Априлки 2020

• 50 134
  • 794
  •   1
Отговори
# 90
Devilche моето зацапване беше еднократно, което наистина ме стресира много .
Надявам се да сме добре и всичко бъди наред с нашите бебоци.

# 91
Зацапване в седмиците до 12-14та се случва вече при 80-90% от бременните. Продължителността никой не знае колко може да бъде-може да е дълго(като при мен),може дя е еднократно,може няколко пъти да зацапва,но важното е да не е алена/червена кръв. При всички положения трябва да се посети д-р,обаче.
И аз съм на клексан и подозирам,че от него продължава да зацапва,но ме е страх сама да си го спра,зсщото д-ркста ми каза да го спра за няколко дни само ако стане червено зацапването.

# 92
Здравейте, аз нямам зацапване, но това гадене и повръщане ми вземат здравето Sad Пия само фолиева киселина.

# 93
Аз също нямам зацапване. Нямала съм и с предишните две бременности, едната от които даже несполучлива. Имала съм гадене всеки път, този обаче е ад. Денонощно ми се гади, а вечер само повръщам.

# 94
Здравейте момичета искам да ви попитам имате ли бяло течение, защото аз имам от време на време не е обилно но от време на време си имам, няма мирис, понялога е много воднисто а понякога е слузесто. Знаете ли дали това е нормално и случвало ли ви се е и на вас?

# 95
Аз съм на фраксипарин 0.4 и аз също мисля, че е от него, бия го през ден, оня ден 2-3 часа след него получих зацапването, днес пак имам и съм на тръни. Спряха ми само аспирина

# 96
Здравейте момичета искам да ви попитам имате ли бяло течение, защото аз имам от време на време не е обилно но от време на време си имам, няма мирис, понялога е много воднисто а понякога е слузесто. Знаете ли дали това е нормално и случвало ли ви се е и на вас?
да аз имам и това ми беше един от 0признаците

# 97
Здравейте, аз нямам зацапване, но това гадене и повръщане ми вземат здравето Sad Пия само фолиева киселина.
Теди в коя седмица си, аз пък нямам повръщане, 2 пъти ми се пригади надвечер, но сега съм добре, чак се притеснявам защо нямам такива симптоми -тичично за бременност, а от към течение сякаш и аз имам воднисто, но не съм напълно сигурна със този утрогестан все има нещо да тече

# 98
Теди в коя седмица си, аз пък нямам повръщане, 2 пъти ми се пригади надвечер, но сега съм добре, чак се притеснявам защо нямам такива симптоми -тичично за бременност, а от към течение сякаш и аз имам воднисто, но не съм напълно сигурна със този утрогестан все има нещо да тече
[/quote]

в края на 5та седмица съм. ей сега например нямам гадене, имам малко киселини, но така ми се спи,че не е истина .

# 99
Момичета и аз съм с течения разни.  Имах кафеникаво зацапване, сега е от време на време и то едва забележимо жълтакаво.  С този утрогестан все ми е мокра ежедневната превръзка. Вчера бях при аг и той не видя нищо притеснително.  Нормално изглеждащ сак с жълто мехурче за седмиците. И аз съм на фракси 0,4 и ап, но не съм сигурна това зацапване дали е от тях.

# 100
До колкото знам е нормално да има по-засилен секрет в началото. И аз го имам. Гадене и други екстри нямам, единствено вечерно време усещам неразположение ниско долу все едно ще ми дойде. Пия 1 но шпа и ми минава. Simple Smile

# 101
Благодаря ви за отговорите момичета, поуспокоихте ме. Щастлив и усмихнат ден! Heart

# 102
Здравейте,включвам се и аз с положителен тест от днес (датата на последен цикъл беше 12.07 и калкулатор изчислява термин 17.04). На лекар не съм ходила. Трета бременност ми е,предишните 2 имаше зацапвания. Я кажете какви дози са ви изписали утрогестан вагинално,купих си едно блистърче за всеки случай, но не помня дозата. Мисля,че беше 2*2 или 3 * 2. Иначе и аз съм в дилема къде и как да се прегледам. Но при всички положения ще посетя ако всичко е наред лекар към края на месеца.

# 103
Момичета, привет и от мен с положителен тест. Втора бременност ми е и засега имам само обичайните симптоми: болки в гърдите, напрежение и болка ниско в корема като при ПМС, но доста по-лека. Имах ужасно главоболие няколко поредни дни, но за щастие отмина. Прилошава ми единствено от глад Simple Smile. Лек бял секрет има и при мен. Имах го и с първата бременност, но според док всичко беше нормално тогава.
Още не съм ходила на преглед, защото скоро ми предстои отпуск и пътуване за почивка, та няма да мога да се организирам до тогава. Ще го оставя за септември.
Лека и спокойна бременност на всички!

# 104
Здравейте,включвам се и аз с положителен тест от днес (датата на последен цикъл беше 12.07 и калкулатор изчислява термин 17.04). На лекар не съм ходила. Трета бременност ми е,предишните 2 имаше зацапвания. Я кажете какви дози са ви изписали утрогестан вагинално,купих си едно блистърче за всеки случай, но не помня дозата. Мисля,че беше 2*2 или 3 * 2. Иначе и аз съм в дилема къде и как да се прегледам. Но при всички положения ще посетя ако всичко е наред лекар към края на месеца.
Сутрин и вечер по 3 глобулки вагинално,а ако се появи зацапване орално.
Как завършиха двете ти бременности?

Общи условия

Активация на акаунт