Аз ли съм крива?

• 11 811
  • 330
  •   1
Отговори
# 75
Душ преди и след секс, значи? Ако реши да повтори вечерта, 3 душа за 2 часа си е нормално? Пък ако е забравил да си измие зъбите сутринта, направо да стяга багажа?
Окей, записвам си..
А как ти се струва цял от работа изпотен(мъжката пот миреше по-силно) и да си легне с мене?Тук не става въпрос дс забрави да си измие веднъж зъбите,той ИЗОБЩО не ги мие......

# 76
Здравейте,момичета!Казвам се Йоана Кирова.И си направих тук профил,за да си излея мъките,да получа съвети и критики,защото съм човек,който приема градивна критика.
Та така.
Имам проблем с гаджето ми за хигиената.
В началото беше поддрържан,а от последната една година започнах да го моля да си мие зъбите.Защото не му светя дали си ги мие или не няколко пъти вече след като ме целуне ми казва”Хахахаха,от снощи не съм си мил зъбите”
Аз съм супер подреден и чист човек,дори си избелвам зъбите.
Зъбите му са в отвратително състояние,пушач е на всичкото отгоре.Отказвам да го целувам вече,но това не го спира.
Другото,което е,че бельото не си го сменя всеки ден,или ако го сменя ще е с бельото от миналият ден.Тоест носи няколко пъти бельото си преди да го изпере.Живеем отделно за сега.Това много ще ми пречи ако сме заедно.Забелязвам,че тъкмо се излекувам от гъбички,правим секс и след 3 дни отново сърбеж.Като взех да го разпитвам и да виждам с очите си тогава ми светна.
Като нормален човек му обясних каква трябва да му е хигиената,а той ми се разкрещя едва ли не съм луда.
Потресена съм.
Отблъсква ме.
Аз ли съм нещо луда или мърльо си е бил цял живот за 26 си години???!
Нали не очакваш, че дРът мъж ще се промени и ще стане супер "стерилен" и чист?
Или свикваш с мързела и мръсотията му, или си тръгваш.
Не можеш да промениш Другия, а само Себе си.

# 77
Защо ли стоиш с него?

# 78
Душ преди и след секс, значи? Ако реши да повтори вечерта, 3 душа за 2 часа си е нормално? Пък ако е забравил да си измие зъбите сутринта, направо да стяга багажа?
Окей, записвам си..
А как ти се струва цял от работа изпотен(мъжката пот миреше по-силно) и да си легне с мене?Тук не става въпрос дс забрави да си измие веднъж зъбите,той ИЗОБЩО не ги мие......
"Защото не му светя дали си ги мие или не няколко пъти вече след като ме целуне ми казва”Хахахаха,от снощи не съм си мил зъбите”"
Съжалявам, ако се е получило неразбирателство, мнението ми се основава на това, което си написала. Не го познавам лично младежа, за да дам обективно мнение мърляч ли е.
Колкото до последния ти пост, звучи ми като цитат от романа на Арлекин. Буквално.
Ако опитам да съм сериозна, разминаване в хигиенните навици не се лекува. Ако толкова го обичаш, опитай с ултиматум. Щом в началото се е справил прилично, може и сега да се насили, предвид заплахата да те изгуби. В дългосрочен план може и навици да изгради. Зависи дали ти се занимава с нещо, дето родителите му не са свършили навремето..

# 79
Забавно ми е да прочета как някоя девойка трябва да се превърне в майка, където мнооогооо отдавна са си заминали годините за изграждане на личност с навици...

# 80
Защото го обичам.Или поне обичам това,което беше.Тази сутрин например ме събуди с луд скандал по телефона,защото се бил успал.И естествено реши,че съм му длъжна да му звъня и да го будя.Самочувствието му е голямо,покритие обаче няма.Няма да се занимавам с него.

# 81
  • Далече, далече
Душ преди и след секс, значи? Ако реши да повтори вечерта, 3 душа за 2 часа си е нормално?

Това ми напомни за думите на Ник Щайн: "След секс обичам и уважавам да се къпя. Веднъж се изкъпах 3 пъти, а след 4 - тия топлата вода спря и на мен ми измръзна бубата. След това нямах желание да го правя повече." Joy

Тук не става въпрос дс забрави да си измие веднъж зъбите, той ИЗОБЩО не ги мие......

Подари му електрическа четка. Не са много удобни, но стават за мързеливци.

Аз пък съм съгласна за роклята в тази ситуация.
И аз. Мъжете мисля харесват повече жените в рокли, поне ММ.

Господинът с ленената ризка и полираната кола е очаквал рокле, а не рокля. Ако дамата беше отишла с рокля до глезените, на него пак можеше да му секне меракът и да няма втора среща. Joy

# 82
Защото го обичам.Или поне обичам това,което беше.Тази сутрин например ме събуди с луд скандал по телефона,защото се бил успал.И естествено реши,че съм му длъжна да му звъня и да го будя.Самочувствието му е голямо,покритие обаче няма.Няма да се занимавам с него.
Много правилно!   Smiley
--------------------------------------------------------------
По въпроса за роклята и срещите....
На мнението на мъжете съм.   Smiley  Защо?
Ами, мъжът не я е поканил на кафенце/биричка, че да се тръсне маНдамата по дънки и потниче.Поканена е на вечеря.За мен (уточнявам, за мен), това си е официална покана за среща, т.е. горе долу официален повод да се разкрася, да се наконтя, изобщо да  подсиля чувството, че ме харесват, че са ме предпочели пред "милион други жени".И няма да го направя само, за да ме хареса повече господина, а заради собственото си усещане да съм красива, секси, очарователна, съблазнителна, с една дума-разкошна.
Накратко-да полудее от желание по мен.   Smiley
Но, явно, това не всяка жена го притежава, а и не се учи...или го носиш в себе си, или не.

Една събота вечер се обаждат приятели да излезем някъде....беше късно за вечеря, та на по бира/чаша вино/просто на по питие и раздумка.Е, наконтих се като за официална вечеря-малка черна рокля, токчета, грим, прическа, хич не ми дремеше, че другите бяха по спортни бермуди и тишъртки.Супер ми беше, че аз се чувствах Богиня.За протокола, не бяхме в кварталното кръчме, а в сравнително добро заведение.Т.е., тоалета ми не изглеждаше нелепо там.  Smiley

Една жена има съвсем различно излъчване, когато е в рокля и токчета, за разлика от ежедневната "униформа"-дънки и потник/тениска.

# 83
  • Варна
Аз също щях да отида с рокля,лек грим,обици,не е в това въпроса мен самия му изказ ме дразни,комплексарски е,ама много Simple Smile

# 84
Е, да, и аз разбрах, че не става въпрос точно за роклите. Кой колкото си може, толкова. Начинът на изразяване по различни въпроси - говорят достатъчно за личността.

# 85
Малко хора умеят да четат между редовете и да хващат сентенция на изразена идея Simple Smile. 90% е сеир, плява, комплекси, злоба, завист в цялото общество и ежедневие. Отдавна съм се научил и не плащам данък "Обществено мнение". Влияя се от себе си и възгледите си, не кой какво казал, и какво мисли Satisfied .

Франсоаз, с удоволствие те чета с още 10-15 човека, като ви засичам от време на време из секциите, влизайки във форума, като имам време Simple Smile.
Точно така - каквото правим го правим първо за себе си, на нас да ни е гот Wink. Дамата от Франция също много ме кефи, сега й забравих ника.
Ама вие сте опитни зрели жени, и 20-25 годишните яренца има много да учат, което е нормално Simple Smile.

Deborana , хареса ми поста ти. Радвам се, че има все още хора, като теб. Имам около себе си подобни и общуването върви гладко и по вода, без излишни приказки, обяснения и драми Wink.

Tainichka, и какво казваш за "дислексията" в обществото? Така де, за неадекватността ?

Free Agent , радвам се, че споделяш някои от разсъжденията ми Simple Smile.

Пропускам някой, не е нарочно, а за да не става чаршаф, ще е по-кратко.

Някой питаше какво се предлага? Всичко, каквото може да се очаква от първоначално общуване със зрял, адекватен индивид - отношение, уважение, възпитание, добър слушател съм, оратор, високи компетенции по много въпроси, широк поглед върху глобалните процеси и живота, като цяло Wink. Като начало това, за после се искат усилия и от другата страна Satisfied .

PS. Ааа и не на последно място - идеално хигиенизиран, да не коментирам за зъбите, че свитки ще ви се завият  Crazy.
Авторке, на т.нар. ти приятел, като му пожълтеят, ако вече не са, и му се изкопаят 2-3 пулпита, може и да се усети, но не вярвам.

PS.2 Aвторката още ли не е наясно дали да остава с квинтесенцията на думата "мърда" ?

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 10:39 от FragranceFanatic

# 86
По първия въпрос - девойче, гаджето ти е отпадък. Мястото му е в кофата.

По темата, която се появи впоследствие - обожавам стилни мъже (има различни стилове, впрочем, като аз лично не харесвам чисто спортния, но това не знчи, че трябва да плюя тези хора за спорта) с обрано поведение. Не разбирам как точно се конфронтира спортно-елегантен мъжки стил със спортно-елегантен дамски, нито какъв е проблемът с дънките. Хваленето с обраност, коли, дрехи, което странно защо е винаги съчетано с неделикатно обиждане на друга жена в мое присъствие, вече не е нито стилно, нито обрано, нито джентълменско. Как да кажа... не желая да разбирам някой, който ходи на срещи и после говори зад гърба на пропуснатия си таргет. Понякога не стигаме и до първа среща, ако господинчото се издъни.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 11:40 от Анонимен

# 87
Ти пък, Гал, важното е, че е бил с ленена ризка на срещата с тази жена, която е под таргета му и която сега критикува така по женски...

Аз съм Гошо - хубавецът - вечният ерген,
на Балканский полуостров няма друг кат' мен...

# 88
  • Агент под прикритие
Bull$hit, qrye, Bull$hit....

Никой не е конкретизирал за какви дрехи иде реч, а става дума за отношението, което демонстрираш, когато отиваш на среща, облечена по определен начин. Какви ленени ризки, какви хубавци, какви вечни ергени и какви 5 лева?

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 12:10 от AgentProvocateur

# 89
Отношението за мен се изразява в това да дойда навреме в дружелюбно настроение и с усмивка, готова да опознавам човека насреща.

Общи условия

Активация на акаунт