ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 506

• 26 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Марги ,липсват му ланците на врата. Джиджан е като за ромска сватба ,един кючек да метне напраУУ Joy
Тоя стил Илка ли го е избирала или екипа на фотосесията . Imp

На снимката на награждаването от Илка  ти се разхлопа сърцетУ . Евалла  ,красив е . Heart Eyes

# 721
  • Варненска клюкарка
Фотосесията е майко мила, по-скоро облеклото му, но все пак го видяхме... Излиза че го е оценило изданието за близкия изток, вместо GQ Турция. Но то открай време си е така- в родината му който си плати получава награда, който не си плати си кара само на една гола слава hahaha В най-добрия случай се бръкват продуцентите, но често биват случаи когато наградения роля не е виждАл минимум 2 години и лично си я купува че да напомни за съществуването си... Абе турска му работа. Други бият тъпана месец преди награждаването, а нашия както винаги е по изненадите- тази е много хубава Heart Eyes Във ВК писаха че Мохамед Салах, звездата на Ливърпул е стоял зад него или след него е излязъл да си получи наградата и той. Като цяло звезда или най ярка тв звезда, каквото и да беше името на наградата на Ча, няма общо с актьор на годината, но все пак са го отразили, това чуждо признание е голям резил за същото издание в родината му, където го игнорират. Дали това не е знак че го игнорират отново както направиха на втората премиера и не остана кой да я отрази, освен една Ранини?
https://sun9-

# 722
  • Пришълец
Баш турска му работа. Laughing
 Мисля, че беше за Пеперудите миналата година като номинираха в категорията сериал, все още неизлъчения към онзи момент Протектор Joy Дали не беше и Ча за ролята на Хакан... Е, как тогава на човек да му вдъхват доверие подобни награди Mr. Green Като ще е признание, да е истинско, а ако е и международно още по-добре Wink

# 723
Бел ,ние мрънкаме  за облеклото на фотосесията егати шеранията . Не му отива на него . Арабите си падат по това .
Лице и тяло е без забележки   .

Турция и бранша раздават награди на кило . Сега се сещам че беше на същото издание на церемонията ,когато взе награда от името на фотографа Мерт Алаш . Ако правилно му изписвам името .
Тогава също в черно хубав ,засмян . Бяха с Киво и жена му . Пиеше уиски от скука и блееше в тавана.  
Марги ,стихче писа но едва ли ще го намеря . Не ми се рови толкова . Още не бяха обявили връзката официално с Дуда.

Международно признание ,отишъл е лично . Както казахме радва ни напоследък с нови снимки .
Особата не отиде на няква награда и я дадоха на Дилянка . Като не  е отишла айде следващата Joy

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 15:58 от femmi2

# 724
  • Пришълец
Рори wavey Не знам откога не съм те мяркала на балкона...

Умря си от скука човека, пък и пречеше на дамите от двете му страни - Джансу Дере и Башак Д. да си говорят спокойно hahaha

Мдаа, чак ме провокира и стихче да напиша Joy

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 12:31 от 'Маргарита

# 725
  • Варненска клюкарка
Фемо те в ОАЕ ходят предимно с разни бели чаршафи hahaha  Не знам пак кой стилист се е упражнявал на негов гръб, ама парцалетките са като от пазара ooooh!

Марги точно така- номинация за сериал "Протектор" Номинация за най добра двойка Ча и Айча,  за актьор пак Ча, но тука предполагам ги бяха наредили за престиж, но Нетфликса може би ги поряза да не се пиарят за чужда сметка Laughing Вярвам че на Ча му е през....многоточието за цяло ято пеперуди и други турски награди hahaha Иначе помня че Сонгюл Йоден за стоенето и без роля беше наградена, Елчин пък по-предните години излезе да си получи нейната награда, ама тръгна по-рано, преди да и обявят името, усети се, спече се и и стана конфузно... Киво на някакво друго награждаване актьор на годината, нещо такова преди да започне снимки за Джесура, и неснимал се поне от 2 години... Номинацията миналата година на някакъв от карадениза само да си види името в списъка с номинирани макар и в детска роля пък човека навършил 28... Берен наградена незнайно за какво, която даже не отиде да си вземе наградата но пък името и го писаха към седмица по медиите... Лидийка и Фуркан Андъч двойка на годината, същия ден обявиха спирането на проваления им сериал, но буквално след дни тя врзапочна сериал на АЯ с Керо за колега- битер същия провал, ама на биг боса вече не му трябваше че и поизтече времето в компанията... Как едновремено награди за драматична женска роля получаваха Бергюзар и Сера от двата биг босови сериала и в същото време най рейтинговия от онези времена дори не влезе в номинациите- за Карагюла говоря. А когато Керем Чатай вече не беше сред собствениците на Канал Д преди 2 години и вероятно не платил каквото трябва, как забравиха да номинират и наградят най успешния за годината сериал- Ичерде и в същото време отдавна приключилия и неколкократно награждаван Пойраз, но пък в главна роля с Бурчин Терзиолу, щерка на един от собствениците на същия този Канал Д и номинирана за същото за пореден път... Whistling  И куп други необясними номинации и награди... Та много важно че Ча не го броят за смешните си наградки, дано само да не му правят мръсотии както стана на последната премиера, когато остана само една смела Ранини да отразява събитието.

Дано не съм нашляпала куп грешки че едновременно правя тема, написах горното, че и работа посвършвам , добре че не е много напоследък, та повече си клатя краката....

# 726
Рори wavey Не знам откога не съм те мяркала на балкона...

Умря си от скука човека, пък и пречеше на дамите от двете му страни - Джансу Дере и Башак Д. да си говорят спокойно hahaha

Мдаа, чак ме провокира и стихче да напиша Joy

Прекрасен Yum Пречеше им да си говорят на кадъните щото седнал между тях .  Бяха седнали Джансуто и Башак една до друга и да си говорят .  Може би местата кой къде сяда са отбелязани предварително .
Марги пазаш ли стихчето ? Аз драснах нещо  не са като твойте . Нещо за Протектора римувах .
Сега може да измисля нещо .

Бел ,Ранини преди не харесваше Ча и Хазал . Видя че Чаатай се развива и стана звезда ,Латините ги Обожават с Хазал .
Мисля пресата ще го отрази .

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 12:58 от femmi2

# 727
  • Варненска клюкарка
Ще го отразят но в най долнопробния си стил- като клюка. Нещо като Чаатай отиде да го награждават в чужбина, пък остави Дуда да му варди яхтата, докато той се забавлява. Скараха се за амнайсти път и тя отиде да живее при сестра си, това ще напишат Whistling Пък Дуда в сторите ще постне снимка на наградата hahaha

# 728
Бел ,това си знаят и това пишат драскачите . Ми остави ги Дуда не е лъжа че не я взима на събития и премиера .

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 14:51 от femmi2

# 729
  • Пришълец
Не ми се сърди Феми, но пак да си кажа, че на Дуда ненужно й отделяш толкова внимание. Laughing Peace
Някои стихчета ги бях запазила, други не, бях много продуктивна, но не пишех правилно само за забавление hahaha

# 730
Знам бе Марги . Отговорих и коментирах написаното от Бел. Пресата ще отрази признанието като клюка .   На всяка премиера се чудим дали ще я фане под ръка ашкъмата  .

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 14:51 от femmi2

# 731
  • Пришълец
Хазал е лайкнала публикациите на Илка и Гинчо newsm47

# 732
Браво на Хазалджим . Останаха си приятели и се подкрепят ,лайкват .
Гинчо винаги ги придружава Ча и Хазал .

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 16:01 от femmi2

# 733
  • Варненска клюкарка
Фемо ничие признание няма да отразят, те са напълно наясно, само дето се правят на умрели лисици, защото Дуда не им е интересна. Просто ще отразят Ча и наградата, в контекста на личния му живот,  защото аудиторията им е такава, научили са ги да търсят само несериозното и жълтото, само за някаква си награда никой турски драскач няма да се мръдне, защото и на никой читател  няма да му е интересно като в Турция наградите са като белия боб, има за всички. Друго си е така пикантно да спишат нещата....

# 734
  • Пришълец

https://www.gqmiddleeast.com/culture/cagatay-ulusoy-is-a-gq-men- … year-award-winner

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 15:24 от 'Маргарита

Общи условия

Активация на акаунт