Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 4

• 38 437
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
О, Лъки, честито! Свършиха ти терзанията и мъките, а? Пийни едно винце. Grinning

# 421
Според сайта цените в комплекса са между 560 и 660 евро/м2. Така ли е в действителност?

# 422
Аз пък резервирах, защото такава друга цена няма, а и парите ми са налични. Отдавна исках нов имот и то от Явор, дано не ме разочароват.
  Peace
Честито и от мен!  Hug
Така би трябвало да се купува имот, да ви допада вие да живеете в него.

# 423
  • Варна
Лъки, издай какво си взе - колко спални, етаж, изложение... а паркомясто купи ли си? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
Благодаря на всички.  3 стаен взех в Бреза, дневна югоизток, 2 спални на северозапад, среден етаж. Паркоместа в момента няма в продажба, щом ги пуснат ще взема такова или гараж, според цените.

Според сайта цените в комплекса са между 560 и 660 евро/м2. Така ли е в действителност?
Да.

# 425
  • In transit
Лъки, честито и от мен.

# 426
Благодаря на всички.  3 стаен взех в Бреза, дневна югоизток, 2 спални на северозапад, среден етаж. Паркоместа в момента няма в продажба, щом ги пуснат ще взема такова или гараж, според цените.

Да.
Честито и от мен. Знаеш ли какви са тухлите, изолацията и дограмата? За сградата на Марто ги пишеше, но тук не я откривам тази информация.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 23:46 от Анонимен

# 427
Според актуалните софийски цени, тези не ги продават апартаментите, те ги подаряват.

# 428
Първо честито за резервация. Дано всичко мине гладко и без забавяния. То и спрямо варненските цени е на половина, не само спрямо софийските. Това чудо като гледам ще е зад Лабиринта и Фамилията. Със всичките тия строежи се чудя, ако се напълнят с нови хора дали няма да изпреварим Пловдив по брой жители

# 429
Честито и от мен. Знаеш ли какви са тухлите, изолацията и дограмата? За сградата на Марто ги пишеше, но тук не я откривам тази информация.
Мерси. Тухлите са ясни, поротерм, като на Марто. За изолация наистина не знам, а дограмата 5 камерна.

Стаматко, парцела е точно зад Камко, или в ляво от Фамилиите ако си сгръб към Сливница.

# 430
  • Варна
3 стаен взех в Бреза, дневна югоизток, 2 спални на северозапад, среден етаж. Паркоместа в момента няма в продажба, щом ги пуснат ще взема такова или гараж, според цените.
Честито, има шанс да се окаже добра инвестиция.

Знаеш ли какви са тухлите, изолацията и дограмата?
Апартаментът почти няма външни стени, така че тухли и изолация няма да играят роля. Тухлите сигурно са най-евтиния и разпространен модел на Винербергер - Porotherm 25 N+F Light. По-важно е да се обърне внимание на количеството арматура и клас на бетона, които ще се влагат в строежа.

Според актуалните софийски цени, тези не ги продават апартаментите, те ги подаряват.
Получаваш (след 3 години) това, за което плащаш. Става въпрос за непредпочитан квартал за живеене.

Това чудо като гледам ще е зад Лабиринта и Фамилията. Със всичките тия строежи се чудя, ако се напълнят с нови хора дали няма да изпреварим Пловдив по брой жители
Това нищо не е. След като разкарат бараките и халетата, ще има място за още 5-10 Лабиринта и Фамилии.

# 431

Получаваш (след 3 години) това, за което плащаш. Става въпрос за непредпочитан квартал за живеене.

Не  съвсем. Може да платиш 20% само, а останалите 80, на АКТ 16.
Не мисля, че риска е огромен при тази схема. След АКТ 16, цената му ще се е вдигнала... Най хубавите апартаменти в момента са на 700е/м2.

По второто изречение, силно субективно.  За мен Кайсиева е непривлекателен, за друг е топ. Така, че това е грешно обобщение.
Интересно ми е само тази съборетина Сава Ганчев в какво ще се превърне.

# 432
  • Варна
Имоти за инвестиция се купуват в централна част.
Миналата година, на главен булевард, близо до McD , цените бяха 720 евро за кв.м. на акт 14.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 12:10 от Viviana91

# 433
  • Варна
Що пък имоти за инвестиция да се купуват в централната част? Анализираш цена на имота/доходност от наем и ще видиш къде е най-изгодно да инвестираш в имот и това далеч не е центъра. Да не говорим, че повечето хора вече им се повръща от задръстванията, липсата на паркоместа и кучешките говна на всяка крачка в центъра и искат малко пространство, къде да паркират и биха предпочели ако не краен, то поне Младост или Възраждане.

# 434
  • Варна
За инвестиция, наемите в центъра са с приоритет и като търсене. За постоянно живеене сте прав. Жалко е, че липсва цялостен архитектурен план за развитие и обособяване на нови квартали, с изградена инфраструктура.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 16:34 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт