На море в Турция - тема 62

• 64 878
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
28 градуса и студена вода не ме устройват за дете.
 До към 10  октомври, как са в Анталия, като време?
Нали само там в Турция става за море по това време

Последната смяна на всички БГ ТА и за Турция и за Гърция обикновено е около тази дата.И да единствено Анталия става и то с условности.Въздуха на слънце ще достига и 35 грАдуса , но водата и в морето и в басейните в началото на октомври трудно може да достига  25 ,  към средата ще е около 20 - 22 .Тогава могат да се намерят и  цени по 400 - 500 - 600 лв,/човек/за седмица/с включен автобус в съвсем прилични хотели.

# 556
  • Пловдив
Много благодаря 😃

# 557
Има ли някой да е бил на Гьокчеада, там ми казаха, че било невероятно, плажове, чисто море, за рибарите и сърфистите било рай.  Риби по 40-50 кила, специално оборудван кей за рибарите със сянка и осветление, тишина, спокойствие, релакс. Големи комплекси няма, само от типа на семеен хотел със закуска само. Миналата година нощувката е била 5 лв, не 5 евро, а 5 лв.

Ние..ще ходим, след 5-6 дни Wink
Не знам кой те е подвел толкова сериозно с нощувките..влез сам в сайтовете и виж цените. Ако намериш като споменатите от теб, свирни ми Mr. Green

Иначе ще пиша и покажа снимки като се върна
Peace

# 558
28 градуса и студена вода не ме устройват за дете.
 До към 10  октомври, как са в Анталия, като време?
Нали само там в Турция става за море по това време

Последната смяна на всички БГ ТА и за Турция и за Гърция обикновено е около тази дата.И да единствено Анталия става и то с условности.Въздуха на слънце ще достига и 35 грАдуса , но водата и в морето и в басейните в началото на октомври трудно може да достига  25 ,  към средата ще е около 20 - 22 .Тогава могат да се намерят и  цени по 400 - 500 - 600 лв,/човек/за седмица/с включен автобус в съвсем прилични хотели.

В средата на октомври басейните са хладни, да, но морето е топло. Морската вода изстива много по - бавно. От опит.

# 559
С малко дете съм и ми трябва самолет.До седмица ще стане ясно ще ни огрее ли да идем в Турция на море.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 23:10 от Анонимен

# 560
Каква ще да е тая нощувка за 5лв?!?
Сериозно ли някой вярва на това? Че то в най-забутана хижа като отишеш на турстическа спалня нощувката е повече...

# 561
  • Burgas, Bulgaria
Добър вечер, момичета и момчета!
Въпреки доста препятствия, преди 15 минути тръгнахме за нашата  първа фамилна анталийска почивка !
Както моя мъж обича да казва - Бог пред нас и ние след него   Heart !

# 562
  • Варна
Сериозно ли някой вярва на това? Че то в най-забутана хижа като отишеш на турстическа спалня нощувката е повече...

е не за 5 , но за 15 - 20 се намира , много се предпочита ''българското село''

# 563
  • На плажа
Благодаря на Марги за включването по въпроса с Емре.Сега имам питане за Грийн хотел и Спа в Мармарис отново.И по точно за морето и достъпа до плажа.Пеша стига ли се бързо и имат ли шатъл често?

# 564
Здравейте, на 26.09 ще почиваме в Кушадасъ в  Ефесия холидей бийч вилидж мнение за хотела и какво е времето края на септември и началото на октомври? Благодаря предварително на отзовалите се🍀

# 565
Благодаря на Марги за включването по въпроса с Емре.Сега имам питане за Грийн хотел и Спа в Мармарис отново.И по точно за морето и достъпа до плажа.Пеша стига ли се бързо и имат ли шатъл често?

За Green Nature Resort ли става въпрос?
Ако да, то на пешеходно разстояние има обществен плаж, на който се плаща. На 500-600 м е, има лека денивелация. Има места в Мармарис, на които също като в Гърция може да се ползва чадър и шезлонг срещу консумация от близкото заведение.
Има и собствения плаж, който е доста по-далече, на няколко километра, безплатен е и до него има шатъл. Не знам колко често е шатъла.

мадам тиква
, леко пътуване и хубаво изкарване! Не помня, в кой хотел ще сте?

SILVIAVIKI, в този период времето в Кушадасъ е въпрос на късмет. Може да случите на слънце и високи температури, но има голяма вероятност и за валежи и облачни дни.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 13:42 от Мaрги

# 566
Скрит текст:

За Green Nature Resort ли става въпрос?
Ако да, то на пешеходно разстояние има обществен плаж, на който се плаща. На 500-600 м е, има лека денивелация. Има места в Мармарис, на които също като в Гърция може да се ползва чадър и шезлонг срещу консумация от близкото заведение.
Има и собствения плаж, който е доста по-далече, на няколко километра, безплатен е и до него има шатъл. Не знам колко често е шатъла.

мадам тиква
, леко пътуване и хубаво изкарване! Не помня, в кой хотел ще сте?

SILVIAVIKI, в този период времето в Кушадасъ е въпрос на късмет. Може да случите на слънце и високи температури, но има голяма вероятност и за валежи и облачни дни.
Благодаря, дано имаме слънце и топло време през целия престой🍀

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 18:43 от AnMary

# 567

е не за 5 , но за 15 - 20 се намира , много се предпочита ''българското село''

Само в поста изрично е подчертано, че нощувката била 5 лв. Не 5е, 5 лв

# 568
Знаете ли дали този сайт за цените на горивата у нас и в чужбина е актуален?
Газта е 4.07 а срещнах доста коментари че е около 3.00 и затова питам защото ще пътуваме на 20.09 с колата към Кушадасъ. https://m.fuelo.net/

# 569
Ето и нашата почивка наближи. Утре стягаме куфарите и заминаваме за КУШАДАСЪ, хотел Ария кларос, ако някой се интересува ще пиша информация.
Пожелавам  си да имаме е хубаво време и положителни емоции 😀🌞🏖
Ние сме в Истанбул, утре ще пътуваме до Измир, а в понеделник сме в Ария Кларос и ние.
Миналата седмица си нямах друга работа и влязох да видя коментари в Трип Адвайзър и понеже попаднах на няколко много негативни един след друг силно се надявам да останем с добри впечатления!
Слънчеви дни 🔆🔆🔆

Общи условия

Активация на акаунт