Аз ли съм крива?

• 11 612
  • 330
  •   1
Отговори
# 45
пращай го в банята преди секс - зъби и цялостен душ. Това да е условието ако иска секс и целувки

# 46
Какво означава някой да ти е "под таргета"? Или харесваш човека, или не.

# 47
Има такива глупаци - мъже, жени... Гледат какви марки са дрехите, гледат колата, гледат телефона, дали ходиш в оборотни заведения и т.н. идиотщини и харесването няма нищо общо... Може и да няма какво да кажеш с някоя девойка, ама нали е с рокля, може и брак да и предложиш. Някои хора се изживяват като принцовете и принцесите на Дубай, то не са нива, не са превземки

# 48
Ама, моля ви се, дами....не знаете как да се държите. Пък и некви дънки само ми носите...може ли така?!?! Внимавайте за нивото, да не заплюете някой над вашия таргет, че лошо....

Той човекът няма на вас да ви обяснява приоритетите си, я...!  Заяждачки такива!!! TrollfaceTrollfaceTrollface

Скрит текст:
Авторке, много хора ти го казаха - едва ли ще се промени приятелят ти. Решавай си... Peace

FragranceFanatic, еййй, не била сложила рокля, че и ти била под нивото?!? Брех!!!! Че това ли е най-важното в една жена? Дали е с рокля?!? Да ви имам приоритетите!!!! ooooh!

Никак не си вникнала какво искам да кажа. Никак не ми знаеш приоритетите. Пореден пример за "форумно тълкувание" с цел заяждане, но съм свикнал и не обръщам внимание Wink( не само в нета ). Спи спокойно, както обича да казва един познат.
Дотук съм с обясненията.

Уейвче, разбира се, че не само заради това, комплексни са факторите - последващо общуване, отношение, като цяло. Просто хората, като не са един за друг, не става Wink. Загатнах само лек пример, нищо повече, че трябва човек да се старае, и да бъде себе си, така привличаш себеподобни Simple Smile.

Също ми прави впечатление, че хората масово навсякъде не знаят как да се държат.

# 49
Че те дънките и потникът може да са в пъти по-скъпи и стилни от на тоЗ ленената ризка, Божке....все по-зле стават хората....
Авторката да говори с гаджето си и да му покаже какво се случва с устната кухина при пушач, да не говорим без хигиена....страшни са последиците....

# 50
  • Агент под прикритие
Ако съм разбрал правилно FragranceFanatic, не конкретно роклята е проблема и не е задълнително да става дума точно за рокля. Имам наблюденията, че момичетата, с които съм излизал досега, се обличат подобаващо в зависимост от това какъв интерес имат към мен и какво впечатление искат да направят. За целта се контят повече или поне повече от обикновено. Пак казвам, не е задължително да става дума за рокля.

Към авторката: човека просто си е бил такъв. Никой не обича мърльовци, така че го пускай по пързалката и да се приключва.

# 51
  • Варна

Означава,че не е от нашата черга:))))))))))))))

# 52
  • Агент под прикритие
Това НЕ значи непременно, че "не е от нашата черга". В по-голямата част от случаите, това (идващо от устата на мъж) значи, че не е достатъчно привлекателна за него.

# 53
Не името ти, а имената ти. Никой човек не публикува двете си имена, освен ако не са някакви признати специалисти, работещи, представители и допринасяйки в дадена сфера и т.н.

Проблем ли е?Важно ли е това?Не съм представител,не съм лекар,адвокат или каквото и да е.Завърших,но не съм започнала работа по специалността си.Намерих си работа,която ми харесва и не се оплаквам от парите.
Защо това,че съм се представила е проблем?

# 54
За нас не е проблем. Проблем е, че може да бъдеш разпозната от приятели, родители, гадже.

# 55
  • Варна
Това НЕ значи непременно, че "не е от нашата черга". В по-голямата част от случаите, това (идващо от устата на мъж) значи, че не е достатъчно привлекателна за него.

Много ми мирише на комплекси,ама хайде!

# 56
  • Агент под прикритие
Много ми мирише на комплекси,ама хайде!
Може и така да е, но всеки има право на предпочитание, съответно си носи последствията от това.
Да, и малко се престарах с думата "достатъчно". Човека не я намира за привлекателна и дотам.

# 57
  • София
Аз пък съм съгласна за роклята в тази ситуация.

# 58
Не рокля, а рокличка.  Naughty Тоест къса дрешка.
А за "под таргета", разбирам не достатъчно тунинговата за вкуса му.

# 59
Аз пък не съм съгласна. Защо изисква носене на рокля? Очите ли да си оплакне, какво ли? Пък и била под нивото му, айде моля ти се....демек - Не те харесвам, ама айде, от мен да мине, ще те удостоя с честта да излезем. 
Комплексарска работа.

Вместо да се гледа човекът срещу теб, се обръща внимание на някакви си дрехи, марки, коли, телефони.  Като е с дънки, по-малко жена ли я прави това?

Общи условия

Активация на акаунт