На море в Турция - тема 62

• 64 992
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Цитат
И аз го гледах този храм в нета какво е останало, и го гледах какъв е би трябвало да бъде в Миниатюрк, и се смях, смях........... Значи само Ефес си заслужава !
Буквално е това

За къщата на Дева Мария....чакане в индианска нишка поне половин час докато влезеш в къщата, стаята по-точно, там същата нишка се придвижва като за траурна церемония, минаваш покрай миндера дето евентуално Дева Мария е спала, на изхода ти дават 1 свещичка, която навън палиш....това е, за 30-40 сек. минаваш. Като си запалиш свещичката има 3 чешми дето едва ли не лекуват папиломи, маесил и рак на простатата и въобще всички измислени болести до днешна дата /глупости пиша, разбира се/. До чешмите има стена и там на хартийка си пишеш желание и го гньетеш измежду другите, аз например си пожелах да сменя работата с по-добре платена, и о чудо, 4 г. по-късно се сбъдна /пак глупости/. Та това е....но Ефес, о на Ефес пак бих отишъл. Ако не те мързи виж по първа страница има линкове за стари мнения, върни мой отзив от 2015 за тогавашния Сюрмели точно за тия трите дестинации.

# 466
Здравейте, не знам дали въпросът ми е за тази тема. Може ли да ми препоръчате места за отсядане на Мраморно море, гледах Силиври в близост до Истанбул, а също и Текирдаг. Ще съм благодарна, ако имате  други предложения.

# 467
За 5 дни Белек със самолет на човек колко бюджет е нормално в края на септември може ли да ме ориентирате?
За колко казвате, че е изгодно?

# 468
Gerda, като човек ходил на 4 морета с дете 10 мес.-1.2 год, те съветвам да се стремите към повече, а не по-малко нощувки. За 1-2-3 дни се приспособяват чудесно и почва много да им харесва, а пътя си е критичен и багажът почти същия. Тъкмо ще свикнете, ще се успокойте и ще трябва да си ходите. Повечето хотели са много приспособени за деца и бебета, имат всичко необходимо и вообще няма място за притеснение.

# 469
Аз се притеснявам, първо море ни е, и се тревожа нещо ако му стане на детето, по бързо да се прибираме, че няма да мога да се оправя там и ме е страх. От тази гледна точка залагам ня по-малко нощувки.
За какъв бюджет казвате, че е изгоден, да знам какво да гледам?

# 470
И моя съвет е такъв. Дали ще са 5 или 7 не е много голяма разликата в цената на нощувките, а самолетния билет си е един и същ.
При вас плюс е това, че детенцето още няма две год. и не плаща място в самолета.

Относно цената няма как да се даде съвет кое е изгодно и кое не, много зависи от хотела. Имай предвид, че добри цени се намират при ранни резервации. От сега за края не септември предполагам, няма да е много изгодна цената.
Може би ако хванеш някоя ласт минит оферта, но те май са предимно за по-бюджетни хотели.
А Гюрал Премиер си е висок клас.

# 471
Здравейте! Скоро заминаваме за Palm Wings Ephesus и от тук разбрах, че долмушите за Кушадасъ се хващат от арката на хотела. А за на връщане къде се чакат/спират?

# 472
Ами нека е нещо по-удобно.Като бели хора да почиваме.
На детето и на мъжо да му е добре.
Аз ще им подаря почивката.
Но не искам да е някакво изхвърляне.Но ни е за първи път така и не мага да определя бюджет, за това искам да се допитам до вас.
 Около 400 евро за човек добре ли е?

# 473
От почивка от 5 дни, които не знам дали ще са 3 или 4 всъщност, нищо няма да разберете, само ще "биете" толкова път и ще похарчите доста пари.

Иначе Gural Premier Belek е чудесен избор за почивка с деца, ако те устройва цената, която няма да е ниска, защото това е висок клас хотел.
https://www.youtube.com/watch?v=WDsagVpKH-M

Няма как да ти отговорим на въпроса за цената, защото за Турция повечето резервации се правят от предходната година. В момента цените нито ще са ниски, нито пък ще са "логични", могат да ти поискат толкова, колкото решат, затова ти казах да питаш в различните агенции и после да коментираме.

# 474
Не дават оферти, искат аз да им дам бюджет и това не ми харесва.
Чувствам го като някакво надлъгване.
Изпратих доста запитвания, най-бързо отговориха две фирми.
Ще видим.

# 475
  • Пловдив
Моя съвет е да се обадиш в изброените агенции.Попитай ги за определената дата от вас имат ли свободни места в самолета .Да не стане така,че много приказки и настройване и накрая нищо.Нека и те да ви предложат хотели ако има места и после споделете и който може ще ви помогне със съвет дали си струва парите.

# 476
Нямам дата за самолета.
Мога да варирам с това.
Благодаря, че ще ми помогнете, с това дали си заслужават парите.
Аз съм била на самоорганизирано пътуване и почивка в Турция, много доволна съм оставала от гостоприемство и изхранване.
Била съм и на нискобюджетни екскурзии, обслужване и храна отлично, настаняване и обстановка е било компромисно.
За това предпочитам Турция пред Гърция. По-гостоприемни и изхранването ми харесва повече от гърците.

# 477
  • София
Здравейте! Скоро заминаваме за Palm Wings Ephesus и от тук разбрах, че долмушите за Кушадасъ се хващат от арката на хотела. А за на връщане къде се чакат/спират?
Преди няколко години спазарих за 30 лири голямо такси от пристанището до хотела. 7 маймуни се качихме + шофьора. Нещо от сорта трябва да е и сега. С долмуша мисля 4,50 беше тогава на отиване и същото се връзва и със такси.

# 478
Към който попита за Waikiki, в Deepo Outlet Center Antalya има 2 огромни магазина на Waikiki, единия е outlet и цените са направо смешни, особено към тези, които пазаруват детски дрешки. Има и голям Кoton, на втория етаж пак има outlet с много намаления.
Също има и много други марки, аз съм доволна от U.S. Polo Assn. , бях си накупила есенни и зимни дрехи на добри цени, но това беше миналата есен.
http://www.deepo.com.tr/EN/contact

# 479
Преди няколко години спазарих за 30 лири голямо такси от пристанището до хотела. 7 маймуни се качихме + шофьора. Нещо от сорта трябва да е и сега. С долмуша мисля 4,50 беше тогава на отиване и същото се връзва и със такси.

Толкова е - 3-4 лири. Явно ще питам на място за маршрут на връщане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт