Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 60

• 38 049
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Надявам се развръзката да е положителна, но изобщо не ми се струва разумно при отлепяне да пътуваш от Бургас до Пловдив...

# 151
Нова съм и искам да попитам и виели виждате втората черта или ми се привижда от вълнение и нетърпение

# 152
Нова съм и искам да попитам и виели виждате втората черта или ми се привижда от вълнение и нетърпение

Сякаш има нещо, имаш ли закъснение?

# 153
Тестът го направих 5 дни преди датата на М цикъл просто нямах търпение

Очаквам го на 10.08

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 17:22 от AnMary

# 154
Тогава търпение. Повтори теста с първа урина на датата на М. Стискам палци да се насити. 🤰🏻

# 155
Благодаря надявам се да е по наситена др път

# 156
Имате ли обилен косопад през бременността?
В началото на 3месец съм, но имам обилен косопад. Закова нещо не ми се е случвало с предната бременност. Тогава дори и след раждането не съм имала косопад

# 157
В началото на 3месец съм, но имам обилен косопад. Закова нещо не ми се е случвало с предната бременност. Тогава дори и след раждането не съм имала косопад
Аз съм така...или поне бях.В 4-ти месец съм и до преди една седмица косата ми падаше като луда.Смених си балсама и шампоана и май има резултат.Колкото и да не ми се вярва резултата в от един Лидaлски шампоан,марка Cien.Това първото сивото,но шампоана.
https://cdn.bg-mamma.com/LMB6/4fNqP.jpg
Балсама  е от ДМ или Лили ,много е хубав,не отежнява.Този е https://i.makeup.bg/e/et/etzfjzzthtrd.jpg Yum

# 158
Здравейте отново,
преди няколко дни писах... Та въпроса ми е, направих два теста еднакви (така бяха в кутийка) единият ден- два преди датата на М, вторият направих след още 2 дни, т.е. или денят на М или ден закъснение и двата теста са с бледи черти, вече ми е 5-6 ден закъснение, имам час за преглед чак за 19.08 и сега се чудя да правя ли още един тест?? Неспокойно ми е, защото с първата бременност още преди М имах симптоми, а сега нямам никакви освен липсата на М и че доста ми се спи... Или просто вече полудявам 🙁. 

# 159
  • Пловдив
Няма нужда от още тестове.

# 160
Ще ги пробвам. Знаете ли вече пола?
Аз съм така...или поне бях.В 4-ти месец съм и до преди една седмица косата ми падаше като луда.Смених си балсама и шампоана и май има резултат.Колкото и да не ми се вярва резултата в от един Лидaлски шампоан,марка Cien.Това първото сивото,но шампоана.
https://cdn.bg-mamma.com/LMB6/4fNqP.jpg
Балсама  е от ДМ или Лили ,много е хубав,не отежнява.Този е https://i.makeup.bg/e/et/etzfjzzthtrd.jpg Yum

# 161
Здравейте отново, днес бях на гинеколог, днес ми е 4-ден от закьснението на цикьла.
Лекарката ме погледна на ехограф но нищо не се видя, а след това ме прегледа с вагинален ехограф и потвьрди бременноста, видя се малката точица. Та вьпроса ми е щом видяхме малката точица и лекарката не каза нищо притеснително, бременноста си е нормална тоест в матката нали така.
Извинявам се за вьпроса ако е тьп просто ми е за 1-ви пьт и се притеснявам.
Сьщо така лекарката ми предписа да пия само ШУСЛЕРОВИ СОЛИ и не ми предписа други витамими, като ми каза да приемам 3 различни типа от тези соли, според вас трябва ли да си взема още някакви витамини освен тези?
Благодаря ви! Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 15:50 от bubanka

# 162
В 18 аг.с съм следващата седмица трябва да правя скрининг и 3д какво ви е мнението за Тодоров в Стара Загора

# 163
Здравейте отново, днес бях на гинеколог, днес ми е 4-ден от закьснението на цикьла.
Лекарката ме погледна на ехограф но нищо не се видя, а след това ме прегледа с вагинален ехограф и потвьрди бременноста, видя се малката точица. Та вьпроса ми е щом видяхме малката точица и лекарката не каза нищо притеснително, бременноста си е нормална тоест в матката нали така.
Извинявам се за вьпроса ако е тьп просто ми е за 1-ви пьт и се притеснявам.
Сьщо така лекарката ми предписа да пия само ШУСЛЕРОВИ СОЛИ и не ми предписа други витамими, като ми каза да приемам 3 различни типа от тези соли, според вас трябва ли да си взема още някакви витамини освен тези?
Благодаря ви! Simple Smile

На мен ви изписаха фолиева киселина. Пих я до четвъртия месец и после минах на витамини за бременни

# 164
Нетърпеливко, да, щом се е видял плоден сак в матката, значи бременността е там. Трябва да пиеш фолиева киселина, тя е много важна в ранна бременност. Странно защо не са ти изписали. Дори е препоръчително да се пие още преди забременяване. Лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт