Сватба, булките на 2019, тема 7

• 25 586
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Рали, страхотна си, нямам думи! Хайде вече официално - честито! Бъди щастлива, влюбена и обичана! Бъдете винаги заедно, един до друг, бъдете си подкрепа и взаимно щастие!! Всичко е прекрасно, и аз чакам още снимки с нетърпение!!!

# 106
За мен така и трябва да бъде. Най-хубавата сватба да е неговата.
Аз имам нужда от съвет. Кое ви се струва по-подходящо за подарък за моминското - балсам за устни или лосион за тяло? Като освен това в кутията ще има ветрило, благодарствена картичка и тематична меденка

Бих заложила на балсама. Лосиона за тяло може да не допадне като мирис, а и от балсам в чантата всеки предполагам има нужда.

# 107
Здравейте, момичета! Рали, честито! Страхотни сте! Нашата сватба също мина в събота! Всичко беше прекрасно и стана страшен купон! За тези, които искат морска сватба с две ръце препоръчвам Вила Калиакра- страхотна атмосфера, всички гости бяха възхитени!  Диджеят  беше от Варна Станимир Бацов всички казаха, че е най-добрият дж! Тортата от Кътчето на Тони- уникално вкусна! Украсата правих сама, а цветята направи цветарка от Шабла, всички питаха коя е агенцията, така че, повярвайте си, правете ваичко с любов и ще се получи страхотно без да давате хиляди левове на агенции! Качвам няколко снимки, все още нямам професионални снимки на украсата, но мисля че от тези снимки долу горе се придобива представа! Ако някоя от вас иска мога да й подаря бурканчетата, които съм направила, само да ми пише! Успех и приказни сватби на всички! 😍

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 17:27 от AnMary

# 108
Много сте красиви и двете булки!
Страхотно е всичко, нямам търпение вече и аз Grinning

П.С. Можете ли да ми кажете колко песни трябва да подготвя и за какво? (пр. вървене към олтара, 1-ви танц и т.н.)

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 15:14 от VanillaBarbie

# 109
Честито, момичета! Прекрасни сте и всичко около вас изглежда страхотно!
Бъдете щастливи и обичани!
И аз като гледам и чета искам да идва и моят ден, нямам търпение вече.Heart

# 110
Благодаря! Ами може би зависи от вашата програмата, но казвам какви имахме ние- към олтара имаше песен за младоженеца, песен за кумовете и песен за булката, песен за край на цвремонията, песен за “влизане” в ресторанта, първи танц, поздрав за кумовете и поздрав за родителите.

# 111
Страхотни сте, момичета! Красиви, нежни Simple Smile

Рали, пиши после как са станали снимките в ботаническата. Ние никакви време нямахме за снимки... та мисля да си направим after wedding снимки. Дворецът ми е любими място. Даже мислих там да ни е ритуалът, но мъжът ми отказа. Но и на плажа си е супер, нали Wink

# 112
Здравейте! Дали някоя от вас е поръчвала огледа с имена за шаферките си? Ако може да ми препоръчате сайт. Благодаря

# 113
  • Варна
Рали и Ванин ...Честито,прекрасни!Бъдете много щастливи и вечно влюбени!
Рали и аз ще правя камъчетата с пожелания,в какво сложи камъчетата,ако е удобно да покажеш снимка?

# 114
Честито на вече новите госпожи.Винаги така щасливи и влюбени.И двете
изглеждате страхотно.
П.С. да попитам втората булка.Пише че си доволна от ДЖ Бацов.Аз го познавам от преди това,но като дж незнам как е.Той ще бъде и на нашата сватба.Да очаквам хубави емоции,така ли 😊

# 115
А предложения за песен за вървене към олтара на младоженеца и още една за кумовете?
Мисля за нещо по-весело?

# 116
  • Варна
Щв ви пусна снимки на всичко като ми изпратят. Камъчетата бяха в еди такива като сандъчета. И тях ще ти ги покажа като ми пуснат снимките. Нямам търпение.
За ботаническата градина: стават прекрасни снимки и навсякъде е уникално красиво, но мениджмънта е ужасен!
Две седмици преди сватбата ходихме на место,за да изберем локации за снимки,за да може да не се лутаме в самия ден и на билетния център ни вдигнаха брутален скандал, защото по телефона ни беше обяснено,че в ботаническата градина фотосесията струва 70лева + входовете на всички, които ще влезете по 8лева на човек. На билетния център като отидохме, искахме да си платим само вход за ботаническата градина (който е по 8 лева), но бяхме буквално нападнато, без да преувеличавам от няква лелка,която само дето не ни наби и ни се обяснява,че трябвало да платим и за двореца вход. Както и да е тогава платихме и влязохме, а хората от ботаническата ни казаха в самия ден да отидем направи при тях. Така и стана. Събота отидохме директно при тях, но отново имаше представител на двореца и пак се случи същото! Скандал! Ние бяхме в страхотно настроение,което дори и те не успяха да развалят, но беше брутално! Нед мога да повярвам,че има такива хора! Накраха ни да платим 70лева фотосесия в ботаническата и 80лева фотосесия в двореца (макар,че ние не сме се снимали там и им обяснихме,че няма да ходим, нотова нямало значение) и отделно на всички нас 6човека вход за двете места по общо 14 лева на човек. Общо взето фотосесията излиза към 250лева.

# 117
Честито на вече новите госпожи.Винаги така щасливи и влюбени.И двете
изглеждате страхотно.
П.С. да попитам втората булка.Пише че си доволна от ДЖ Бацов.Аз го познавам от преди това,но като дж незнам как е.Той ще бъде и на нашата сватба.Да очаквам хубави емоции,така ли 😊
Ще останете доволни със сигурност! Много е забавен и се вслушва в това, което му казвате! 😊

# 118
Щв ви пусна снимки на всичко като ми изпратят. Камъчетата бяха в еди такива като сандъчета. И тях ще ти ги покажа като ми пуснат снимките. Нямам търпение.
За ботаническата градина: стават прекрасни снимки и навсякъде е уникално красиво, но мениджмънта е ужасен!
Две седмици преди сватбата ходихме на место,за да изберем локации за снимки,за да може да не се лутаме в самия ден и на билетния център ни вдигнаха брутален скандал, защото по телефона ни беше обяснено,че в ботаническата градина фотосесията струва 70лева + входовете на всички, които ще влезете по 8лева на човек. На билетния център като отидохме, искахме да си платим само вход за ботаническата градина (който е по 8 лева), но бяхме буквално нападнато, без да преувеличавам от няква лелка,която само дето не ни наби и ни се обяснява,че трябвало да платим и за двореца вход. Както и да е тогава платихме и влязохме, а хората от ботаническата ни казаха в самия ден да отидем направи при тях. Така и стана. Събота отидохме директно при тях, но отново имаше представител на двореца и пак се случи същото! Скандал! Ние бяхме в страхотно настроение,което дори и те не успяха да развалят, но беше брутално! Нед мога да повярвам,че има такива хора! Накраха ни да платим 70лева фотосесия в ботаническата и 80лева фотосесия в двореца (макар,че ние не сме се снимали там и им обяснихме,че няма да ходим, нотова нямало значение) и отделно на всички нас 6човека вход за двете места по общо 14 лева на човек. Общо взето фотосесията излиза към 250лева.

Там от доста време се плаша двоен вход- не съм изненадана от това. Но отношението ме изненадва. Като бях говорила за изнесен ритуал с една жена  от двореца бях много доволна. Много разбрана и отзивчива.

Но се замислям дали просто да не се снимаме на плажа. В двореца сигурно сте били атракция за туристите Wink

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 16:28 от Radvema

# 119
Аз бих предпочела балсам за устни.
Честито на булките! Били сте страхотни! Пожелавам ви много щастие!

Общи условия

Активация на акаунт