Разногласия с приятеля ми и майка му

• 8 041
  • 170
  •   1
Отговори
# 150
На мен друго ми прави впечатление- как жените с месиански плам обясняват вредата от алкохола, дори и в ограничени количества, но тортите и шоколадите, дори и в неограничени, все са полезни за черния дроб. Simple Smile
Накрая, сме вторачени в биреното коремче на мъжа, но ония "любовни дръжки" + целулитчето в следствие тъпченето със сладко, лежерно подминаваме. Peace
Не пипай шоколада! Той е свещен!

# 151
Признавам си без бой, че не помня откога не съм яла торта или шоколад. Тук поради горещините работодателят ни раздаваше сладоледи последните дни. Хапнах си, не бях яла от миналата година. Днес ми е свободен ден, пия бира с кеф.

# 152
Днес си купих едно алое Blush и се сетих за тази темичка. Пък и рекох да се простя с вас, ако стане нещо. Pensive

# 153
Не се отписвай още, сестро. hahaha

# 154
Написа ли си завещанието, че с това алое   нищо не се знае.

# 155
Написа ли си завещанието, че с това алое   нищо не се знае.
😂😂😂Joy

# 156
  • Paris, France
На мен друго ми прави впечатление- как жените с месиански плам обясняват вредата от алкохола, дори и в ограничени количества, но тортите и шоколадите, дори и в неограничени, все са полезни за черния дроб. Simple Smile
Накрая, сме вторачени в биреното коремче на мъжа, но ония "любовни дръжки" + целулитчето в следствие тъпченето със сладко, лежерно подминаваме. Peace

Не съм забелязала да се препоръчва ядене на торти и шоколади редовно.

За някои хора алкохолът е изключително вреден, за други по-малко. Зависи от генетика - дали произвеждаме ензим, който го разгражда в достатъчни количества, дали черният ни дроб е здрав. Аз не близвам алкохол, но се озовах с омазнен черен дроб, което е една стъпка преди фиброза и две преди цироза. Питаха ме алкохоличка ли съм. Не и никога не съм пила повече от 2-3 глътки вино по Коледа, примерно. И торти не ям редовно, не пия газирано, плодови сокове. Късмет. Съседите ми пушеха и поркаха по бутилка вино всеки ден и живяха до почти 100 години и двамата, като жената беше слаба като вейка.

Тортите, ако не са много сладки и са направени с яйца, орехи, бадеми, какао, масло, а не маргарин са ОК отвреме навреме.

Какво му е на шоколада? На мене ми казаха да ям по 2 квадратчета черен 90% Lindt за десерт като бях на диета за мазния дроб и наистина маста изтече и я нямаше след месец.  Е, млечния и белия никой не ги препоръчва като полезни.

И биреното коремче и целулитът не са здравословни и трябва да се топят.

Килограмите нямат значение. Има значение вътреорганната мазнина и след като има корем я има из шкембората.

За жена мазнината е ОК, защото ако е на правилните места показва фертилност, младост, здраве и готов ресурс. Биреното коремче показва остаряване, лоши гени, ниска хранителна култура, риск от скорошна смърт.

Отивам да хапна малко тортичка Гараш с чашка розово винце, че се изморих. Наздраве 😎

# 157
Невена, къде се загуби Blush

# 158
Аз днес изпих литър Кока Кола и сега не мога да заспя.😳
И торта си хапнах а за вечеря един хубавичък омлет...Утре ще натисна кантара..от известно време не пада под 54кг проклетника...

# 159
  • Paris, France
Невена, къде се загуби Blush

Как къде? В кухнята седя. Едвам влизам през вратата, че ги правят тесни, хаха, а би трябвало да са двойни, като портал. Затова гледам много, много да не излизам, че да не си губя от ресурсите в паласките и някой да не ми изпие бирата, дето я къткам по задните ъгли на хладилника. Усилено чета етикети по напитки и храни и ако видя нещо вредно като хидрогенирани мазнини или захар, алкохол веднага го омитам за да не го изконсумира друг и да се натрови. Мога да го изхвърля, ама не е екологично. Жалко, че не си наблизо да отървем заедно домашните от бутилка червено, сладко Порто. Ако дойде и абсурТ може и да врътна една голяма баница с козе сирене и да си я хапнем с малко бозичка от просо, която вече чинно чака в хладилника, налята в двулитрови пластмасови шишета от минерална вода Евиан. Верно, че са пластмасови шишета, а то вреднУ, ама за да налея 15 литра боза в стъклени бутилки трябваше да гръмна сама няколко бутилки Смирнофф и уиски и черният ми дроб щеше да се пръсне. А и да извадя бутилки от водка и вътре да има боза ..... де да знам, ще се разочароват хората. Пак, че не е билков чай. Бягам

# 160
Как ми се дояде баница... Милост нямате...

# 161
И аз преди няколко дни издумках литър Кола, и то от тази блъсканата със захар дето на запад си чистят тоалетните с нея, като противоповръщащо средство, че от детето на мен се пренесе летния вирус. Ама вчера като вдигнахте темата ме беше срам да си призная. Сега ми олекна. Спя си като пич от нея, не ми действа.

# 162
И аз преди няколко дни издумках литър Кола, и то от тази блъсканата със захар дето на запад си чистят тоалетните с нея, като противоповръщащо средство, че от детето на мен се пренесе летния вирус. Ама вчера като вдигнахте темата ме беше срам да си призная. Сега ми олекна. Спя си като пич от нея, не ми действа.
И аз със същата де...на мен ми действа като не пия кафе....

# 163
  • Пловдив
Вие поне сами сте се тровили с разни гадости, ами аз, ААААЗ. На детето му правиха една манипулация с пълна упойка, кратка, ама пълна. Аз си знам как оцелях и после бях готова да ѝ угодя на всяка прищявка и да ѝ купя всичко, което поиска. Та си избра от тези сокчета с алое, дето са по 0,500 л. И после ми обясняваше, че тези „алойчета“ запушват сламката. Така си и остана названието - алойчета.
Ужасна майка съм, знам и ще горя в ада.

# 164
Аз съм мека Мария и угаждам на хлапето при всякакви обстоятелства. Blush

Общи условия

Активация на акаунт