guci Accenti, който купих наскоро от една затънтена парфюмерия, и който не съм отворила все още. Ползвалите го може ли да дадат мнение относно аромата?

# 572
  • Sofia
А, Jeune Fille, идваш точно навреме. Метнала съм едно дебнещо око на това Гучи (Accenti) от известно време. Искам го. Grinning

# 573
  • До сърцето...
... но се бях напръскала яко по ръката с Льо парфюм Роял, а той много ми харесва и не искам да си развалям удоволствието. Но ще го пробвам със сигурност само с опознавателна цел. Той е просто много различен от всичко предлагано в момента.

Денси, разпали ми любопитството. Кой е този Льо парфюм?

# 574
На Ели Сааб. Вчера писах за него, съвсам нов е. Мисля го, утре ще се напръскам обилно с пробата, която имам. Ако ми хареса толкова ще купя една 30-тица.

# 575
На мен хич не ми пасват парфюмите на Zazig and Voltare. Всички, които съм пробвала досега. На себе си ги усещам като някакъв ароматизатор. Други, които изобщо не успяха да ме спечелят са тези на Ермес.

# 576
Обожавам Загиг, а Ермес още повече. Сега чакаме нов Туили, само като си помисля и ми се разлива вълна от удоволствие. Нямам търпение да го вдъхна, да се влюбя, като в първия, който е един от най-носените ми парфюми, а при моята бройка това е голяма чест за бутилчето.

# 577
  • Бургас
Неви,същата история съм и аз с парфюмите на Задиг и Волтер и Hermes.Денс,този на Сааб ще ходя в Парадокса да го пробвам,Ковачева май не беше никак ласкава за него.Дано не греша/принципно много помня/,но мисля,че точно за него писа.Я кажи моля те има ли общо с Le parfum.

# 578
А, Jeune Fille, идваш точно навреме. Метнала съм едно дебнещо око на това Гучи (Accenti) от известно време. Искам го. Grinning

И аз така бях, и изневиделица се натъкнах на него и го грабнах, при това на смешна цена.

А сега не знам какво да очаквам от него Grinning

# 579
  • Sofia
Ох, аз ще очаквам с нетърпение да дадеш “отчет”, ако тук никой не даде отзив. Flowers Hibiscus

# 580
  • До сърцето...
На Ели Сааб. Вчера писах за него, съвсам нов е. Мисля го, утре ще се напръскам обилно с пробата, която имам. Ако ми хареса толкова ще купя една 30-тица.

Много мой изглежда, мятам го в списъка за тестване. Отивам да те чета.

Има чувството, че Just rock Задига (и двата)  за мен са го правили Grinning

# 581

Много мой изглежда, мятам го в списъка за тестване. Отивам да те чета.

Има чувството, че Just rock Задига (и двата)  за мен са го правили Grinning
Да, на приятелката ми и стои страхотно! На мен не.

# 582
  • Sofia
Ами, в пристъп на среднощно умопомрачение, очаквам вече ето това - Molinard - Le Reve Nirmala Edt

Повече няма да влизам посред нощ в сайтовете за парфюми. Grinning

# 583
Вече сте приключили дискусията, но аз да си кажа, че харесвам Flora на Гучи. И  е от малкото парфюми, които съм подновявала. Може и да е заради спомените, с които го свързвам... Не го нося често, но винаги ми става приятно като го сложа.

sunattraction, ще чакам коментара ти. Аз си взех сравнително скоро ЕДП-версията. Може да я взема за вечерен парфюм на почивката. Но кое по-напред...Rolling Eyes

# 584
  • Sofia
Афкорс, ще се отчета. Simple Smile)
От едп версията имам няколко пробички, на мен също ми харесва. Бих го взела на почивка. 😁

Общи условия

Активация на акаунт