Разногласия с приятеля ми и майка му

• 8 042
  • 170
  •   1
Отговори
# 135
Важното е да не е алое.

# 136
  • Сф
Без да съм химик, смело мога да твърдя : Вода пият само растенията!
Joy

# 137
Ние се бъзикаме в тая тема, но наистина е ужасно да не се пие вода. Не обичам вода, забравям да пияни полезните течности, които приемам са сведени до минимално количество. Ако имате идеи, които да ми помогнат, бих ги пробвала. Пробвала съм приложение занапомняне на телефона, т.нар. Habit tracker в календара, бях спряла да купувам други напитки, но не и не, не мога да си създам навик.

# 138
То това на emokey не е и бира, грис и пшеница нямат място в състава на бирата. Пие си човекът хлебните изделия вместо вода... Grinning

Welt, слагаш си шишенце някъде под ръка така, че да го виждаш, и като се подсетиш, пиеш. Можеш да пробваш със студени чайове (билкови, плодови).

Иначе бъзиците за парфюмираните води са забавни докато не се обади панкреасът и не запашеш резервна гума около кръста. 1 чаша сокче има към 20 грама захар, някои пият и по литър - 100 грама захар само от течности. Безумие, което рано или късно според наследения ген се плаща. Не бих го препоръчала на хора с диабетици в семейството, но в края на краищата всеки сам си решава.

# 139
Без да съм химик, смело мога да твърдя : Вода пият само растенията!
Joy
Знаех си, че съм цветенце!
Скрит текст:
Магарешки бодил най-вероятно.

# 140
  • Sofia
Май на повечето д-р Радева е ЛЛ Grinning
И аз пия рядко вода,почти насила...

# 141
  • България
Все пак, внимавайте с водата/леда:

# 142
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
emokey, това наднормено тегло не е за хвалба. Вземи мерки докато не е станало късно и мани тази бира! Идеална си е водата.
Сега при 190см. все пак е нормално да съм около 90-95кг. Оставам водата за вас, предпочитам си бирата. Все пак човек не може все да бъде богуугоден, нали? Всеки си има някои вредни навици. А вие пушите ли?

# 143
emokey, това наднормено тегло не е за хвалба. Вземи мерки докато не е станало късно и мани тази бира! Идеална си е водата.
Сега при 190см. все пак е нормално да съм около 90-95кг. Оставам водата за вас, предпочитам си бирата. Все пак човек не може все да бъде богуугоден, нали? Всеки си има някои вредни навици. А вие пушите ли?
Аз не пуша,пия леки спиртни напитки по слаби и от бира в годината веднъж-дваж.И да на този ръст тези килограми са ви добре,но биреното коремче там ли е?

# 144
  • София
Зависи - ако е мускулна маса, нормално. Ако всичко ти е на корема - ами не е много нормално.
 Аз пуша.

# 145
Аз не пуша, само по мъже ходя. Съгласна съм с Роналд за мускулите. Само че с 2 литра и половина бира с грис всеки божи ден мускулите ще са на шкембето.

# 146
Понякога е забавно как мъжете неглижирано изчисляват приблизително теглото си в границите на плюс-минус 5-10кг, а жените се борят с онези излишни 3 килограма с години или изпадат в паника ако кантара показва килограм повече Simple Smile 

# 147
  • София
На мен друго ми прави впечатление- как жените с месиански плам обясняват вредата от алкохола, дори и в ограничени количества, но тортите и шоколадите, дори и в неограничени, все са полезни за черния дроб. Simple Smile
Накрая, сме вторачени в биреното коремче на мъжа, но ония "любовни дръжки" + целулитчето в следствие тъпченето със сладко, лежерно подминаваме. Peace

# 148
Коя ли ще е тази жена, която се тъпче неограничено с торти и шоколади, че и твърди, че били полезни баш пък за черния дроб.

# 149
Всичко което се прави/яде или пие без мярка вреди дори билките.Сладко и торти хапвам единствено покрай датата на МЦ иначе през другото време просто не ме влече.С газираното не е точно така защото по често ми се припийва,но гледам да не е с подсладител,че ми сладнее после в устата сумати време.Обаче как да откажа мръвката бе хора хапвам е всякак и пържена и печена и варена,но по рядко.Ще каже,човек че съм слон ама на на 165см съм 56кг е стои ми коремчето и "дръжчици" все още,но си казвам кърмя няма диети хапвам си.🤣

Общи условия

Активация на акаунт