Аз ли съм крива?

• 11 807
  • 330
  •   1
Отговори
# 60
Много полезен пост от страна на господина.
Вместо да иронизирате човека за разсъжденията му за роклята, замислете се.

Възпитание, среда, навици, поглед към живота и случващото се - доста неща издава явяването на предварителноуговорена романтична среща за вечеря  по дънки от страна на девойката. Изключвам случате, в които нещо непредвидено и се е случило.

Не се фиксирайте върху роклята, отношениято и нивото са важни и няма как да не са от значение за всяко общуване.

# 61
Да, неговото отношение най-вече....

Аз пък нарочно бих отишла в най-неглижиран вид, за да разбера дали господинът иска да оцени мен като човек или краката и циците ми. Като се вълнува толкова от някаква си рокля - Пайнер /или както се казва там чалготеката/ е пълен с такива жени във всевъзможни рокли.

Той да не се е облякъл в смокинг нещо?!?

# 62
  • Агент под прикритие
Ей тоя "най-неглижиран вид" демонстрира ясно отношението ти към срещата и човека, който те е поканил на нея. За да го направиш точно така, очевидно не си чак толкова заинтересувана от него.

# 63
...за да разбера дали господинът иска да оцени мен като човек или краката и циците ми.

То и се подразбира кой цени самата ти същност, мани ги тези, които се правят, че са заради същността ти, а то било външния вид. Да казвам ли, че брутално си личи, хм? Simple Smile

# 64
Обичайно към роклето вървят и ултра високи токчета, по протокол така да се каже. Преди години насила се качвах на тия кракоубийци, че да съм по-висока, че да се харесам на някой. Сега с пистолет в главата няма да сложа. И, ако някой господинчо си мисли, че ще предпочета неговите нелепи разбирания за „романтика” пред собствения ми комфорт... А пък да не коментирам, че 90% от жените, носещи токчета не могат да вървят с тях и приличат на пияни щъркели.

# 65
Абе,то хубаво да си имаш таргет,да изискваш освен опаковка и съдържание,ама нещо насреща даваш ли?
Аз не прочетох в поста на "господина с рокличката",че госпожицата е била скучен събеседник,имала е бедна обща култура или са били различни в интересите си.Първосигнално беше обрисувал подробно как е положил максимума да се покаже,което говори за него какви приоритети има.После е написал нкв пост,ама замазване или измиване на ръце..не дочетох.
Няма какво да се лъжем,външността е фактор,ама не и акцент в една връзка, и по темата-спретнатостта и излъчването на чистоплътност е за предпочитане.

# 66
Ей тоя "най-неглижиран вид" демонстрира ясно отношението ти към срещата и човека, който те е поканил на нея. За да го направиш точно така, очевидно не си чак толкова заинтересувана от него.

За да изляза изобщо с някого, значи имам интерес, но няма да го оценявам според това с каква кола се появи или пък е с градския транспорт, дали извади последен модел айфон или е с нокия с копчета, нито пък дали ми е в "таргета".
Ще преценя дали имаме сходни интереси, разбирания, теми за разговор.

И, да, мога да се наглася с рокля и токчета, но защо да го правя? Ако има повод, разбира се....или пък, ако ходим на опера.
Като господинът не ме харесва в "най-неглижинария ми вид", прав му път. Както казах, мацки с рокли, токчета и, каквото там изискване трябва да се покрие, има много.

ПС: Утре ще иска да му готвя с перли и прическа като едно семейство от Поморие май бяха, по телевизията нещо съм ги гледала....

# 67
Точно като Натали разсъждавам и аз. Рокли обличам, но това е на банкет, официален повод и всичко подобно. А за "романтична" среща, каквото и да е това, предпочитам удобни дрехи и това не означава, че жената е мърла, невъзпитана и проста на квадрат 🤓. Все едно сме в книга на Джейн Остин с тези рокли и романтични срещи, леле. Мислете малко извън кутията, дето се вика, вместо да пише Деборанка, че роклята и тн са признак на мноооого важни качества....аз на моята първа среща със съпруга ми бях с дънки и потник, пък и кецове май 😀😀😀😜😜😜, обаче бях изкъпана. Сега да ме върне ли заради таз романтична среща, нищо, че си пасваме във всичко Sad????

# 68
  • София
Обикновено, ако имаш изисквания към облеклото на дамата или мястото, където ще ходите предполага определен дрес код, предупреждаваш предварително. Едва ли с момичето се виждат за пръв път, така че може да се предполага какъв е стилът ѝ на обличане. Ако се очаква нещо по-различно, то нормалният начин е да се съобщи.
А по темата с некъпания: след като има "удоволствието" да вдига скандали срещу изискванията за елементарна хигиена, казваш му "адио" и приключвате.

# 69
Също ми прави впечатление, че хората масово навсякъде не знаят как да се държат.

То и на мен.

Абе,то хубаво да си имаш таргет,да изискваш освен опаковка и съдържание,ама нещо насреща даваш ли?

Полирал си е колата. Какво искаш повече?

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 15:30 от tainichka

# 70
  • Русе
Относно хигиената, една моя позната ми каза как е постъпила с някакъв оръфляк, който много я харесвал. На публично място му казала директно - Да се окъпе и да се подстриже Satisfied, че бил заприличал на врунгел с дълга и мазна коса (така го казала че да чуят околните). После не знам как се получиха нещата между тях, но в момента са заедно.Rolling Eyes

# 71
Аз пък съм съгласна за роклята в тази ситуация.
И аз. Мъжете мисля харесват повече жените в рокли, поне ММ.

# 72
  • София
Да, неговото отношение най-вече....

Аз пък нарочно бих отишла в най-неглижиран вид, за да разбера дали господинът иска да оцени мен като човек или краката и циците ми. Като се вълнува толкова от някаква си рокля - Пайнер /или както се казва там чалготеката/ е пълен с такива жени във всевъзможни рокли.

Той да не се е облякъл в смокинг нещо?!?
Можеш и кирлива да отидеш- ти решаваш докъде ти стига самоуважението.
Има една поговорка- По дрехите посрещат, по акъла изпращат.

# 73
Абсурд,  никой не говори за крайности. Не изкривявай написаното.

# 74
Душ преди и след секс, значи? Ако реши да повтори вечерта, 3 душа за 2 часа си е нормално? Пък ако е забравил да си измие зъбите сутринта, направо да стяга багажа?
Окей, записвам си..

Общи условия

Активация на акаунт