Аз ли съм крива?

• 11 915
  • 330
  •   1
Отговори
# 150
  • Canada
Божке, жената на шефа ми явно е много зле, бедна и глупава, щом на партито по случай рождения му ден дойде по дънки и кецове.

Парите не са показател, мисля че е ясно, но щом се налага да го пиша явно не е. Simple Smile

# 151
Нали знаеш, че насила не можеш да дадеш нищо. Най-вече за акъла се отнася.

Кой какъвто акъл и пример е приложил на детето си, това е произлязло в зрялата възраст, поне в повечето случаи. „Душата на тригодишното дете е до сто години“, тоест „каквото научиш детето на три, остава до старини“. Това си казва думата.

# 152
  • София
Божке, жената на шефа ми явно е много зле, бедна и глупава, щом на партито по случай рождения му ден дойде по дънки и кецове.

Ми, що си мислиш, че като е жена на шефа ти, пращи от мозък?
Всъщност, толкова го уважава, че и себе си толкова, и гостите също........

# 153
Аз също смятам, че е леко неуважително или липса на възпитание да се яви на рожден ден по този начин и то пред подчинените му. Ако си бяха само двамата-да.

# 154
Като гледам колко умни и богати в какъв кич се обличат... Simple Smile  Явно не е критерий за стил, вкус и естетика. Simple Smile   А това "дойде на РД на мъжа си по дънки.", само по себе си нищо не значи. Ако е било офис - почерпка за РД между колегите, да, дънките са подходящи. Ако е било вечерно парти в бар /ресторант, ами, сори, ама шеф - съпругата има дооооста да учи по темата "Подходящо облекло за всякакви случаи.".

# 155
А, може да има умни и финансово стабилни, но се обличат със стил. Както и да е, всякакви типажи хора съществуват и си имат свое виждане за стил. Simple Smile

# 156
  • София
Нека първо се разберем какво значи " кежуал".
Означава "небрежен" стил. Което няма нищо общо с появата по дънки и потник, че и при над 30 градуса.
Небрежният стил е изкуство, което малко хора владеят.

# 157
  • Canada
Липсата на стил също е стил. Simple Smile

# 158
  • Варна
Дънките са  били " официално" облекло на докери  и общи работници .
За мъжете, жена с панталон е вид оксиморон . Има разлика във мъжките и женските възприятия за стил и мода .

# 159
Липсата на стил също е стил. Simple Smile

Така е, нали както казах, че всеки човек си има свой мироглед за разни неща, но няма ли усет как да реагира в някои ситуации - пиши го бегало.

# 160
Партито беше събиране в делник в тесен фирмено-семеен кръг, тъй че изискана рокля щеше да е лекичко в повече. Пък и жената не идва от спа, а от работа в друг град.
Малко изплисквате легена на тема дрескод. Масовото заведение за вечеря на средната класа въобще не предполага чак толкова лустросана визия.
Между другото, Вивиана, Карл Лагерфелд винаги е бил възхитен от разнообразието и универсалността на дънките.
И съвсем между другото, анцузите на ЕА7 са 600+ лв комплекта. Чудя се дали ще забравят да ме поканят втори път, ако първия отида с подобен 'костюм' 😁

# 161
  • Варна
Дънките са универсални. Дрескод , материи,  десени са предимно женски терзания. Днес, при над 30г- са срещнах 8 жени с плътни дънки. Можеше да са в по -къс вариант. Как не са колабирали, не знам. Определено една рокля би освежила и подчертала женската визия.

# 162
  • Canada
И 1600 да са пак са анцузи. Облеклото за голф ако струва толкова, това повод ли е да отида на вечерно парти в голфърско аутфитче?

# 163
Встрани от темата е, но роклите невинаги подчертават женската визия, особено когато я няма. Предпочитам дънки, прибрана блуза и колан, мокасини/еспадрили пред плажна рокля или 'градската' й сестра - прозираща вискозна торба на 3 ката с флорален десен плюс сандалки.

# 164
Въпрос на предпочитания. И на наличие на женска визия.

Всички си казахте мнението по няколко пъти, не разбирам защо продължавате да ги повтаряте? Не сте сигурни в правотата си и се самоубеждавате? Или се опитвате да убедите някой друг, че вашето мнение е по-правилно? Напълно ненужно. Не се раздават награди за най-вярното мнение, а и няма такова. Всички сме различни.
Наричането на непознат човек "мърляч" обижда не толкова него, колкото аудиторията тук.

Общи условия

Активация на акаунт