Аз ли съм крива?

• 11 606
  • 330
  •   1
Отговори
# 30
Авторке, изтрий си имената от историята ти, тук никой не го интересува кой как се казва, а и добронамерено го казвам. А останалото няма какво да коментирам, освен че не вярвам възрастните да си създадат хиг. навици, дори да не казвам, че е трудно или никакъв шанс.

# 31
Не съм чел всички коментари, но вкратце : Абе, пак ли за хигиената Laughing .

Поредна тема, доказаща, че хигиенните навици на българина, като цяло са под всякаква критика, и мъже, и жени. Като тук не коментирам най-елементарното - душа, бельото, което от дете се научава. Но явно всеки се има различен "праг" за хигиена. За облеклото да не коментирам, това вече е "висш" пилотаж, едва ли не. Ще дам пример по-долу отскоро.

Авторке, Йоана, няма "любов" на света, която да ме накара да съм със занемарена жена, абсурд. Да не изброявам, че свитки ще ви се завият. И то нормални неща "уж" за повечето хора. Чудя ти се защо пускаш тема, а просто не смениш "субекта". Човек не се променя, остава си същият. Аз съм си чистофайник и гнуслив от дете, твоят "обект" си е такъв, какъвто е, като не те устройва - по пързалката. Няма нужда от теми, още повече пък да се представяш коя си. Напиши също откъде си и къде живееш, улица, номер Wink.

Та за примера, който визирах от моята практика, все пак и да съм по темата и да има емпирични сравнения Wink.
Наскоро излизам с едно девойче на вечеря, естествено аз съм я поканил, подготовил всичко, както го разбирам и ми е кеф, на мен да ми е удоволствие, а вече който цени - си е за него, а именно - стилът ми е спортно-елегантен ежедневен изчистен, сега в жегите ходя с лен и памук. Вечерно време обичам да си слагам кремава ленена риза, през деня с къси в ежедневието. Ще разберете, защо описвам това. Преди вечерята и да отида да взема въпросното девойче, което съм преценил и то даже малко под таргета ми - не перфектна, няма такива хора (не падам от Марс), но решавам да й дам шанс, защото ми се стори качествен човек, отивам да си полирам колата естествено  Sunglasses Wink Party Flutter .
Отивам, взимам я, в уговорения час и място, предварително съм й казал да не мисли за абсолютно нищо, от нея искам само присъствие и чар  Blush. Всичко по учебник ( мой, на мен да ми е кеф). След като паркираме и отиваме към ресторанта, момичето ми казва :"Ама ти само по риза ли ходиш?!". Пита, защото ме е виждала много пъти все в работно време.
А тя дори не се беше постарала да сложи рокличка, лято е, дори по-дълга. Лятото, уважаеми жени се носят рокли всякакви, особено, като излизате на вечеря. Не дънки, кецове-маратонки и тениска/потник блузка, и тем подобни ми.
Познайте дали втори път имаше излизане с въпросната.

Та, Йоана, хората не се променят. Умната и късмет с "хигиенизиран" следващият път, че определението на "твоят" е  парекселанс "мърда" Satisfied .

p.s. Много ви "бръкна" роклята в съзнанието, та за всички други тълкувания - лятно време, жена, ако не носи рокля, кога? И защо рокля? - защото е женствено, секси и сладко, плюс това "диша", нали по темата Grinning. И визирам ефирни такива, не да ми се натруфи, като за бал. Са, че се иска и адекватно тяло за рокля, и това е така. Пък вие си се спарвайте в дънки.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 09:48 от FragranceFanatic

# 32
Да, изтрий си двете имена, не е нужно да се знае коя точно си. Иначе... Тоя твоя приятел ще ти скъса нервите ако останеш с него. Мърльо.
Фанатик, не си излезнал пак с момичето защото те питала дали си само по риза, а тя не си била облякла рокля? Thinking

# 33
Авторке, много хора ти го казаха - едва ли ще се промени приятелят ти. Решавай си... Peace

FragranceFanatic, еййй, не била сложила рокля, че и ти била под нивото?!? Брех!!!! Че това ли е най-важното в една жена? Дали е с рокля?!? Да ви имам приоритетите!!!! ooooh!

# 34
Авторке, много хора ти го казаха - едва ли ще се промени приятелят ти. Решавай си... Peace

FragranceFanatic, еййй, не била сложила рокля, че и ти била под нивото?!? Брех!!!! Че това ли е най-важното в една жена? Дали е с рокля?!? Да ви имам приоритетите!!!! ooooh!

Никак не си вникнала какво искам да кажа. Никак не ми знаеш приоритетите. Пореден пример за "форумно тълкувание" с цел заяждане, но съм свикнал и не обръщам внимание Wink( не само в нета ). Спи спокойно, както обича да казва един познат.
Дотук съм с обясненията.

Уейвче, разбира се, че не само заради това, комплексни са факторите - последващо общуване, отношение, като цяло. Просто хората, като не са един за друг, не става Wink. Загатнах само лек пример, нищо повече, че трябва човек да се старае, и да бъде себе си, така привличаш себеподобни Simple Smile.

Също ми прави впечатление, че хората масово навсякъде не знаят как да се държат.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 09:42 от FragranceFanatic

# 35
Тълкувам, каквото си написал:

Преди вечерята и да отида да взема въпросното девойче, което съм преценил и то даже малко под таргета ми - не перфектна, няма такива хора (не падам от Марс), но решавам да й дам шанс, защото ми се стори качествен човек, отивам да си полирам колата естествено  Sunglasses Wink Party Flutter .

А тя дори не се беше постарала да сложи рокличка, лято е, дори по-дълга, лятото уважаеми жени се носят рокли всякакви, особено, като излизате на вечеря. Не дънки, кецове-маратонки и тениска/потник блузка, и тем подобни ми.

Не искам обяснения, всеки си знае приоритетите. Просто се изумявам докъде стигат някои хора....

# 36
  • Варна
Тълкувам, каквото си написал:

Преди вечерята и да отида да взема въпросното девойче, което съм преценил и то даже малко под таргета ми - не перфектна, няма такива хора (не падам от Марс), но решавам да й дам шанс, защото ми се стори качествен човек, отивам да си полирам колата естествено  Sunglasses Wink Party Flutter .

А тя дори не се беше постарала да сложи рокличка, лято е, дори по-дълга, лятото уважаеми жени се носят рокли всякакви, особено, като излизате на вечеря. Не дънки, кецове-маратонки и тениска/потник блузка, и тем подобни ми.

Не искам обяснения, всеки си знае приоритетите. Просто се изумявам докъде стигат някои хора....

И аз като жена носеща само рокли и поли през лятото бих казала,че мъж с подобно мислене е голяма трагедия,поне за моите критерии.

# 37
Този с рокличката разцепи мрака.  hahaha Joy Joy Joy

# 38
  • Варна

Много повърхностно мислене,много!!!

# 39

Много повърхностно мислене,много!!!

Недей,  че господинът го смята за заяждане. Trollface

# 40
Аре стига вече, май да вкарат психитестове и за участие във форума Joy
Кви роклички, кви 5 лева... И да, пич, заяждане е!

# 41
FragranceFanatic,извиняай  ама и с теб втора среща няма да искам.Била под таргета ти,от нея се изисквало рокличка,чар и присъствие само.А ти толкова стягане да се покажеш...повърхностно,ама мноо'.

# 42
Така,за да отговоря на тези,които питаха дали преди секс се е къпал-Да.
Не правим вече нито секс,нито го целувам.
Не съм маниак по чистотата и мисля,че е нормално преди и след секс да се изкъпеш.Два пъти на ден поне трябва да се мият зъбите.
Не съм му майка,за да му дудна.
Казах си името тук,защото съм настроена приятелски към вас и знам,че има хора с повече опит от мен,имам уважението ви.
Баща му е същият.Много късно разбрах какви са.Баща му беше в чужбина,когато се върна ни покани в тях.Приятелят ми отказа,а аз си помислиш,че просто не иска да се запознаваме.Все пак настоях и отидохме.Лелеее,домът му беше като голям бункер.Смрад.
А приятелят ми сериозно ви казвам не беше така.Беше чист.Това е.
FragranceFanatic-Зависи!Зависи от мястото,зависи от мъжът с който си.Ако мъжът е пич,кола,държание,поведение-защо не да се обличам с рокли?Извинявай,ама веднъж се случи да ходим на заведение и аз се бях изтупала с рокля и токчета,а той с анцунг.

# 43
  • Варна
Авторке,не е за теб този човек.Такъв бих го зарязала на секундата,и не няма да се промени.Ще си скъсаш нервите и бял ден няма да видиш с този.Режи от дъно и не си и помисляй да се върнеш назад!

# 44
Не името ти, а имената ти. Никой човек не публикува двете си имена, освен ако не са някакви признати специалисти, работещи, представители и допринасяйки в дадена сфера и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт