Жена която не е изневерявала 15 години на съпруга си ...

• 9 795
  • 220
  •   1
Отговори
# 30
Ако изневерявам, няма на всеки в кръчмата да разкажа.

Пък ако жената е железна, значи да я спечелиш е почти невъзможно.

# 31
  • София
Всъщност не сме я видели, така че не знаем точно колко е била полата и деколтето.
21 век е. Нормално е една жена да седне да пие бира с приятели.
Нормално е и на младежа да му се прииска.
Само че ме дразнят разсъждения от типа - щом е седнала в кръчмата, значи си го търси. Как може да не си го търси? Тая е пълна к...., значи и на мен трябва да пусне.
Хем много морален, хем го сърби. Хем няма да му се отвори парашута и накрая ще я изкара кучка.

# 32
  • Пловдив
Искам и аз тук.

# 33
  • Варна
Верни жени, които обикалят кръчмите няма. Подобни лъжливи истории, с роля на жертва са еднотипни. Винаги са мъченици и девици, с директни заявки.  Как си разкриват целия живот на маса пред непознати и има балъци да им вярват. Joy Тя няма да изневери на мъжа си, само ще му върне реципрочно за неговото кръшкане .
Авторе, тя нали е вярна на мъжа си, а ти имаш апетити ?Joy
Обиколи кръчмите, ще срещнеш още баджанаци, ако репутацията и не е я изпреварила . Пие много, пуска лесно и ще ти лепне спомени със сърбеж .

Последна редакция: нд, 21 юли 2019, 18:01 от Viviana91

# 34
  • Пловдив
Айде бе, няма. Гарантирам ти, че има.

# 35
А къде обикалят верните жени?

# 36
  • Пловдив
Точно където и неверните.

# 37
Всъщност не сме я видели, така че не знаем точно колко е била полата и деколтето.
21 век е. Нормално е една жена да седне да пие бира с приятели.
Нормално е и на младежа да му се прииска.
Само че ме дразнят разсъждения от типа - щом е седнала в кръчмата, значи си го търси. Как може да не си го търси? Тая е пълна к...., значи и на мен трябва да пусне.
Хем много морален, хем го сърби. Хем няма да му се отвори парашута и накрая ще я изкара кучка.

Дразни те, не те дразни, няма значение... Ето ти го живият пример - още с първото изречение ти разказва за краката, циците, тялото. Нищо не се споменава за излъчването, интелекта, чувството за хумор.
Та, ако на някой не му харесва това, няма как да спре другите от подобни мисли и поведение, може да коригира, единствено себе си.

# 38
  • София
Просто защото неговият интелект е зает да се тревожи как може да не е изневерявала.

# 39
  • волно калдъръмче
Нормално, нали е мъж. Тя да земе да се оперира, за да се загрози и да не дразни.

# 40
Дразни те, не те дразни, няма значение... Ето ти го живият пример - още с първото изречение ти разказва за краката, циците, тялото. Нищо не се споменава за излъчването, интелекта, чувството за хумор.

Дори се чудех как не съм я засекъл по рано ,хареса ми  вънщно...

Ами той си казва, че му е харесала външно - жената сигурно е симпатична, като бюста на показ и късата поличка са подсилили първичния инстинкт на автора. Тя е мърморила за живота си пред група мъже, така че надали е успял да прецени интелекта и чувството й за хумор. Съмнявам се, че и ще я изучава - иначе ще трябва да я развежда и да и гледа децата.
Като се наспи, ще му мине, както казва сладкия ми племенник, когато някой се удари Relaxed

# 41
Нормално, нали е мъж. Тя да земе да се оперира, за да се загрози и да не дразни.

Причинно-следствените връзки не са ти ясни.
За какво да се загрозява? Тя точно това търси.

# 42
Тази жена си пие в кварталната кръчма с кварталнте авери. Ей, много страшно, че си се облича, както и харесва.
Да точат лиги, какво от това. Сигурно познават и мъжа и. Естетически ги провокира, явно им импонира и на бирата. Мъжко момиче. Браво.

# 43
 Като е омъжена, да не се облича както й харесва на нея ли!? Ахахах.   А дали търси или не, точно от обяснението на автора не можем да се произнесем.

# 44
Омъжена или не, няма никакво значение. Пълно е с млади момичета по заведенията, които се чудят защо им се лепят всякакви. Вероятно, защото гърдите им са навън, което за много мъже си е недвусмислен сигнал.
Не, че няма да се намерят мераклии и за по-скромно облечените, но вероятността е по-малка, както и качеството на диалога, има добра вероятност да е по-стойностно.

Жена, на която изневеряват и има мъж "за малко в месеца", няма нищо чудно (или лошо) да си търси внимание другаде. Дори да не стига до връзки и секс, самото внимание, пак й дава нещо.

Общи условия

Активация на акаунт