Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 4

• 38 305
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Не взимам го за лично ползване , да си ловя женски в него примерно . Двата цитирани квартала не мисля че са много инвестиционни все си мисля че нещо по централно би било ок за АирБнб като локация. Възраждане ми се вижда много презастроено а и доста от кварталите са в такъв вид доста депресивни. Иначе за Томас Кук сам почти убеден че Бая хотели ще хвърлят фира ако не ги субсидират и ще разпродадат за свеж кеш

# 631
Не взимам го за лично ползване , да си ловя женски в него примерно .
Супер, но тогава какво те вълнува фалита на туроператор и проблемите на хотелиерите.
Купувай и си ползвай с кеф. Пчелина според мен долу горе става. Аспарухово не ми харесва по ред причини.

# 632
  • Варна
Тук дограма и стъклопакет обсъжда ли се, че имам мейл от явор, до 20.10 трябва да съм се свързал с фирмата и да кажа, ако искам промяна. Дограмата ще е 7камерна с двоен стъклопакет 32мм, като външното стъкло ще е 4 сезона. Аз мисля да доплатя за троен стъклопакет 44 мм, ама какви стъкла да избера е въпроса. Чета, че К-стъкло е препоръчително само за северно изложение, иначе има шанс да стане страшен парник в стаите. При мен изложението ще е изток/запад, някой с някакви препоръки. Ясно е, че ще отида и до фирмата за да чуя и те какво ще предложат, но винаги е по-добре да се чуят и други мнения. Благодаря.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 23:01 от MapTo_D

# 633
Марто, кога стана време за дограма. Браво.
После ще ми кажеш какво си избрал, че и аз ще мина по твоя път,
Дограмата рехау ли е?

# 634
Аспарухово в него виждам доста перспектива ама аз съм си малко луд. Смисъл селско е но си имаш парк и плаж , Билла и нещо като търговски център - притеснително е само че моста е връзка с града , отделно четох че в него ще има може би някви инвестиции по езерото подобрения и т.н отделно не ми изглеждаше много престъпно а и е по квартал за Двойки или греша !!?  Знам че преди години наводнение издави мангали там та незнам колко се е отразило на населението от Контингента там ( но в световен мащаб тенденцията е мургавелите да стават мнозинство така че едва ли това трябва да е водещ мотив на избягване на проблеми )

# 635
  • Варна
Малцинствата се увеличават там. Нямат училища, а транспорта е със задръствания. За семейни не е добър вариант, а евтина алтернатива. Но всеки си има различни приоритети.

# 636

Не мога да се сдържа за което се извинявам, но понеже  грешката се среща в не един от постовете на господина , смятам че ако го поправя,  ще му е от полза при гонитбата на женски.

Пише се НЕ ЗНАМ.

# 637
Задръствания за 4км !?! То реално аз асфалт нормален съм виждал до кръговото и моста където е и последният ремонт направен ... азреално съм учил достатъчно да не преуча много Simple Smile)) сега сериозно ако имам деца не виждам какъв ще е проблема да си качат Д-то и да ги карам или да си хванат градския и да пътуват до някое училище , и да има някви училища едва ли са супер елитните в Аспарухово и всички се натискат там . Владиславово и Аспарухово ми се виждат едно ниво - Кайсиевата  е ужасно от Крайните !!! Водеха ме и на ,,елитният” Бриз то там нямаше пътища освен. Малка част блиЗка до съветски паметник с зеленина въобще не ми хареса видя ми се отвратително макар че а все пак съм прекалено взискателен ... ама за едни голи баири да се броят парк ми се вижда прекалено за там

Извинявам се за краснописа и правописа .. телефона ми прережда странно и не ползвам редактор понеже бързам . Иначе аз женските ги очайвам  и с диалекта си който минава за шопски ,верно много ме поправят но дълбоко в себе си се кефат ... но донякъде  прикривам от скромност защото местните са мнителни и само чакалят за лична информация Simple Smile  Как и защо и се влиза в обяснителен режим . За Пчелина какво бихте казали вижда ми се спокойно но там едва ли има училища дори за цветнокожи идея нямам . Ако толкова сте докачливи намерете ми местна мома директно тя да вкара едни 30 К и за 80000 Е знам горе долу ще напасна какво и къде да купя Simple Smile))))

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 09:44 от AnMary

# 638
  • Варна
Такава мома - инвеститор няма да намериш. Пазар за булки има в други региони. Grinning

# 639
Много тъжно, но града се пълни с Петрета...Ако дъщеря ми един ден ми доведе такъв селяк, ще го закопая в зеления парк зад блока. Mr. Green

# 640
  • Варна
Сакън, само да не е във "Family garden". До  Гранд Мол има по - подходящ, траурен парк. Grinning

# 641
Petre, 😂 има шанс е да намериш направо имотна мома.

# 642
Аспарухово в него виждам доста перспектива ама аз съм си малко луд. Смисъл селско е но си имаш парк и плаж , Билла и нещо като търговски център - притеснително е само че моста е връзка с града , отделно четох че в него ще има може би някви инвестиции по езерото подобрения и т.н отделно не ми изглеждаше много престъпно а и е по квартал за Двойки или греша !!?  Знам че преди години наводнение издави мангали там та незнам колко се е отразило на населението от Контингента там ( но в световен мащаб тенденцията е мургавелите да стават мнозинство така че едва ли това трябва да е водещ мотив на избягване на проблеми )

Ти може да си ловиш женски и на квартира под наем до Винса. Ако си убеден че цените ще падат може да си запазиш кеша и да чакаш нещо по-изгодно на по-хубаво място. Аз като гледам страшно много хора се подмамиха да купят с цел Еърбнб и ме съмнява че доходноста и там спада без да се отчита томас кук. Всъщност доходността от Еърбнб е каквато трябва да е нормалната доходност от дългосрочно отдаване под наем на необзаведен апартамент. Аз лично предполагам че някоя друга компания ще поеме бизнеса на томас кук така че не знам дали ще има голям ефект. Аз по- бих се притеснявал от състоянието на икономиките в европа. Германия е на прага на рецесията и им трябва само едни мита за автомобили от Тръмп да ги събори. Не знам също Брекзит как ще се отрази, но не очаквам да е позитивно.

# 643
Проблем е че не желая да плащам квартира нито секунда повече хранил съм достатъчно лендлордове  и в Лондон , не желая да тегля кредити за стока която няма себестойност като на обявените от повечето продажни цени в града . Цени над 65 К респективно 130000 лева за Варна е Лудост пълна при колко е средната заплата в Града !!!ако има 1000 лв след такси  ще е чудо  , за икономиката си прав валутите яко се обезценяват вследствие на валутна война последица от търговската. Бих купил в мътна вода но при криза нещата са затегнати може да се стигне до ситуация като Кипър където банките не ти даваха КЕШа  току така лесно да се разпореждаш със собствените си пари. Иначе наистина съм се спрял на Аспарухово мисля че след 10 г това ще се окаже не-лоша инвестиция там най-вече ме притеснява липсата на  качествена болница  макар че не съм проверявал за този сървиз ( то така или иначе лекари няма да останат в Бг близкото бъдеще ) .

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 10:09 от Не се сърди, човече

# 644
Моето лично мнение е, че Аспарухово е далеч по-добре от Възраждане, Владиславово и т.н. Това са едни 10-15 мин с автобус до центъра. Има си собствен плаж квартала. За яхтено пристанище има проект, ама те тия проекти са малко винаги в бъдещето. Минус е ограничението от единствения мост. Има проект за втори, но той е от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт