Априлки 2020

• 50 171
  • 794
  •   1
Отговори
# 75
Момичета от 2 дена имам адските киселини ( от сутринта до обяд) не е ли рано за такива симптоми?
днес чакам второ ЧХГ, да видим как вървят работите. В петък ми е определил гинеколога. Имам също някакви проблеми с гадене и киселни. Имам чувството понекога, че стомаха ми ври в гърлото. 4с.6д. не знам дали е от покачването на хормона.

# 76
Днес ми беше първият преглед и се видя само сак, който отговаря на 4с 4дни. Ембрион не се видя,защото имам сраствания от секциото. Много съм притеснена, че сака отговаря на тази седмица, защото би трябвали да е повече, защото съм с ранна овулация. Следващия преглед ми е чак на 26 и ще се побъркам до тогава.

# 77
Момичета от 2 дена имам адските киселини ( от сутринта до обяд) не е ли рано за такива симптоми?

И аз имам киселини, но предимно вечер Simple Smile

# 78
Здравейте момичета.
Присьединявам се кьм вас вече бях на преглед видя се плодното сакче но лекарката ми каза че още няма месец и че точицата е много малка. Сега сьм на преглед на 30.09 и се надявам да видим ембрионче и сьрдечна дейност.
Симптоми имам само болезнени гьрди, често ходене до тоалетна по малка нужда и редки болки ниски доло траещи около 5 секунди.
Желая на всички бьдещи мами лека и успешна бременност и на финала с здрави пухкави бебчета! Blush

Забравих да допьлня тьй като лекарката не ми каза точно в коя седмица сьм си е изчислих сама и ми показва че днес сьм 4 седмица и 5 дни.
Вие използвате ли някакви калкулаторчета на телефона за изчисляване на седмиците и ако да какви?
Сьщо да попитам имаме ли вече facebok група?
И последно на мен лекарката ми каза да пия Шуслерови соли номер 1,2 и 3 защото сега бебчето започвало да взима много неща от майката и майката се нуждаела от много витамини които да е подхранват, сьщо така пия и фолиева киселина по 1 таблетка на ден, защото четох че се препорьчва много при бременност.
А вие пиете ли някакви витамини?

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 22:54 от AnMary

# 79
Здравейте,от около месец пия фолиева киселина 2х400mg дневно и май съм бременна(последният ми М беше 13.07,правих тестове на 6 и 7.08 и двата с много бледа втора черта)Та въпроса ми е по една или по 2 таблетки дневно трябва да приемам.Гинеколога ми изписа 2х1 още преди да забременея,но в листовката пише 1 таблетка дневно

# 80
Забравих да допьлня тьй като лекарката не ми каза точно в коя седмица сьм си е изчислих сама и ми показва че днес сьм 4 седмица и 5 дни.
Вие използвате ли някакви калкулаторчета на телефона за изчисляване на седмиците и ако да какви?
Сьщо да попитам имаме ли вече facebok група?
И последно на мен лекарката ми каза да пия Шуслерови соли номер 1,2 и 3 защото сега бебчето започвало да взима много неща от майката и майката се нуждаела от много витамини които да е подхранват, сьщо така пия и фолиева киселина по 1 таблетка на ден, защото четох че се препорьчва много при бременност.
А вие пиете ли някакви витамини?
Аз използвам календар -Моят Календар
Групата във фейсбук е Априлски бебета 2020.

# 81
Здравейте,от около месец пия фолиева киселина 2х400mg дневно и май съм бременна(последният ми М беше 13.07,правих тестове на 6 и 7.08 и двата с много бледа втора черта)Та въпроса ми е по една или по 2 таблетки дневно трябва да приемам.Гинеколога ми изписа 2х1 още преди да забременея,но в листовката пише 1 таблетка дневно
По принцип би трябвяло по 1, но щом лекар ти е изписал по 2 може би има причина. Говори с него за най-сигурно.
Аз я започнах, когато видях положителния тест. Говорих преди 2-3 месеца с док и той ми каза, че няма смисъл преди това.

# 82
По принцип би трябвяло по 1, но щом лекар ти е изписал по 2 може би има причина. Говори с него за най-сигурно.
Аз я започнах, когато видях положителния тест. Говорих преди 2-3 месеца с док и той ми каза, че няма смисъл преди това.
Здравейте,
на мен също са ми предписани 2х1 фолиева. С нея до колкото знам не можеш да се предозираш,като с вит.Ц. Пия огестан,освен фолиевата.

# 83
Откъм симптоми, май ги няма или поне от време на време се появяват, не ме болят гърдите, от вчера усещам ,че късно следобед ми става лошо и зацапването най вече ,което ме побърква, затова и днес ходих на преглед. И още нещо много хълцам Grinning
Пожелавам на всички лека бременност.
Какво зацапване имате? Simple Smile

# 84

Благодаря, а таззи група във фб тайна ли е,че не искам всичките ми познати все още да разбират...

# 85
Доколкото разбрах не е тайна и поради тази причина не съм се включила. Засега знаем аз, приятелят ми и гинеколожката.

P.S. За киселините: Днес бях зле до обяд, мина ми и сега вечерта пак ми е зле. Като и сутринта и вечерта беше съпроводено с повръщане. Нищо не ми се яде, карам на крекери, вода, газирана вода и ментови капки.

# 86
Откъм симптоми, май ги няма или поне от време на време се появяват, не ме болят гърдите, от вчера усещам ,че късно следобед ми става лошо и зацапването най вече ,което ме побърква, затова и днес ходих на преглед. И още нещо много хълцам Grinning
Вчера беше кафяво еднократно.

# 87
Вчера беше кафяво еднократно.
От 13 дни вече кафеникаво до обяд,после спира.В 6 г.с. съм сега.

# 88
Момичета, вие каква омега 3 приемате? Още преди да забременея пиех на або фарма, но вече свърши и сега се чудя каква да си взема.
За жалост от 2 дни имам леко кафевикаво зацапване. Няма как да отида на преглед тук (на див плаж съм). Не влизам във водата и лежа през цялото време. Има ефект.  Почти спря. Чудя се дали не е от фраксито? Дано се закрепи. Иначе си имам всички симптоми, което ме успокоява.
Поздрави на точиците 🤗

# 89
Здравейте група, и аз да отбележа с пол.тест! Пия огестан, иначе на преглед не съм ходила още понеже съм на почивка!

Общи условия

Активация на акаунт