Априлки 2020

• 50 126
  • 794
  •   1
Отговори
# 510

И да дам един отчет. Днес бяхме на преглед. Имаме си 4 сантиметров мъж (на 90%). Малко съм в шок (надявах се на рокли и кордели) Но важното е да сме живи и здрави. Също така не можа да види кистата, която имах преди бременността, която беше ендометриозна 5см. След 2 седмици ще се запиша на консултации и ще почваме изследванията. Препоръча ми София за БХС и фетална морфология. Някоя мама ако вече е ходила или има информация да сподели. Simple Smile Приятна вечер!
Честито за малкия мъж! В коя седмица сте и Ви дадоха предположението за пола? Пожелавам лека бременност и пухкаво бебче на финала😊

10 и 6дни. Даже ми го показа, каза че са напълно оформени външните полови органи, но 90% момче Simple Smile

Извинете, с какво изследване ви казаха пола на бебето.Питам защото утре влизам в 10 г.с и ако това е възможно искам и аз да знам Simple Smile)))

# 511
  • Свищов

И да дам един отчет. Днес бяхме на преглед. Имаме си 4 сантиметров мъж (на 90%). Малко съм в шок (надявах се на рокли и кордели) Но важното е да сме живи и здрави. Също така не можа да види кистата, която имах преди бременността, която беше ендометриозна 5см. След 2 седмици ще се запиша на консултации и ще почваме изследванията. Препоръча ми София за БХС и фетална морфология. Някоя мама ако вече е ходила или има информация да сподели. Simple Smile Приятна вечер!
Честито за малкия мъж! В коя седмица сте и Ви дадоха предположението за пола? Пожелавам лека бременност и пухкаво бебче на финала😊

10 и 6дни. Даже ми го показа, каза че са напълно оформени външните полови органи, но 90% момче Simple Smile

Извинете, с какво изследване ви казаха пола на бебето.Питам защото утре влизам в 10 г.с и ако това е възможно искам и аз да знам Simple Smile)))

Най-обикновен ехограф. Даже ми помаха. Има си ръчички и краченца Simple Smile
На една моя позната в същата седмица, същата докторка и е казала, че ще момиче.

# 512

Най-обикновен ехограф. Даже ми помаха. Има си ръчички и краченца Simple Smile
На една моя позната в същата седмица, същата докторка и е казала, че ще момиче.

Хихи чудесно!

# 513
При мартенските мами за сега са само момченца. Да видим тук при нас дали ще има розови гащи или тенденцията ще продължи със сини 😊
С нетърпение чакам другия вторник за фм 🤞

# 514
Здравейте момичета,след няколко дни съм но преглед ще бъда в 9г.с.+5 дни. Какво да очаквам на този преглед. Трябва предварително да пусна ПКК и урина.

# 515
Здравейте и от мен, да се отчета , вчера бях на преглед за първи път, 7 седмици и 5 дни. Видяхме голямата точка/ човече, чухме и пулс. Тая седмица ще пускам една камара изследвания за хормони и ще чакам 23 за ФМ и БХС. Следя се в Щерев и ще съм на изследване при д-р Чавеева. Ще пуснем и един пренатален за наше успокоение. Имам бактерия в урината, но ми дадоха прахче и ще чакаме поне 12 седмица

Малко ОФ топки, малката цяла нощ не спа с диариа, май и аз. То при мен не може да се разбере, бих биозин мама и чакам дано не е някакъв вирус. Така се пазим и много ме е страх да не лепна нещо.

Аз май няма да се мажа, цялат съм нацепена от първата бременност, а тогава минах всичко, нямаше ефект.

# 516
Здравейте,  време е да се запиша и аз. Трета бременност ми е,  имам две девойки на четири и половина и три и половина.

След като видяхме сакче, отидох края на август за пулс,  че ми беше мн зле. И изненада,  оказа се,  че са две. Ще ставам многодвтна майка на 4 деца😂,  голям шок за всички, но поръчката едва ли мога да я върна. И така,  надявам се всичко да е наред и да устискам до началото на април.

Мама на бъдещи близнаци с термин 17.04 и две каки за фон. 3 бременност

Здравейте момичета,след няколко дни съм но преглед ще бъда в 9г.с.+5 дни. Какво да очаквам на този преглед. Трябва предварително да пусна ПКК и урина.

Нормален преглед е,  това е 10 седмица - ще чуеш пулс,  ще видиш ръчички и крачета.
Съветвам всички,  които са бременни и искат да правят БХС да изчакат до 11± , защото преди това е много рано и изследването не е оптимално.
Аз съм си записала час на 03 и 04.10 за този преглед във Фемина и при Сигридов. Сега като са две,  гледам да се застраховам и да пуя поне две мнения, за да съм сигурна,  че някой няма да изтърве нещо.
Ти с две бебета се оказа доста по-сложно.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2019, 04:41 от AnMary

# 517
bgzvezdi4ka браво за смелостта за 3 бременност. Всяко голямо семейство е щастие. А за каките ще има по едно бебе тъкмо няма да се карат ^_^ успех до финал!

# 518
bgzvezdi4ka браво за смелостта за 3 бременност. Всяко голямо семейство е щастие. А за каките ще има по едно бебе тъкмо няма да се карат ^_^ успех до финал!

Хиска91, мерси много - ние искахме три деца, но никой не очакваше, че ще са 4 Simple Smile
При нас винаги всички деца станаха от раз, всеки път от 1 опит Simple SmileSimple SmileSimple Smile за мен - те са най-голямото богатство и затова съм щастлива, че ще имаме и близнаци

# 519
Да се отчета. Вчера бях на преглед със зор намерихме ембриончето(както винаги става с нашата енигма). Три пъти се поти докторката докъто го хване този пулс. Макар, че още като го визуализира се видя трепкането на екрана и веднага Аг-то каза, че има пулс, но си я изпоти докъто го замери. Видя се леко отлепяне. Сега съм на 3х2 утрогестан вагинално. Нямам кървене или зацапване за щастие Simple Smile

# 520
  • Свищов
Знам, че сме много далече от този момент, но какви дрешки ще трябва да купим за април месец? Решихме да съобщим на каката с кашон изненада, от който да излязат сини балони и дрешка за бебе. Най-вероятно ще бъде боди, но се зачудих какво е времето през април и не се сещам Grinning

# 521
Знам, че сме много далече от този момент, но какви дрешки ще трябва да купим за април месец? Решихме да съобщим на каката с кашон изненада, от който да излязат сини балони и дрешка за бебе. Най-вероятно ще бъде боди, но се зачудих какво е времето през април и не се сещам Grinning
Ами това е лошото, че е междинен месец, но за новородено мисля, че тънко, дълго ръкавче е добре. Ако е слънчево не е чак толкова топло, ако е дъждовно отгоре задължително с нещо

# 522
Здравейте ,момичета. 
Днес влязох в 10 г.с.
Ще си казвам направо нещата .Преди време ми бяха излезли едни гъбички . Знам че партьора ми ги е имал с предната си приятелка и от там дойдоха при мен.  Макар той да се е лекувал и да няма оплаквания .
Работата е там че не знам на какво се дължи но на ежедневната си превръзка имаше течение с цвят . Нещо като светло бежово.  Видях го преди малко и много се притесних . Имам час чак на 10.10 . При предния првглед (преди около 2 седмици ) лекраката ми каза че всичко е наред . И ми записа този час за 10.10 .
Проблема сега е че тя не работи събота и неделя а аз се побърквам от притеснение . Мога да й се обадя чак в понеделник да си запиша по -ранен час .
Какво да правя .. почивам си сега но вътрешно не мога да си намеря място .

# 523
Здравейте ,момичета. 
Днес влязох в 10 г.с.
Ще си казвам направо нещата .Преди време ми бяха излезли едни гъбички . Знам че партьора ми ги е имал с предната си приятелка и от там дойдоха при мен.  Макар той да се е лекувал и да няма оплаквания .
Работата е там че не знам на какво се дължи но на ежедневната си превръзка имаше течение с цвят . Нещо като светло бежово.  Видях го преди малко и много се притесних . Имам час чак на 10.10 . При предния првглед (преди около 2 седмици ) лекраката ми каза че всичко е наред . И ми записа този час за 10.10 .
Проблема сега е че тя не работи събота и неделя а аз се побърквам от притеснение . Мога да й се обадя чак в понеделник да си запиша по -ранен час .
Какво да правя .. почивам си сега но вътрешно не мога да си намеря място .
Ако е кандида няма опасност за бебето, просто не е приятно за теб. През миналата ми бременност имах, често срещано състояние по време на бременност, и тогава ме лекуваха с гиназол мисля беше. Като отидеш на преглед гинеколога ще предприеме лечение.

# 524
Дано да е нещо безобидно за бебчо ... аз ще си понеса каквото трябва само то да е добре.  Самото течение не е точно кафяво а едно ...прозрачно бежово.  Успях да запиша час при друга лекарка утре но аз все още чакам да излязат резултати от ц.м. и кръвни .Нищо няма да мога да и занеса .

Общи условия

Активация на акаунт