Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ценовите диапазони на някои булчински магазини в България?
Как мога да намеря информация за сватбени торти в България?
Какви са някои мнения за различни сладкарници в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ценовите диапазони на някои булчински магазини в България?
Някои от булчинските магазини в България предлагат разнообразие от ценови диапазони за сватбени рокли. Например Bridal House предлага рокли в ценови диапазон от 1600 до 5000 лв., а Atelier Ivoire - от 1000 до 2000 лв. Също така, Princess Fashion Studio предлага рокли в ценови диапазон от 2 хиляди до 3 хиляди лева, а Be Queen - от 800 до 1500 лева.
-
Как мога да намеря информация за сватбени торти в България?
Информация за сватбени торти в България може да бъде намерена на различни места. Някои от тях включват сладкарници като 100 грама сладки, Гаврош, Неделя, Работилничка за сладки моменти, Тита кейкове, Коко и Диди. Освен това можете да намерите информация онлайн чрез уебсайтове или социални медии на тези магазини.
-
Какви са някои мнения за различни сладкарници в България?
-
Какви са някои идеи за включване на деца в сватбените церемонии?
-
Какви са проблемите с тортата от Дидис?
)отидохме в един хотел, където бяхме наели стаи да си правим снимки. аз в една стая с кумата и една приятелка, той в друга с кума и приятел. Правихме много ''getting ready'', после в 14 часа отидохме в църквата. пред църквата беше и нашия ''first look''. Мина ритуала и потеглихме за настаняване в Кранево набързо и после в 16:00 часа потеглихме към Балчик за фотосесия в ботаническата градина. Там също се снимахме много! после в 17:45 тръгнахме към кранево и в 18 часа бяхме там. Гостите вече бяха започнали да идват и бяха на уелкъм дринк. Лимонади, вина,кетъринг, ветрила, камъчета с пожелания, инстаграм рамка и шаблончета за снимки, гледам сега снимките на всички от там и заключвам,че много яко са си изкарали докато ни чакат 30 минути. през цялото време са имали какво да правят и никой не е разбрал как е минало времето. В 18:30 започна изнесения ритуал. Беше като приказка. Водещия беше направил супер романтичен разказ на нашата любовна 7 годишна история, беше вплел запознанството ни, живота ни заедно, трудни моменти, предложението беше много прочуствено и красиво! Всички ми казваха после,че не са виждали такова нещо! ако трябва да бъда честна,аз също не очаквах, да е чак толкова красиво разказан. После си започна вечерта. Всичко беше много забавно, а първия ни танц (сватбената кизомба) просто смая всички! Получи ни се много добре. Настроението вече беше много вдигнато и ние изобщо не се притеснявахме, дори напротив, толкова бяхме подгряли,че нямахме търпение да ги сразим с танц. Така и стана! Жалко,че не мога да ви кача видео!
. Всички разчитаме на фотографите! Ще ви кача няколко от малкото, които имаме за да ме видите
а след професионалните пак ще се включа.
А роклята от снимката с тортата е страхотна, ако не е тайна би ли споделила от къде си я купувала. И нямам търпение за снимките на украсата, сигурна съм, че ще е по-красива от колкото си я представям.
Утре съм на първа проба и най - после ще си вземем халките.