Защо няма тема за хакването на личните данни от сървърите на НАП?

• 35 284
  • 923
  •   1
Отговори
# 675
докато всъщност тая фирма няма нищо общо. което какво означава? че могат да натопят, който си пожелаят. да видим дали нямало да се стигне да доказваш че не си извършвал действие при положение че действието включва съвсем точно данните ти.

# 676
Той преди няколко дни в телефонен разговор с журналист каза, че се връща във вторник и ще се яви пред властите. Каза и, че е в Канада и че се връща с полет през Истанбул. Те обаче след това го пуснали на издирване в Шенген.

# 677
  • София
И пак нищо не може да “бие” изказването на “шефката на НАП “ и нейната отпуска .
Човекът поне е открит и в контакт с медии , нашата трудно й било да НЕ прекрати почивката.

Кой свали торента ?

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 18:56 от Wind_

# 678
Човекът 10 пъти каза, че се връща във вторник, а сутринта по Нова (която вече е  по-зле и от Канал 3) разтягаха конспиративни теории, че трябвало да се върне в понеделник и можело от Истанбул да се е прекачил за друга страна...

# 679

За какъв торент става въпрос?

# 680
  • София

За какъв торент става въпрос?

С личните данни, файловете изтекли от НАП  Масивът

Някой не спомена ли , че вече е блокиран , свален , изтрит ?

# 681
  • There I was on a July morning
Да, премахнат е - не само в Биволь, а и в другите сайтове, в които имаше линкове.

# 682
  • Буркина Фасо
Човекът 10 пъти каза, че се връща във вторник, а сутринта по Нова (която вече е  по-зле и от Канал 3) разтягаха конспиративни теории, че трябвало да се върне в понеделник и можело от Истанбул да се е прекачил за друга страна...
половин час преди хипотезите по Нова, по бТВ казаха, че вече е задържан директно на летището.

# 683
Да, премахнат е - не само в Биволь, а и в другите сайтове, в които имаше линкове.

В Бивол не е имало никакъв линк към торент. Линкът там беше към съвсем друго нещо.

# 684
Аз бях тръгнала да го свалям, но се отказах. Сега ме е яд, че няма да видя какво имат за мен и близките ми.
Между другото хакерът нали уж бил казал, че това е само част от информацията, която има. Смятам, че е изтеглил всичко налично.

Преди 2-3 месеца получих писмо в пощата ми от хакер, който е разбрал паролата, която използвам на някои места. Искаше откуп, иначе щял да разпрати някакви си компромати на всички в листата ми. Паролата наистина съвпадаше с използвана от мен, пари не съм му пращала.

Горката шефка на НАП- такава душевна борба, такова тежко решение да си остане на почивка... Мъкааа!

# 685
Това с паролата много хора го получихме

https://www.businessinsider.com/new-email-scam-uses-old-password … eo-bitcoin-2018-7

# 686

В Бивол не е имало никакъв линк към торент. Линкът там беше към съвсем друго нещо.
Как да не е имало? Много хора от там си провериха има ли изтекли данни за тях.

# 687
но не е предоставян за сваляне!

# 688
От Бивол не е предоставян, но можело да се провери в коя папка си. След като го изтеглиш от друго място.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 22:02 от Анонимен

# 689
О.К. Аз имах предвид, че са махнати всички файлове, в които можем да проверим за изтичане на личните ни данни.

Общи условия

Активация на акаунт