Секчин им е еднаква фамилията не издържаха дълго .
Заповядайте сладолед в жегата
какви погледи мята Сарп - Ча омайнииик
Бенсуто жИлезна 
Този път не можа да я докосне заради чувството за вина, което го разяждаше...
Сякаш нейните вълнения се бяха пренесли върху Хазал, в един момент стана още по-красива 

Този път не можа да я докосне заради чувството за вина, което го разяждаше...
Сякаш нейните вълнения се бяха пренесли върху Хазал, в един момент стана още по-красива 

Нямало вече да ходят като безстопанствени и тук се сетих на Зиза анализа за Фера кво била ходела като някаква безстопанствена девойка 

Сцената позабавена е още по-реалистична и още повече бие ток от нея, но навремето бях чела че имали определено време в което трябвало да се съберат че да не отнесат глобата и явно това е причината
Пишеше и че такива сцени се пускат след 23 ч. пак за да не отнесат глоба и се сещам че тя е в края на серията, значи Фатю е ходел по ръба, ама е спазвал правилата 

. На ретоградния Меркурии втория път имах предчувствие и се случи проблема .
на мен ми е криво , главоболие. 
Все едно му е прочела договора .Има стандарт на живот имоти ,яхта . 

На втория ПР-а му е отличен и е любимец на арабите, оттам му идват и предложенията за реклами и си докарва високите доходи, иначе никакъв актьор не е. Мен честно казано обилно гелосаните му коси, изскубани вежди, издути и нацупени устни в инста му са ми жалка гледка, ама има си хора които харесват и такива неща като мъже-кифли. Препоръчани теми