На море в Турция - тема 62

• 64 916
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
За любими места ли ще си говорим? Simple Smile
За мен най-доброто е:

Скрит текст:

esstela, и аз не съм там, но що лета има пред нас... ще ги обиколим всичките любими:)

Марги кой е този хотел (Gloria Golf Resort) ?

smile3521
Gloria Golf Resort е, да. Уютно, спокойно, зелено, красиво, вкусно... Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 16:30 от Мaрги

# 526
  • Sofia
И азкато вас, моя позната сега е в Ela quality и само плакна очи във ФБ 😂
Хотелът е страхотен, бая "поплакнах очички" по него тази година.

# 527
До кога най-късно става за море в Турция?
До кой октомври?

Според мен до 25.10. Не забравяйте че деня е къс,температрата на въздуха е около 28 градуса, басейните са студени.

# 528
28 градуса и студена вода не ме устройват за дете.
 До към 10  октомври, как са в Анталия, като време?
Нали само там в Турция става за море по това време

# 529
  • Варна
gerda1, ако говорим и за дете, и ако това е основното ви море за лятото, по-добре недейте да рискувате и отидете през Септември, по възможност до около средата. Октомври също става, но с отдалечаването от сезона си расте и риска за разваляне на времето. Най-добре да пробвате с някой ласт минит за Септември, все ще има някакви оферти.

# 530
Съгласна съм с MariaNova. Октомври обикновено басейните са студени морето е чай, но зависи дали детето ще иска да влиза в морето. Нашето миналата година го хвана страх и не искаше така че бяхме принудени да ходим след 10 часа на басейна, за да може малко да се е постоплила водата.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 15:28 от tedizonova

# 531
Благодаря ви много за отзивите.
Дано имаме късмет да хванем септември.

# 532
gerda1, в почти всички хотели има бебешки басейни и водни атракции и за най-малките, които ще е жалко да изпуснете ако водата е студена. Така че и аз мисля, че през октомври едва ли ще ви е толкова комфортно. Щом сте харесали Гюрал и се замисляте за този в Текирова, със сигурност е добре началото на почивката да е до средата на септември, защото там времето е по-променливо и има малко по-голям риск от валежи с напредване на времето. В другите райони може и няколко дни по-късно.

# 533
Как да изразя, колко сте страхотни в тази тема и колко много ми помагате!

# 534
  • Пловдив
Ето и нашата почивка наближи. Утре стягаме куфарите и заминаваме за КУШАДАСЪ, хотел Ария кларос, ако някой се интересува ще пиша информация.
Пожелавам  си да имаме е хубаво време и положителни емоции 😀🌞🏖️

# 535
  • Пловдив
Тез Тур са качили вече някои хотели за ранно записване 2020г.Но като гледам цените не знам какво да мисля?И в Травел Републик доста ми се виждат високи.

# 536
Не се шашкайте ще се ходи на почивка в Доминикана и Лас Палмас.Кариби, Балеарски острови, Мадейра, Майорка.

На мен ми прави впечатление, че туроператорите в личен контакт правят по-скъпи предложения от посочените в сайтовете им.

# 537
Соленки са цените...

Гледам Сегинус за ориентир, който в нашата конфигурация 2възр и дете беше към 1600€, сега е толкова само за двама възрастни...

# 538
  • На плажа
Здравейте,може ли някой да ми обясни нещо за двата хотела Емре-4 и 5 звезди?Може ли свободно да се ходи в 5звездния хотел,ако си в 4звездния.Как е вътрешния басейн и има ли пързалки,а интернет в стаите?Благодаря ви предварително

# 539
  • Велико Търново
Ето и нашата почивка наближи. Утре стягаме куфарите и заминаваме за КУШАДАСЪ, хотел Ария кларос, ако някой се интересува ще пиша информация.
Пожелавам  си да имаме е хубаво време и положителни емоции 😀🌞🏖️
   Аз ще чакам отзиви,мисля догодина да сме там!Приятна почивка на вас!

Общи условия

Активация на акаунт