Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 4

• 38 298
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Дааа, в перспектива затворът ще стане някой мол, а Дом Младост модерен Спа център.Joy

# 121
Освен да избереш „добър” район (както разбрахме, всеки влага различен смисъл в това), много е важно и на какви съседи ще случиш. Районът може да е тих, но съседите не. Stuck Out Tongue Winking Eye

Определено, сега ми е чудесно , последен етаж - съседи нямам, а под мен има само един обитаем апартамент(двама души).
Докато бях във Възраждане - имаше около 15 деца в блока , които през деня викаха и вдигаха пълна лудница до късно вечер. Ревливите бебета и пискливите бабички също не бяха за търпене.
Младежи с техните партита и нощни събирания  ,
Беше просто абсурдно за живеене.

# 122
А за този строеж какво мислите?
До дом Младост е.

Какво да кажа освен че е в индустриална зона - ДАП , затвора и други дабрики наоколо, скупчен е
 между два блока, в голяма близост до тях, далекопровод ..
Погледнато в перспектива този район може да се оживи, тази индустриална зона би трябвало да изчезне от там, преди е био края на града, а скоро ще се води широк център Nerd

За мое огромно съжаление този район( обединявам в думата  район няколко квартала )  чака да се случат много неща от много години, но освен от години  да се усвояват по безумен начин общински парцели друго не се случва. Именно затова се строи върху канали, до далекопроводи, от детски градини се правят медицински центрове, имаме повече молове от всеки друг район, вкл фалирал мол Двете кули...  и много други безумия, да не изброявам. Една спортна площадка и една нова ДГ до нея ( тя вече не е нова де )  има като нещо положително в цялата картинка . Предполагам хората купуват защото им говорят именно за перспектива... Пиша като човек който е в Трошево, младост 1 и после Младост 2 от 1972 г.

# 123
  • not found
Срамота- невъзпитани , викащи деца , бабички , бебета . Ужас , как сте оцеляли не знам .
Много е относително това с квартала - за един едно е хубаво , за друг- друго . На мен ми е интересно по центъра къде паркирате ?
Лично аз съм се заглеждала в последно споменатата сграда , струва ми се на хубаво място - училище има , ледената пързалка е там , има детски площадки / ние сме от тези съседи с ревящите бебета и крещящите деца /, МЦ Марешки е там , Кауфланд има малко по- нагоре, Лидл .

# 124
Ако въпроса е към мен- сутрин излизам в 9 и вечер след 17>30 месста за паркиране има винаги отпред пред входа ми.
През деня работещите спират наоколо и наистина няма къде, но досега не съм имала проблем с намирането на паркомясто когато ми трябва.

Всеки си има различни предпочитания, все пак дава маса пари - смятам че има резон да имам определени изисквания и претенции при избора на жилище.

# 125
  • Варна
Според мен,сега като разширят синята зона,нещата с паркирането в широк център ще се подобрят значително.

# 126
Дааа, в перспектива затворът ще стане някой мол, а Дом Младост модерен Спа център.Joy
Преди години затвора е бил края на града, след това е нямало нищо, Възраждане е била Орехова градина. Нито на затвора нито на това предприятие не знам за какво беше мястото е там. Въпроса е след колко време ще започне да става промяната. Например в края на бул. Левски до езерния, ще се прави голям овал, а в дерето което се затрупа ще бъде Автогарата.

# 127
  • Варна
Аха, дочакахме великия булевард Левски след толкова години и какво - да не би животът ни да се променни коренно към по-добро? Хич не искам да се успокоявам с разни химерни перспективи.
Аз отдавна си заявих в темата - искам апартамент в Чайка.Sunglasses Квартал, за който до скоро се говореше, че няма да се застроява, но сме свидетели в момента на съвсем друго.

# 128
  • Варна
Здравейте,някой може ли да сподели мнение за комплекс "Академика" срещу терапията

# 129
Само казвам, че мястото около затвора ще стане квартал като Възраждане , Младост. Както стана в Победа , където са фамилиите и Лабиринта, беше подобно, но се застрои. Скоро и Математическата гимназия ще се нахожда в района на Техникумите. А ако искаш идеално място за живеене във Варна- няма такова.

# 130
  • Варна
С тази тема само се ядосвам, особено с някои мнения дето хич не отговарят на истината, ама вече не ми се занимава да споря. Joy
Понеже е след моя коментар, мен ли визираш?
Нито се заяждам, нито пиша измислици, това са мои наблюдения, но може и да греша. Ако е така, надявам се да няма засегнати.
PEACE! Wink

# 131
Едва ли някой е очаквал след завършването на бул. Левски Варна да цъфне. Факт е, че сега се придвижвам далеч по-бързо по протежение на булеварда. Няма задръствания. Изобщо промяната е значителна и осезаема. Чайка ще си се застрои и още как. Там рентабилността на строежите е много добра.

# 132
  • Варна
Къде няма задръствания? Моите наблюдения са съвсем други. По Левски може и да няма, но по другите 3 булеварда, през които минава и ги опасаха с кръгови, там положението е съвсем друго. Говоря за Владислав, Сливница и Цар Освободител. Все ми е тая, че Левски се преминавал за 4 минути от край до край. Но това е очаквано, проекта е още от времето на бай Тошо, тогава е можело и да има смисъл, но е нямало кой да предвиди, че Варна ще се разрастне толкова. А пък сегашните на власт са ясни, те и да са разбирали, че няма да има смисъл от това нещо, построено за над 110млн им е все тая, нали те си прибраха парите и захраниха сметките...

# 133
Здравейте,някой може ли да сподели мнение за комплекс "Академика" срещу терапията
На мен ми харесва. И като локация, и като строителство. Лошо е, че май са останали само северни и не много удобни разпределения.

# 134
По Левски може и да няма, но по другите 3 булеварда, през които минава и ги опасаха с кръгови, там положението е съвсем друго. Говоря за Владислав, Сливница и Цар Освободител.
Проблемът е от друго естество.
Все още варненските шофьори карат по навик по другите три булеварда.
Ще свикнат да ползват бул."Левски". Трябва малко време.

Общи условия

Активация на акаунт