Аз ли съм крива?

• 11 919
  • 330
  •   1
Отговори
# 165
Не съм чел всички коментари, но вкратце : Абе, пак ли за хигиената Laughing .

Поредна тема, доказаща, че хигиенните навици на българина, като цяло са под всякаква критика, и мъже, и жени. Като тук не коментирам най-елементарното - душа, бельото, което от дете се научава. Но явно всеки се има различен "праг" за хигиена. За облеклото да не коментирам, това вече е "висш" пилотаж, едва ли не. Ще дам пример по-долу отскоро.

Авторке, Йоана, няма "любов" на света, която да ме накара да съм със занемарена жена, абсурд. Да не изброявам, че свитки ще ви се завият. И то нормални неща "уж" за повечето хора. Чудя ти се защо пускаш тема, а просто не смениш "субекта". Човек не се променя, остава си същият. Аз съм си чистофайник и гнуслив от дете, твоят "обект" си е такъв, какъвто е, като не те устройва - по пързалката. Няма нужда от теми, още повече пък да се представяш коя си. Напиши също откъде си и къде живееш, улица, номер Wink.

Та за примера, който визирах от моята практика, все пак и да съм по темата и да има емпирични сравнения Wink.
Наскоро излизам с едно девойче на вечеря, естествено аз съм я поканил, подготовил всичко, както го разбирам и ми е кеф, на мен да ми е удоволствие, а вече който цени - си е за него, а именно - стилът ми е спортно-елегантен ежедневен изчистен, сега в жегите ходя с лен и памук. Вечерно време обичам да си слагам кремава ленена риза, през деня с къси в ежедневието. Ще разберете, защо описвам това. Преди вечерята и да отида да взема въпросното девойче, което съм преценил и то даже малко под таргета ми - не перфектна, няма такива хора (не падам от Марс), но решавам да й дам шанс, защото ми се стори качествен човек, отивам да си полирам колата естествено  Sunglasses Wink Party Flutter .
Отивам, взимам я, в уговорения час и място, предварително съм й казал да не мисли за абсолютно нищо, от нея искам само присъствие и чар  Blush. Всичко по учебник ( мой, на мен да ми е кеф). След като паркираме и отиваме към ресторанта, момичето ми казва :"Ама ти само по риза ли ходиш?!". Пита, защото ме е виждала много пъти все в работно време.
А тя дори не се беше постарала да сложи рокличка, лято е, дори по-дълга. Лятото, уважаеми жени се носят рокли всякакви, особено, като излизате на вечеря. Не дънки, кецове-маратонки и тениска/потник блузка, и тем подобни ми.
Познайте дали втори път имаше излизане с въпросната.

Та, Йоана, хората не се променят. Умната и късмет с "хигиенизиран" следващият път, че определението на "твоят" е  парекселанс "мърда" Satisfied .

p.s. Много ви "бръкна" роклята в съзнанието, та за всички други тълкувания - лятно време, жена, ако не носи рокля, кога? И защо рокля? - защото е женствено, секси и сладко, плюс това "диша", нали по темата Grinning. И визирам ефирни такива, не да ми се натруфи, като за бал. Са, че се иска и адекватно тяло за рокля, и това е така. Пък вие си се спарвайте в дънки.

Дева ли си?

# 166
Едва ли е Дева. Аз съм Дева и възгледите на Девите не са точно такива. Не оправдавайте комплексите с Дева 😜

# 167
  • BG
А аз рядко нося дънки, предпочитам клин+ туника, блуза+пола или рокля. Като зимата само сменям материите с по-дебели. Обаче! не бих излялза повече с мъж с риза, още повече конте с риза.
БНД като взе да израства кариерно и смени гардероба. И за зла участ грижата за аутфита му падна върху моите плещи.
Никога няма да забравя как ми посегна, когато реши, че съм му съсипала една скъпарска блуза.
А авторката съветвам да разкара тоя гнуснар-аз не бих целунала такъв, та камо ли да спя с него.

# 168
  • Русе
Ама вие за дрехи и до бой ли сте стигали ? Satisfied
Иначе за един пост преди няколко страници относно това една жена как се е облякла за среща с мъж, това има голямо значение в очите на мъжа (колкото и на някои да се струва странно). Ако е дошла като някоя мърла, ще го приема и като неуважение към мен, не просто че на нея не й пука как се е облякла и вероятно си мисли - "Те мъжете се вълнуват само от физическите форми, така че както и да дойда все ще ме хареса ако имам големи цици, хубав задник и бедра и пускам палави погледи".Sweat Smile

# 169
Встрани от темата е, но роклите невинаги подчертават женската визия, особено когато я няма. Предпочитам дънки, прибрана блуза и колан, мокасини/еспадрили пред плажна рокля или 'градската' й сестра - прозираща вискозна торба на 3 ката с флорален десен плюс сандалки.
Cry Аз ходя с рокли и поли с цветя и сандали. Не са прозиращи, де. Много обичам дрехи с цветя за лятото.

# 170
Уейвче, супер правиш, носи си рокличките с кеф Wink. Момиче в 20-те супер изглежда през деня кежуал точно така, че и не само, може и вечер Simple Smile.

Polar Bear, никога нищо не е ясно в България и трябва да се повтаря и потретва, и не ти говоря "в нета", обществото, средата е такава. Това човек да запази идентичност, без да се слее с масата, малцина успяват. Да не коментираме изопачаването и другите неща, които описвах в постовете си, а това е нищо Simple Smile.

Далеч съм от "конте" и никога не съм бил Simple Smile. Имам си мой си стил, в който се чувствам добре и се харесвам, това е най-важното Simple Smile.

По повод кой какво доказвал? Нищо, бистря си, разсъждавам си, обменям информация и сондирам. Все пак това е най-големият форум(социална мрежа) в БГ. Изключвам някои нишови теми, където има специфични форуми и тук няма нужната информация, въпреки че, като се порови човек, може да намери какво ли не Wink.

Stefisisi, влизаме в категория "Искрено и лично ли" ? Wink . Не съм Дева, мерси. Най-мъжката зодия съм. Оставям да гадаеш за по-интересно, че иначе - скука Satisfied .

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 01:58 от FragranceFanatic

# 171
Иначе за един пост преди няколко страници относно това една жена как се е облякла за среща с мъж, това има голямо значение в очите на мъжа (колкото и на някои да се струва странно). Ако е дошла като някоя мърла, ще го приема и като неуважение към мен, не просто че на нея не й пука как се е облякла и вероятно си мисли - "Те мъжете се вълнуват само от физическите форми, така че както и да дойда все ще ме хареса ако имам големи цици, хубав задник и бедра и пускам палави погледи".Sweat Smile
Ти не пръскаше ли женомразка философия по повод продажните жени в една друга тема?

# 172
Уейвче, супер правиш, носи си рокличките с кеф Wink. Момиче в 20-те супер изглежда през деня кежуал точно така, че и не само, може и вечер Simple Smile.

Polar Bear, никога нищо не е ясно в България и трябва да се повтаря и потретва, и не ти говоря "в нета", обществото, средата е такава. Това човек да запази идентичност, без да се слее с масата, малцина успяват. Да не коментираме изопачаването и другите неща, които описвах в постовете си, а това е нищо Simple Smile.

Далеч съм от "конте" и никога не съм бил Simple Smile. Имам си мой си стил, в който се чувствам добре и се харесвам, това е най-важното Simple Smile.

По повод кой какво доказвал? Нищо, бистря си, разсъждавам си, обменям информация и сондирам. Все пак това е най-големият форум(социална мрежа) в БГ. Изключвам някои нишови теми, където има специфични форуми и тук няма нужната информация, въпреки че, като се порови човек, може да намери какво ли не Wink.

Stefisisi, влизаме в категория "Искрено и лично ли" ? Wink . Не съм Дева, мерси. Най-мъжката зодия съм.

Сигурна бях... Simple Smile

# 173
Ти не пръскаше ли женомразка философия по повод продажните жени в една друга тема?

Жалко, че се появи някой така загрижен да изтрие смехотворните му постове, хем жалки и хем имаше един такъв, където се насъбра страшна агресия. В темата за мъжете и задълженията. Ех, еех, ееех... Innocent

# 174
Ех, пак съм изпуснала интересните писания.... Whistling

# 175
Цитат
krasimilo, за последно влизам в "обяснителен режим" специално за теб. Това, което съм казал за "да не мисли и чара' е, че с мен може да е спокойна за всичко, сега схвана ли? Да не мисли за нищо, ежедневни проблеми и т.н., и просто ще има прекрасно прекарано време, каквото искам и аз, и се стремя човекът с мен да чувства това.
FragranceFanatic, поласкана съм за отделеното време. Дори се почувствах длъжна да сменя тениската си с цвят на пюре ..., добре, де, с неизпрано петно от пюре, за да напиша все пак коментар. Да не останем неразбрали се, какво точно съм неразбрала.
Та,  защо трябва да се казва на жената, да бъде спокойна? Не трябва ли с поведението си да й вдъхнеш необходимата увереност, че ще се погрижиш за доброто настроение и прекарване на двама ви? Да няма съмнение, че ще говорим на поне 3 различни теми, че си избрал ресторант, направил си резервация, че ще платиш сметката, имаш идея къде бихте продължили излизането, ако се харесате (хотел или вкъщи със сменено спално бельо, полирана кухненса маса, укрепена мивка и т.н.). По времето, когато излизах по срещи, това се подразбираше и съм го очаквала от мъжете, които са претендирали, че имат добър вкус (към останалите може да съм била по-снизходителна Grinning ).

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 11:23 от krasimilo

# 176
Ха-ха, добро утро, krasimilo, усмихнах се, разсмя ме, сега и към сериозната ти част на адресирането към мен Simple Smile, да ти драсна бърз отговор, докато си допивам кафето  kaffeetrmker_2 .

Точно така - с поведението си, но в даден контекст спрямо разговора и принципно, обичам да обличам действията си и с думи(да се знае какво да се очаква, не обичам изненади и неяснотии, въпреки че понякога има тръпка от неизвестното), или по-точно обратно - каквото казвам, знам че го мога и обичам след това с действията да го докажа Rolling Eyes . Как беше - мъжът да се съди по действията, не по думите, е аз съм от по-описателните. Имам много енергия.
Mного балони се надуват в обществото и после има разочарования. Респективно, хората трябва да се научат и да си знаят възможностите. Каквото не мога или нямам възможност в даден момент, всяка секунда го знам и не се изхвърлям. Но, мога ли, спирам дъха, и си умирам от кеф Wink.

В конкретния случай, преди да поканя девойчето ( не от вратата за краката), сме общували, и придобих представа какво й е ежедневието, а аз знам какво мога да дам и давам, като отношение, и че би се чувствала страхотно и просто би забрвила за ежедневните грижи, проблеми, срокове, глупости и т.н., прекарвайки време с мен, което лети Satisfied . Реално смятам, че всеки би искал това, дори и аз. Естествено, не всеки може да ти даде това, от което имаш нужда.
И последно - рокличките, парцалките и всичко "материално", е само някакво парче от пъзела. По-вникващите от вас съм сигурен, че отдавна го разбраха и си го знаят. И трудно да ме впечатли нещо, нагледал съм се.
Би ме впечатлило - цялата конюнктура - поведение, отношение, спретнат външен вид, нормални килограми, да знае как да се държи, естествено мирогледът, визията за живота, мисленето, като цяло, всеки иска и търси различно в етапите от живота. Затова се казва :" В точния момент, точната ситуация, точният човек" Wink.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 10:16 от FragranceFanatic

# 177
Та,  защо трябва да се казва на жената, да бъде спокойна? Не трябва ли с поведението си да й вдъхнеш необходимата увереност, че ще се погрижиш за доброто настроение и прекарване на двама ви? Да няма съмнение, че ще говорим на поне 3 различни теми, че си избрал ресторант, направил си резервация, че ще платиш сметката, имаш идея къде бихте продължили излизането, ако се харесате (хотел или вкъщи със сменено спално бельо, полирана кухненса маса, укрепена мивка и т.н.).
Хвърли ме в брутална дилема - дали мъжът е смотаняк, или мъжът - това съм аз.

# 178
Та,  защо трябва да се казва на жената, да бъде спокойна? Не трябва ли с поведението си да й вдъхнеш необходимата увереност, че ще се погрижиш за доброто настроение и прекарване на двама ви? Да няма съмнение, че ще говорим на поне 3 различни теми, че си избрал ресторант, направил си резервация, че ще платиш сметката, имаш идея къде бихте продължили излизането, ако се харесате (хотел или вкъщи със сменено спално бельо, полирана кухненса маса, укрепена мивка и т.н.).
Хвърли ме в брутална дилема - дали мъжът е смотаняк, или мъжът - това съм аз.

Тук стана още по-гадничко... То се усеща кой е психически силен и точен мъж, мани ми ги тези думи. Satisfied Или ги имаш тези мъжки и достойни качества, или ги нямаш - заеби.

# 179
Ей така се забравят грижите, щото някой ти казал... Много филми гледате и бозави романи четете.

Общи условия

Активация на акаунт