За мен е ок, ако твоя телефон се зарежда, да вземеш телефона на гаджето и, примерно, да провериш нещо в интернет. Или ако той няма батерия, да пусне навигация на твоя телефон.
Да се чете личната кореспонденция, още повече с изричната цел ''ровене и претърсване'' не ми е ок. Затова и казах, че подкрепям и вярвам в умереното ''лично пространство'', без да се злоупотребява с това словосъчетание.
(и съм уточнила, че това се е случвало до преди няколко месеца)
Някъде в някоя друга тема някоя беше написала, че за нея ''джаджите и играчките са точно това - джаджи и играчки'' - и всеки може да ''играе'', с която му попадне, без това да е проблем.
Такъв тип отношения според мен биха били идеални - даваш свободата на човека до теб, ако иска, да провери нещо. Но той пък оценява доверието, което му се гласува, и не злоупотребява с него и не проверява.
Да не изместваме повече темата от въпросите на момичето. Друга ми беше целта - просто исках да споделя и да й дам пример с неща, които също не са били правилни, но реакциите са били други, не като на нейния господинчо.
Многооо си го обидила аз не бих прекъснал връзката но със сигурност след следващият път ще е край .