Мнения за Азуро Гарден, Витоша, София

• 14 758
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, някои миже ли да даде повече информация за сградите, предвид вече напредналият етап?
Има ли акт 16? Качеството на сградите ? Какво става с канализацията ? Как стой въпроса с входни такси и тн ?
Всяка информация ще ми бъде от полза.

# 91
  • София
Все още няма акт 16. Работят по озеленяването, засадили са дръвчета и днес имаше хора, които поливаха. Правят тротоарите, пред нашата сграда са направили паркоместата. Като качество в апартаментите има какво да се желае, всеки се натъква на различни проблеми. За входни такси е много рано да се говори, но тези зелени площи ще си искат поддръжка. Сградите ще бъдат на пречиствателна станция.

# 92
  • София
Информация дават, но тя не се покрива с реалността. От няколко месеца обещават акт 15 до 2 седмици... То и по договор трябваше да има акт 16 през 2022 г., вече близо с 2 години закъсняват. За канализацията последно лятото ми бяха казали, че са решили да се върнат на първоначалния план за изгребна яма, докато получат разрешение за включването ни към канализацията - същата трябвало да минава през частни терени и поради тази причина имат някакви проблеми. Дали в крайна сметка ще получат разрешение - не се знае.

Всъщност акт 15 има и то от известно време... единствено се чака ЧЕЗ/Електрохолд за 16.... Че закъсняват е вярно, но също така и се работи по приключване на обекта... Имаме апартамент там и работата не е спряла, действа се.
Малко ме съмнява тази информация, защото, когато говорих с инвеститора, проблемът беше липсата на канализация. Няма как това да е решено за 2 седмици, когато беше проведен този разговор.

Да, моя грешка, тя важи за Азуро Парк, не Гардън, извинявам се!

# 93
Здравейте, някои миже ли да даде повече информация за сградите, предвид вече напредналият етап?
Има ли акт 16? Качеството на сградите ? Какво става с канализацията ? Как стой въпроса с входни такси и тн ?
Всяка информация ще ми бъде от полза.

Качеството на строителството в Azzuro Garden е много лошо, гаражите се наводняват, счупени плочки по общите части, неравнин стени, и т.н. Това което е обещано по проект не се изпълнява. Въпреки че имам резервиран апартамент и съм се 'хванал на хорото', моят съвет е стойте далеч от инвеститора и изпълнителя. Преди повече от 3 години ако знаех че това ще е качеството нямаше да се захващам  Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 09:59 от Sergey Mihaylov 752685

# 94
има ли вече нанесли се хора?

# 95
  • София
Да, има

Общи условия

Активация на акаунт