Аз ли съм крива?

• 11 882
  • 330
  •   1
Отговори
# 135
Друго ми е интересно: що за дама излиза с някого, който й е казал „да не мисли за нищо и да пръска чар”.
Какво е това нещо, за което може да се мисли, излизайки на вечеря с някого?
Много обичам да ми кажат "Не мисли за нищо, само се наслаждавай!".   Smiley
Снема 100% отговорността, за каквото и да било, дори за провала на срещата, от плещите ми.
Не очаквам да се разбере, ама изпитах ...импулс да го напиша.   

# 136
Ivet, кой е казал, че не става, може и да става, просто не е моето похлупаче Wink, а аз не си губя времето, че ми е ценно. Винаги с добри чувства, разбира се.
Навсякъде се оглеждам за всичко, кой ти каза, че не се  Sunglasses Flutter Joy. Пипалата са "насекъде". Всеки нещо гледа, търси, пита и иска, интересува го. Нещо предлагаш ли  Mr. Green ?
И последно към теб ми е изречението - нали знаеш, че е двупосочно всичко, хората се усещат. Та, ако имаш нещо предвид, пренасочваш маркетинговия канал на PM Laughing .

Гал, да, моите дънки също са с малко еластан задължително, много по-комфортно е.

Авторката изчезна, офф-топикът, както винаги - поголовен. Скоро ще ни заключат, гаранция.

krasimilo, за последно влизам в "обяснителен режим" специално за теб. Това, което съм казал за "да не мисли и чара' е, че с мен може да е спокойна за всичко, сега схвана ли? Да не мисли за нищо, ежедневни проблеми и т.н., и просто ще има прекрасно прекарано време, каквото искам и аз, и се стремя човекът с мен да чувства това.

Оставям ви, че нямам повече време, хубав следобед и вечер на всички! Simple Smile.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 16:52 от FragranceFanatic

# 137
Ми малко тъжно ми става. Обясняваш, а то не вдява къде бърка.
Е, що да бърка?
Само щото не харесва 365 дни в "униформата"-дънки?   Smiley
И, изобщЕ, интересен е "подхода" :"Ааа, щом не мислиш като мен, бъркаш!Само аз съм правата!".
Някак, инфантилно е, като дете от 2-ра група в ДГ....   Laughing

Не, бе, не бърка. Ама е рано за Планета Пайнер. Там са му в категорията.

Друго ми е интересно: що за дама излиза с някого, който й е казал „да не мисли за нищо и да пръска чар”.
Много обичам да ми кажат "Не мисли за нищо, само се наслаждавай!".   Smiley
Снема 100% отговорността, за каквото и да било, дори за провала на срещата, от плещите ми.
Не очаквам да се разбере, ама изпитах ...импулс да го напиша.   

Вероятно ще си допаднете  с господина.....

# 138
  • France
От самото начало на тази шекспирова драма, точно това се питам.

# 139
Франсоаз, има разлика между: „само се наслаждавай” и „само пръскай чар”.

# 140
Е, що да бърка?
Само щото не харесва 365 дни в "униформата"-дънки?   Smiley
И, изобщЕ, интересен е "подхода" :"Ааа, щом не мислиш като мен, бъркаш!Само аз съм правата!".
Някак, инфантилно е, като дете от 2-ра група в ДГ....   Laughing
Именно, де!  Той с ленена риза е правия, а тя с дънки - не. Сори, незряло е.

# 141
  • Далече, далече
От самото начало на тази шекспирова драма, точно това се питам.

Това, което е трябвало да последва след вечерята. Същото, заради което е трябвало да бъде облечена в рокле.  Тя, пусто, взела, че се появила в дънки и му секнала мерака, че и му смутила естетическата наслада.
Май и чар не е пръснала, щом не е имало втора среща. Confused

# 142
Забравих да питам - в крайна сметка какво е общото между девойката с дънките и неумития момък-повод за темата? Трябваше да се направи май аналогия по въпроса със стандартите, но примерите са в две напълно различни плоскости.

# 143
  • Далече, далече
Мърлявият момък може да прочете темата и да научи нещо за "тунинговането" на външен вид от господина с ленената риза.

# 144
  • France
Разбрах аз, разбрах. Момчето е тръгнало с амбициите за сън в лятна нощ, но заради една неукротена опърничава, нещата са се спихнали до много шум за нищо.

# 145
  • Canada
Мхм, съгласна съм, че много хора не знаят как да се обличат подходящо. Дънки и маратонки/кецове е за тийнове или за разходка до детската площадка с детето не кажа, че краката изглеждат като копита с тия кецове. За дрес код на вечеря не се пита, той се знае, т.е. че се слага рокля, пола, панталон...Според мен ФаргрансФанатикът е очаквал лятна рокля, а не сватбарска или такава, с която ходиш в офиса. И в никакъв случай трикотаж.

# 146
Божке, жената на шефа ми явно е много зле, бедна и глупава, щом на партито по случай рождения му ден дойде по дънки и кецове.

# 147
Забравих да питам - в крайна сметка какво е общото между девойката с дънките и неумития момък-повод за темата? Трябваше да се направи май аналогия по въпроса със стандартите, но примерите са в две напълно различни плоскости.

И аз днес това се чудих....защо изобщо беше даден примерът с момичето с дънки???? Хахах

# 148
За FragranceFanatic така както в детайли описва нещата (доста по-добре от много жени) ми намирисва силно на скрит гьотверен. Колкото и да се стараем няма да му угодим. Вече съм сигурна, че не сме от неговия таргет, но по други причини. И да, по дяволите какво е тръгнал да доказва в женски форум?

# 149
  • Далече, далече
И да, по дяволите какво е тръгнал да доказва в женски форум?

Колко е стилен и какви обноски има. Някой мърляч може да гребе с пълни шепи от опита му.

Общи условия

Активация на акаунт