Сватба, булките на 2019, тема 7

• 25 218
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Красавица! Супер си, Роси Simple Smile
И ние ще имаме 3 питки, по същия начин, както при Рали ще бъдат.

# 616
# 617
Много си красива, Роси! Много! Честито!

# 618
Роси, много си красива! Честито!
 А днешните булки- бъдете много щастливи и усмихнати, всичко да мине по вода! ☺

# 619
Момичетааааа,  вчера мина сватбата на приятелката ми, която организирах. Стана повече от приказно,  а и времето беше с нас

Рустик стил сватба Heart

По време на уелкъм дринка имаше цигулари. Наистина стана разкошна рустик сватба.

П. П. Не ме цитирайте, моля,  че ще махна снимките по-късно.

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 21:57 от bonibon_

# 620
Момичета, включвам се полужива Joy  беше невероятно и още съм едно кълбо от емоции! Вече разбирам всички, които казват, че каквото и да се обърка, това е най-щастливият ден в живота ми до момента!

Още сме много развълнувани и ще пиша по-късно през седмицата подробно. Фотографите вече са качили няколко снимки, пускам ви ги да не е без хич: https://m.facebook.com/tihomiryordanovphotography/

# 621
И аз да се включа набързо. Всичко беше невероятно, уникално преживяване!!!Толкова много емоции и толкова различни. Разплаках се няколко пъти и не само аз. Наистина се забравя всичко, което те е дразнило или не е било както трябва. Моментът с взимане на булката е един от най-уникалните!!!
За повече подробности мога пак да се включа, но искам да си почина, че не съм спала няколко нощи... Всичко мина по ноти.

# 622
knysna, сватбата в Лебеда ли?

# 623
Knysna, голяма красота! А ти сияеш!
Честито на всички новоомъжени! Желая ви много любов и разбирателство Heart

# 624
Да, в Лебеда Simple Smile не знам как да дам линк точно за тези снимки, винаги излиза страницата на фотографа. Снимки от украсата и букета има тук (засега са най-отгоре на страничката):https://m.facebook.com/obichamenemeobicha/
Ние още се оправяме със събиране на багажи, връщане на коли и прочие и не ми остава време да напиша повече.

# 625
Честито, Knysna и тинити! Knysna, снимките от ресторанта са като от списание за красиви сватбени декори, а вие с младоженеца изглеждате приказно красиви и щастливи Hug

# 626
Честито, момичета! Flowers Bouquet Бъдете много, много щастливи!

# 627
ПРЕ-КРАС-НИ!!!!!!!Страхотни,красиви,щастливи!Все така да ви бъде животът занапред!Искам снимки,много снимки.

# 628
Здравейте,момичета!Откъде поръчахте  забавните селфи сетове за сватбената фотосесия?

# 629
Пак ще кача като ги получим.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 15:45 от тинити

Общи условия

Активация на акаунт