Аз ли съм крива?

• 11 611
  • 330
  •   1
Отговори
# 15
Ужс,мърляч и гнусарник..Да се смееш и да казваш,че не си си мил зъбите от вчера.Бляк..
Ако не се промени,зарязвай,и не,не си луда да държиш на тези елементарни навици.

# 16
  • Варна
Че и крещял дето тя била луда... Тоя съвсем е превъртял сачмите.

# 17
  • София
Той може нарочно да те дразни. Да смята, че ти се вманиачаваш с хигиената. Но при всички случаи е гадно и гнусно! Има психически заболявания свързани с хигиената. Клошарите са прост пример. Уф мразя смръдльовци. Но и голяма част от мъжете могат невъзмутимо да си обуят старите гащи след баня.... Жалко е защото половите болести при жените до голяма степен се дължат на хигиената на мъжете....

# 18
  • Linz
Крива си, че търпиш нещо, което не одобряваш. Мъжете ли се свършиха?
Като не ти харесва нещо- говориш. Като няма резултат- адиос.
Момичета, имайте повече респект към себе си. Не се живее с постоянни компромиси и преглъщане на горчилка, това води до болести.

# 19
  • Варна
А дори не живеят заедно. Като заживеят какви още мърлявщини ще види... Бедна й е фантазията.

# 20
Постоянно циркулират теми за някакви малоумници и как девойките се чудят „какво да направят”..
Наистина ДОСТА повече самоуважение трябва да имат тия жени.

# 21
  • Насред хаоса
Постоянно циркулират теми за някакви малоумници и как девойките се чудят „какво да направят”..
И дали те не грешат, и дали вината не е все в тях ... и още камари глупости. Наистина не разбирам кога и какво се счупи във възпитанието на тези млади момичета, че не само да се примиряват с откровени психопатщини, но и да се самообвиняват. Ето и тук - мърляч от класа, който не проявява елементарно уважение към собственото си тяло и вид, тя говори за нейни грешки от не знам кога си, сякаш това може да е причина за мърлявщината на муньо. Като взема едно дръво ....Angry

# 22
И дали те не грешат, и дали вината не е все в тях ... и още камари глупости. Наистина не разбирам кога и какво се счупи във възпитанието на тези млади момичета, че не само да се примиряват с откровени психопатщини, но и да се самообвиняват. Ето и тук - мърляч от класа, който не проявява елементарно уважение към собственото си тяло и вид, тя говори за нейни грешки от не знам кога си, сякаш това може да е причина за мърлявщината на муньо. Като взема едно дръво ....Angry
Ааа, нищо ново под слънцето. Лесният достъп до широката публика изважда на показ всичките ни глупости.

# 23
И аз мисля, че сега просто получават трибуна и излиза на яве колко откачени хора има и колко грешно възпитани и мъже, и жени. Направо е плашещо, а ни говорят за еманципация, равенство и не знам си кви глупости, а то едни 70% от жените явно за единия член са готови на всичко. Тъпото е, че после възпитават такива деца и кръга се затваря.

# 24
Такъв си е бил разбира се... Но сега вече след като е минало някакво време вече си му сигурна и не вижда причина да потдържа изкуствено поведение. Вече също се е и по наситил, няма да се промени. Хората се нагаждат според другия човек в началото, после картонени я декор пада и изненада ааааа. Много хора се коригират за добро и променят и особено ако обичат другия.. А ти????? Леко съм в шок, дано не си правиш сметка да живееш с него. Всичко друго иди дойди мааа това с гъбички те.... Щом той не смята че това е проблем... Че то след време и бобонна чума ще ти лепне. Няма да го бъде. Кажи на кое държиш, като ти каже че си луда си намери някой като тебе. Бегай далече с други думи. Обичаш чисто и подредено, ще си намериш чист и подреден човек... И не забравяй че за да се домогнат до секс мъжете са способни да си изградят какви ли не фалшиви образи. Тоя, за следващото момиче, пак ще запере гащите и ще се лустроса, после като му писне ще си го налазят пак мухите и така...

# 25
  • София
Здравейте,момичета!Казвам се Йоана Кирова.И си направих тук профил,за да си излея мъките,да получа съвети и критики,защото съм човек,който приема градивна критика.
Та така.
Имам проблем с гаджето ми за хигиената.
В началото беше поддрържан,а от последната една година започнах да го моля да си мие зъбите.Защото не му светя дали си ги мие или не няколко пъти вече след като ме целуне ми казва”Хахахаха,от снощи не съм си мил зъбите”
Аз съм супер подреден и чист човек,дори си избелвам зъбите.
Зъбите му са в отвратително състояние,пушач е на всичкото отгоре.Отказвам да го целувам вече,но това не го спира.
Другото,което е,че бельото не си го сменя всеки ден,или ако го сменя ще е с бельото от миналият ден.Тоест носи няколко пъти бельото си преди да го изпере.Живеем отделно за сега.Това много ще ми пречи ако сме заедно.Забелязвам,че тъкмо се излекувам от гъбички,правим секс и след 3 дни отново сърбеж.Като взех да го разпитвам и да виждам с очите си тогава ми светна.
Като нормален човек му обясних каква трябва да му е хигиената,а той ми се разкрещя едва ли не съм луда.
Потресена съм.
Отблъсква ме.
Аз ли съм нещо луда или мърльо си е бил цял живот за 26 си години???!

Гнусна работа. Не си сменя бельото всеки ден, мърляв, лепнал ти е гъбички и ти седиш още с него ?! Не бих останала и секунда с такъв. Явно си с много занижено самочувствие, да не кажа без.

# 26
🤮 ужасТ...бляк.
Друго нямам какво да напиша😨.

# 27
  • Варна
Остави, че седи с него ами си и ляга с него...

# 28
Остави, че седи с него ами си и ляга с него...

Добре де ..повръща ми се вече..спри😀😂

# 29
Преди малко закусих Close....Вече ще внимавам какво чета в бгмама Crossing Arms
Не мога да повярвам, че това нещо е на 26, но явно ги има всякакви на всякаква възраст.

Общи условия

Активация на акаунт