Жена която не е изневерявала 15 години на съпруга си ...

• 9 780
  • 220
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Не е странно, има ги и такива . Преди обарването какъв е подхода, фразата ?

# 166
 не ме разбра,няма фрази трябва да опознаеш човека и дали е склонен да пофлиртува тогава можеш да го шляпнеш по задника останалото е простащина

# 167
  • Насред хаоса
Изкара много мръсотии наяве, но и даде свобода на всякакви луди да правят интерпретации.

Това трябваше да се очаква. Не може години наред да натискаш една пружина все повече и повече, и през ум да не ти минава, че в един момент тя може да се върне към теб с по-голяма сила от тази, с която си я натискала. Затова казах, че покрай сухото започна да гори и суровото. Ако тия неща не са били прикривани и толкова масови, и се е правило нужното да се разследват и прекратят, сега нямаше да има поводи за интерпретации.

# 168
А аз вчера с дамата се разходихме в планината,разговаряхме през цялото време.Вечерта ме е поканила на вечеря в дома си и си мисля че ще бъде интересно.

# 169
Ако е така, май късата пола и деколтето не са били носени "за себе си", както се казва. Thinking Иначе съм съгласна, че в повечето случаи девойките се носят, както им харесва на самите тях, и в това няма нищо лошо.

# 170
Ако е така, май късата пола и деколтето не са били носени "за себе си", както се казва. Thinking Иначе съм съгласна, че в повечето случаи девойките се носят, както им харесва на самите тях, и в това няма нищо лошо.
+ да се харесат на гаджето, или ако няма налично, на всички останали мъже. Simple Smile  Въпросът "Как изглеждам? /Добре ли изглеждам?", не е измислен от мъж... Simple Smile

# 171
А аз вчера с дамата се разходихме в планината,разговаряхме през цялото време.Вечерта ме е поканила на вечеря в дома си и си мисля че ще бъде интересно.

Бързичко те е поканила, а пък ти си мислеше, че ще е много трудно.

# 172
Боже мой, 15 години е чакала теб! Браво!!!  Grinning Това е впечатляващо...

# 173
Те само ще си говорят. Sunglasses

# 174
  • Насред хаоса
Боже мой, 15 години е чакала теб! Браво!!!  Grinning Това е впечатляващо...
Мхм. От сите петли той най-перест.

# 175

Косите, какво значи разголвам? Лятото с дълги ръкави и дънки ли ходиш?
Писано е - деколтета и дълги поли.
Ходя с дънки, да, 7/8.

Лорелада, естествено, че не са носени само за себе си. В 99,99% от случаите.
Вкъщи с къси поли и деколтета ли ходите, за себе си? Най-малкото е супер неудобно.

# 176

Косите, какво значи разголвам? Лятото с дълги ръкави и дънки ли ходиш?
Писано е - деколтета и дълги поли.
Ходя с дънки, да, 7/8.

Лорелада, естествено, че не са носени само за себе си. В 99,99% от случаите.
Вкъщи с къси поли и деколтета ли ходите, за себе си? Най-малкото е супер неудобно.
Общо взето, да, особено в жегите.

# 177
Докато си само с мъж, може би.
При наличие на други хора е недопустимо.

# 178
  • Sofia
Аз вкъщи си ходя по гащи и бюстие лятото. Това пък сега какво трябва да значи? Whistling Joy Сигурно изкушавам съседите от отсрещния блок. hahaha

Между другото, авторът да не слага тигана на котлона предварително. Току-виж на въпросната среща двамата само си бърборят. Или мацката невинно му поиска пари на заем. Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 12:04 от Blаck Cat

# 179
  • France
В жегите, любимото ми облекло са шорти и изрязан потник. За вкъщи също. А откакто нямам и кой знае и какви цици - ходя и без сутиен. Така ми е удобно, не съм се и замисляла какво мислят мъжете по въпроса, а и не интересува. Виж, на работа има дрескод и го спазвам.

Общи условия

Активация на акаунт